jitřenka u kterehokoliv muze kolem 50 (i driv nebo pozdeji) muze propuknout druha miza a pak je jedno, jestli je drahe polovicce 40, 50, nebo 60. Znam teda i pripady, kdy ta druha miza smerovala k partnerce 50 +.
Stěžovací vlákno
jitřenka Tak asi každý naráží na to co nepotřebuje?
To bude nějaký zákon o akci a reakci....
A jen abychom si rozumely, ja nepredpokladam, ze by model starsi zena/mladsi muz byl v budoucnu nejak extra masove rozsireny. Ale jako mensinova varianta prijimana spolecnosti coby legitimni usporadani (stejne jako jina nez vetsinova sexualni orientace napr.) snad ano.
Krehutka ale jo, jen znám 2 případy, kdy to takhle nastalo, u 1 velmi atraktivní žena, přesto to takhle dopadlo. Tím neříkám že to není možné. Tak i v showbyznysu jsou takové páry. Ale já bych teda stála nohama na zemi. Dneska 50 loví tikající hodiny 30+.
jitřenka porad to nevidim jako duvod, proc bych se takovemu vztahu aktivne branila. Stejne jako bych do kytek neposlala muze meho rocniku nebo vyrazne starsiho, proste tam hraje roli vzajemna pritazlivost.
Ale za sebe si to taky moc nedovedu představit, možná s tím má něco společného nízké sebevědomí, pořád si říkám, co by na mě asi tak viděl?
Cha. Důležitý je, co bys na něm viděla ty! ![]()
Pudům jsou sice nějaký sociální problémy a úvahy fuk, nicméně trvám na tom, že žijeme v 21. století a tak by se snad dalo uvažovat i po lidsku, rozumně a logicky. Jako pepíček ovládanej výhradně pudama beztak nebude žádnej velkej vklad do vztahu, ne?
barbucha No to je taky pravda....![]()
Kdysi mě balil kluk asi o deset let mladší, mně bylo lehce před třicítkou a on zrovna odmaturoval. Jako byl hrozně fajn, škoda že jsem do toho nešla!! Jenomže, když zjisil kolik mi je, komentoval to slovy "já teda tušil, že jsi trochu starší, ale že až tak..." ![]()
barbucha pudy ovládaj asi každýho, jinak fakt nechápu, proč si vůbec nějakýho chlapa pořizovat, racionální úvahou asi fakt ne
Priznam se, ze bych tezko kousala kdyby si syn nasel o 20 let strasi zenu. Fakt tezko. Ale asi bych mlcela. Asi..mozna..nevim.
![]()
Tak náhodou většina těch sňatků z racionálních důvodů asi nebyla vo moc nešťastnějších než těch z velký lásky, pokud byli dohazovači příčetný... jako zhodnotit jestli jsou oba z podobnýho rodinnýho prostředí, ze stejný společenský vrstvy... stejnejch zájmů... jestli jejich přínos bude aspoň zhruba stejnej (aby si nevyčítali) nebo vyváženej... to mělo něco do sebe ![]()
ice No, tatíček toho mladíka ze mě taky nebyl úplně nadšenej, ze začátku. Ale je formát, nedloubal do toho a evidentně měl radost když nás viděl šťastný.
barbucha Vidíš, já už tu vlastně kdysi říkala, že znám jedno domluvený manželství (v Japonsku), dneska už jsou teda oba aktéři mrtví, ale paní byla starší o deset let!! A vypadali spokojeně....
ice Asi bych teda nejásala ani ze staršího partnera pro dceru...možná taky záleží v jakém věku, on je rozdíl mít staršího partnera v osmnácti nebo ve třiceti.
andulka01 to mi nějak připomnělo, že jeden muj kolega měl tak strašnou přítelkyni, že když se rozešli, tak jeho rodiče to šli oslavit do restaurace ![]()
ale byla fakt hodně strašná, já to málem šla oslavit taky, když k nám přestala lízt do práce
Potrefenáhusa
To je vtipný. Moji tcháni zase označují první (a zatím teda poslední, haha) rozvod mého muže jako "návrat ztraceného syna".
Priznam se, ze bych tezko kousala kdyby si syn nasel o 20 let strasi zenu. Fakt tezko. Ale asi bych mlcela. Asi..mozna..nevim.
tak kdyz vezmu zrovna tuhle situaci jako modelovou, tak se priznam, ze bych ji hlavne chtela poznat. Vek nevypovida sam o sobe o nicem a vubec neni vylouceno, spis vlastne naopak, ze to bude fajn zenska. A plati to i pro ostatni v uvahu pripadajici kombinace.
andulka01 To potvrzuju!!! Jestli si nekdo mysli, ze ja jsem tohle nejak planovala...
No počkej, ale to vypadá, jako že teď s tímhle nejsi spokojená... ![]()
No bodejť, domluvený manželství nemusí bejt špatný. Ne donucený... ale jestli souhlasej oba, tak proč ne.
No počkej, ale to vypadá, jako že teď s tímhle nejsi spokojená...
Jsem!!! Ale zajicky jsem cilene nelovila ![]()
MP Marge Přesně! Nenaděláš nic. Já taky nehledala kolouška, on mě sbalil sám a to s vědomím kolik mi je. A to že to nevyšlo fakt s věkovým rozdílem nesouviselo.
Samantha a jak si na to přišla? to znamená jen to, že to cíleně nehledala, možná si to taky nedokázala představit, a prostě se to stalo a teď je happy ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.