Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 03:48
Reakce na barbucha:

​Hele, bez ohledu na věkovej rozdíl by tohle stačilo k vyděšení 90% rodičů, a můžeš jim stokrát opakovat že "pod kontrolou"... každej rodič chce pro svoje dítě to nejlepší (samozřejmě, ze subjektivního hlediska!), to jest pro dceru partnera v nejlepších letech, zdravýho a místo léčení spíš pracujícího na nějaký slušný kariéře. Tak to prostě je.

​Ja si ale fakt nemyslim, ze pritelova nemoc je ten hlavni problem. O tom jsme se bavili jen jednou jedinkrat. Tatinek k tomu  dodal " tak konecne psycholog jsi tady ty, tak snad vis, co delas" a vypadal, ze je v klidu. Jeste na zaver dodal "tak dohlidni, at bere ty prasky".

Jako ja z tatinka nechci delat nejakeho nelidu, ale proste ty predsudky fakt ma - do oci ti rekne, ze on prece neni zadnej rasista, a ze veri v rovnopravnost zen, ale skutecnost pak vypada trochu jinak. Taky jsme se kvuli tomu v minulosti, davno pred pritelem, casto chytli. A obavam se, ze ten vekovej rozdil, kdy je zenska vyrazne starsi, je proste pro vetsinu spolecnosti porad nestravitelnej, buhvi proc. 

Ale ono podle me na tom zase tak nezalezi, co presne je pricinou jeho negativniho postoje - to si musi vyresi sam v sobe, ja mu v tom nemuzu pomoct. Jestli ceka, ze temi pasivne-agresivnimi komentari me postupne presvedci, abych se s pritelem rozesla, tak to se opravdu nedocka. Ale docka se toho, ze mu flaknu telefonem

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 03:52

A omlouvam se vsem, kdo si sem prisel taky na neco postezovat, ale potlapkani se nedockal, neb tady plevelim se svymi rodinnymi problemy - uz bych toho taky mohla nechat, zase tolik se toho nestalo, abych tim musela zahltit tolik stranek

Mam sto chuti si postezovat na neco jineho, abych odvedla pozornost, ale jako na potvoru je u me vse zcela v poradku

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 04:57

MP Marge Jak pises o tom spolecensky nevhodnym vztahu starsi zena mladsi muz, tak nevim, co na tom lidi furt tak drasa. Dnes jsem se treba zarazila, ze fotbalista Nedved se rozvadi a ma nejakou mladou kocku ve veku sve dcery a ta jeho kocka I vypada jeste tak mladince, jak kdyby dostala maturitni vysvedceni. To mi treba prijde zvlastni, ze se to spolecensky nevhodne nebere, kdyz si  clovek najde partnera ve veku svych deti (ehm u chlapa teda). Ale o dvacet let starsi zena a mladsi muz, oba svobodni, to hned viri vody!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 06:18
Reakce na barbucha:

jinx 

No to nevím od koho, já nic takovýho netvrdím.

Ale není to tak, že dítě vždycky bere každou kritiku od rodičů zvlášť úkorně? Nemusí jít hned o partnera... ale jak asi člověk předpokládá že kdo jinej by ho měl podporovat a ve všem souhlasit - tak ten odpor bere vždycky lítostivějc než od cizích?

​tak toto uz je sirsi, nez to co resi MP Marge , ta resi prave toho partnera. A ja to ze strany jejiho tatinka nevnimam jako (konstruktivni) kritiku, ale jako opakovane nikam nevedouci brblani. To nic neprinese, jen je to v nejhorsim pripade odcizí. Jak rikam, nazor vyjadril, na to mu nikdo pravo nebere a uz by s tim mel prestat.  Nevidim duvod, proc by to mel opakovane vytahovat zas a znova to akorat jednoho poradne otravi. Ze by MP Marge neco brala zvlast ukorne, to si ani nahodou nemyslim. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 06:21
Reakce na Kokoska:

barbucha ono to tak je, ale kdyz to rodic jednou dvakrat s ditetem probere a zjisti, ze dite nehodla ustoupit z pozic a je relativne spokojene, nemusel by to omilat pri kazdem druhem hovoru. A mel by na rovinu rict vadi mi to a to a nemaskovat to kecama o spolecenske nevhodnosti, to je jak z 19.stoleti. A pak by tu rodic mel pro to dite byt, az si tu hubu nabije, aby melo kde hlavu slozit a postezovat si. A BEZ VYCITEK a bez Ja jsem ti to hned rikal.

​asi tak nejak. Mam(e) a neni si nac stezovat

Offline Potrefenáhusa
38860 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 06:29

Solathis teda to jsem nevedela, ze ho nesnesli tak moc, ze ignorovali, ze proběhla svatba...to už je fakt na hlavu. A měla jsem za to, ze rodinný vztahy jsou už v pohode, kdyzs tu tuhle psala, ze byste u nich mohli klidně bydlet? Jak jsme tu resili ty návraty k rodičům v krizových momentech zivota. To teda bych jim bohuzel asi sice odpustila, ale nezapomnela, takovej lapsus jako 3 roky ignorance něčeho takovyho jako je manžel...

