Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:06

Ja se teda priznam, ze cim jsem starsi, tim vic si dokazu model starší zena/mladsi muz predstavit jako funkcni a uprimne receno mi to dava nadeji do budoucna, ze az budou muzi meho veku a starsi nedostupni nebo pod drnem, muze nastoupit mladsi generace. Samozrejme to dost zvysuje naroky na osobnostni rozvoj a fyzickou udrzbu (tedy ze si nemuzu dovolit mentalne zakrnet a fyzicky uplne sejit). 

Jinak vsem zenam v takovem vztahu (zdejsim i tem ostatnim) to ze srdce preji a dekuji, ze mi proslapavaji cesticku . Jen houšť! 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:08

Dostala som poukazku do novo otvoreneho Xbody centra a tedaz mam rsku svalovicu ze som sa ledva vyhrabala na druhe poschodie. Auuu

ale na druhej strane je to super, nezadycham sa a navyse si na  mne trenuje este jedna holka masaz maderoterapia s valcekmi tak aby videla ake budu vysledky. Mam na to telo  tak poslucham pokyny

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:15

Krehutka ja mam mladsiho chlapa uz ted. Jenom teda o 4 roky, je pravda, ze +-5-10 let obema smery to ja osobne povazuji v mem veku za rovesniky.

Za blbe bych asi povazovala, pokud by byl ten kluk ve veku mych dcer, ale vzhledem k tomu, ze jsem rodila docela pozde je tam ten prostor docela velky.

Kdybych jim uz nejakeho chlapa rozmlouvala, tak spis o hodne starsiho. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:17

Krehutka Taky jsem zrovna chtěla napsat Mutziputzi , že až bude starší možná změní názor

Ale za sebe si to taky moc nedovedu představit, možná s tím má něco společného nízké sebevědomí, pořád si říkám, co by na mě asi tak viděl? Ale fakt je, že mně teda přijdou zvláštní i ty opačné extrémní rozdíly, zvlášť pokud má chlap děti ve věku přítelkyně.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:20

Garfie pockej pockej, myslim ze jsem starsi nez vy obe

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:20

continuity pět let oběma směry vůbec neřeším, deset je taková hranice, kdy už se fakt pozastavím. Hele, ale jestli jsi měla holky pozdě, výrazně mladšího chlapa už jim asi moc rozmlouvat nebudeš... 

Mutziputzi Myslím, že ode mě ne, ale já stejně myslela až tak na tu padesátku...

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:39

Krehutka az budou chlapi meho veku a starsi pod drnem, urcite nebudu mit jinou starost, nez si uvazat na krk mladsiho chlapa! Leda snad v pripade, ze by zajistoval veskerej servis, nic za to nechtel, nestaral se, co kupuju a kam jdu a bydlel na opacnym konci Prahy.

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:44

Garfie Hele, ve čtyřiceti to taky není špatný

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:45

Garfie asi tak, az jim bude 25, tak mnohem mladsi budou pod zakonem, takze jim to bude rozmlouvat spis prokurator a az jim bude 40, tak jeste budu rada, kdyz me vytlaci na terasu v koleckovem kresle. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:45

andulka01 No ale to Mutzi má a nic!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:46

barbucha jenže pudům je lékařská péče, genderové rovnosti nebo cokoli podobného úplně fuk. platí pro ně jiná pravidla než ta, která si společnost a doba zrovna naroubuje. 

pokud bych teda měla ve své úvaze (částečnou) pravdu.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:53

Mutziputzi ode me jsi tak asi o 5-6 let, to je v podstate stejna generace.

Jako ja vzdycky rikala, ze bych s mladsim nemohla, byla jsem zatizena na starsi charizmaticke muze no a ona v mezicase ta mladsi generace nejak dorostla a i s nekterymi 25+ uz se da celkem mluvit. S vyrazne mladsim teda zkusenost nemam, na to jsem jeste male ucho.

Taky jsem teda jeste rikala, ze bych nechtela cizince (obecne proti nim nic nemam, ale povazovala jsem vyrustani ve spolecnem kulturnim prostoru, stejny jazyk a podobne zazitky z mladi - viz zdejsi retro vlakno - ve vztahu za dulezite )

No a karma me dostihla

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:53

Garfie No ale já taky mluvím jen za sebe. Jako že netřeba čekat do padesátky.
A je fakt, že Mutzi myslím imponujou ty starší, prošedivělí, zkušení v byznysu i politice... uáááá. Tady na koloušky holt moc prostoru není

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:54
Reakce na Garfie:

andulka01 No ale to Mutzi má a nic!!!

​No lautr, mladšího nechcu!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:56

Kokoska Tak ono byt ve vztahu neni povinnost. I kdyz mne se docela libi "system spratelenych garsonek" a asi bych si to na stara kolena dokazala predstavit. 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 14:59

Mutziputzi Nikdy nevíš to se prostě může stát. Potkáš, zabouchneš se a je to. Nikdo se tě ptát nebude jestli chceš nebo nechceš...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:02

andulka01 To potvrzuju!!! Jestli si nekdo mysli, ze ja jsem tohle nejak planovala...

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:04

Ono taky ti starší chlapi pak....teď si mi stěžovala rozvedená kamarádka, loví v okruhu padesátníků cca. Nechce žádné závazky, má děti, kterým nechce pořizovat nového otce, prostě jednou, dvakrát týdně na rande a dost, každej vlastní život. Myslela, že bude pro muže ideální žena, ale každej si ji naopak hned chce stěhovat domů a vážný vztah a tak...prostě ti starší chlapi už asi chtějí doma pečovatelku a hospodyňku nebo co

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:08

Krehutka - moc bych se neradovala, mladší muž funguje jen do určitého věku, žena 65+, muž se blíží k 50 a nastane u nich druhá míza. Samozřejmě jsou příklady Gregorová atd. ale to je dost zřejmé o co jde. My ženy se tak nějak víc smíříme s tím stárnoucím chlapem. 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:11

Garfie je to sranda, ale mám opačnou zkušenost, hlavně ne na vážno, z toho měli osypky.