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 07:45

continuity takze jako kazdou zminkou o partnerovi si Marge koleduje o nevyzadane rady a muze si za to sama???

Tak to jiste pred kazdou navstevou sve matky ten cojavim gauc budes stehovat do sklepa, aby nemela maminka reci, jak je hnusnej.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 07:51

A stezuju si na sve rodne pracovite malomesto. V 6:15 mi pod oknem vysypavali skleneny odpad a od 6:20 tu radi silenec s traktorovou sekackou. A co ja chci na dovolene? Slusne se vyspat! Staci, ze deticky co jsou tu s nama normalne vstavaji lehce po sedme.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 07:55

No...od nasich nebyl tehda blbe komentovan jeden vztah, jako jeho ukonceni. Prvni. Rodice to davali za vinu mne, protoze jsme se rozesli kvuli tomu, ze ta hrozna jsem tam ja, pac on byl taaak skvelej kluk (no tohle divadylko on umel teda perfektne). No ze je to celkem srac teda pochopili po jednom obrovskym prusvihu a naslednym definitivnim rozchodu, pricemz onen "prusvih" na mne zanechal nasledky dodnes

No ale chtela jsem tim rict, ze se me tenkrat (jako jeste teda hodne mlady holky) fakt dotklo, ze se zacme nasi nepostavili. No cejtila jsem fakt jak debil a nutno rict, ze od ty doby s rodicema o svych vztazich nemluvim.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 07:55

MP Marge Nevím,jak starý je tvůj otec, ani jak moc se stýká s dalšíma lidma,koníčky apod. Jestli má jedno dítě a k tomu daleko,nemá moc jiných podnětů v životě,tak se smiř s tím,že bude brblat to samé pořád dokola.Možná je těžký mluvit o něčem jiném,když dohromady není o čem. A na tobě mu asi záleží,tak ti bude stále klást na srdce,žes mohla mít víc,no.

(Ale to ty jistě víš sama)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:10
Reakce na Kokoska:

barbucha ono to tak je, ale kdyz to rodic jednou dvakrat s ditetem probere a zjisti, ze dite nehodla ustoupit z pozic a je relativne spokojene, nemusel by to omilat pri kazdem druhem hovoru. A mel by na rovinu rict vadi mi to a to a nemaskovat to kecama o spolecenske nevhodnosti, to je jak z 19.stoleti. A pak by tu rodic mel pro to dite byt, az si tu hubu nabije, aby melo kde hlavu slozit a postezovat si. A BEZ VYCITEK a bez Ja jsem ti to hned rikal.

​ja mam takove rodice a jsem za to neskutecne vdecna. a hodne se snazim byt pro dceru taky tak(ne vzdycky se dari, samozrejme, obcas placnu blbost ze mi je to pak lito:-(

Lama_z_Lana to je hrozne smutny.. 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:12

MP Margeneporadim, ale drzim palce, at vam to klape a neni kolem toho dusno. Myslim,ze rodice nejvic presvedci, kdyz je jejich dite ve vztahu spokojene;)

A jinak si stezuju, ze jdu vecer ke kadernici a jeste porad nejsem rozhodnuta, jestli se mam nechat ostrihat!!! Uz nejakou dobu uvazuju o vyraznem zkraceni, myslim, ze by mi to i celkem sluselo, jenze jsem s tema delsima vlasama uz tak blbe szita...Vim,ze mi neporadite, ale stve me ta nerozhodnost. 

49352 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:12

jo a musim si taky postezovat-vcera se mi na boku objevily nejaky pupinky a dnes to vypada na pasovy opar

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:26

Gatita ja s tim uz taky dlouho koketuju,protoze mam vlasy hodne znicene.

Na kratko se nebojim,ale pak si vzpomenu na dorustani a prejde me to rychle.Nevim jestli uz chci na dozivoti kratky a dorustani je priserny,priserny...tak treba to to pomuze u rozhodovani.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:29

viktorka_od splavu ja takhle jednou dokonce presvedcila i doktora....jemu se to nezdalo.Pak se ocitla na koznim a ukazalo se,ze ne.

uz si byla u doktora?Vis,ze musis rychle nasadit antivirotika....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:31

Muj syn si nasel pritelkyni o dvanact let starsi...mne to nevadi,ale lidem okolo,ktery je ani neznaji jo.

toz k problemu MP Marge

49352 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:37

Zarinya uz tam jedu

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:41

Zarinya U nás tenhle rozdíl vadil hodně tchýni, smiřovala se s tím asi rok. Okolí k tomu teda taky mělo nějaký pocity, ale ty mi byly někde, navíc moje zkušenost je, že pro lidi zvenku to zajímavý jenom chvíli, s rodinou je to složitější.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 08:52

Bejt rodič bude fakt težký

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 09:02

Zinatak me ma tom prekvapilo to, ze mi bylo vnucovano, ze by mi to melo vadit....jako ???

Rozmlouvani partnera vubec nema smysl, nechapu, ze to lidi jeste nepochopily.....a pritom se staci vzit se do sve kuze.