Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:12

jitřenka u kterehokoliv muze kolem 50 (i driv nebo pozdeji) muze propuknout druha miza a pak je jedno, jestli je drahe polovicce 40, 50, nebo 60. Znam teda i pripady, kdy ta druha miza smerovala k partnerce 50 +.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:13

jitřenka Tak asi každý naráží na to co nepotřebuje?  To bude nějaký zákon o akci a reakci....

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:18

A jen abychom si rozumely, ja nepredpokladam, ze by model starsi zena/mladsi muz byl v budoucnu nejak extra masove rozsireny. Ale jako mensinova varianta prijimana spolecnosti coby legitimni usporadani (stejne jako jina nez vetsinova sexualni orientace napr.) snad ano. 

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:29

Krehutka ale jo, jen znám 2 případy, kdy to takhle nastalo, u 1 velmi atraktivní žena, přesto to takhle dopadlo. Tím neříkám že to není možné. Tak i v showbyznysu jsou takové páry. Ale já bych teda stála nohama na zemi. Dneska 50 loví tikající hodiny 30+. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:41

jitřenka porad to nevidim jako duvod, proc bych se takovemu vztahu aktivne branila. Stejne jako bych do kytek neposlala muze meho rocniku nebo vyrazne starsiho, proste tam hraje roli vzajemna pritazlivost. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:47
Reakce na Garfie:

Ale za sebe si to taky moc nedovedu představit, možná s tím má něco společného nízké sebevědomí, pořád si říkám, co by na mě asi tak viděl? 

​Cha. Důležitý je, co bys na něm viděla ty!

Jiná Realita 

Pudům jsou sice nějaký sociální problémy a úvahy fuk, nicméně trvám na tom, že žijeme v 21. století a tak by se snad dalo uvažovat i po lidsku, rozumně a logicky. Jako pepíček ovládanej výhradně  pudama beztak nebude žádnej velkej vklad do vztahu, ne?

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:54

barbucha No to je taky pravda....

Kdysi mě balil kluk asi o deset let mladší, mně bylo lehce před třicítkou a on zrovna odmaturoval. Jako byl hrozně fajn, škoda že jsem do toho nešla!! Jenomže, když zjisil kolik mi je, komentoval to slovy "já teda tušil, že jsi trochu starší, ale že až tak..."

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:54

barbucha pudy ovládaj asi každýho, jinak fakt nechápu, proč si vůbec nějakýho chlapa pořizovat, racionální úvahou asi fakt ne 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 15:57

Priznam se, ze bych tezko kousala kdyby si syn nasel o 20 let strasi zenu. Fakt tezko. Ale asi bych mlcela. Asi..mozna..nevim.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:01

Potrefenáhusa 

Tak náhodou většina těch sňatků z racionálních důvodů asi nebyla vo moc nešťastnějších než těch z velký lásky, pokud byli dohazovači příčetný... jako zhodnotit jestli jsou oba z podobnýho rodinnýho prostředí, ze stejný společenský vrstvy... stejnejch zájmů... jestli jejich přínos bude aspoň zhruba stejnej (aby si nevyčítali) nebo vyváženej... to mělo něco do sebe

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:02

ice No, tatíček toho mladíka ze mě taky nebyl úplně nadšenej, ze začátku. Ale je formát, nedloubal do toho a evidentně měl radost když nás viděl šťastný.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:04

barbucha Vidíš, já už tu vlastně kdysi říkala, že znám jedno domluvený manželství (v Japonsku), dneska už jsou teda oba aktéři mrtví, ale paní byla starší o deset let!! A vypadali spokojeně....

ice Asi bych teda nejásala ani ze staršího partnera pro dceru...možná taky záleží v jakém věku, on je rozdíl mít staršího partnera v osmnácti nebo ve třiceti. 

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:05

andulka01 to mi nějak připomnělo, že jeden muj kolega měl tak strašnou přítelkyni, že když se rozešli, tak jeho rodiče to šli oslavit do restaurace

ale byla fakt hodně strašná, já to málem šla oslavit taky, když k nám přestala lízt do práce

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:08

Potrefenáhusa  To je vtipný. Moji tcháni zase označují první (a zatím teda poslední, haha) rozvod mého muže jako "návrat ztraceného syna". 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:08
Reakce na ice:

Priznam se, ze bych tezko kousala kdyby si syn nasel o 20 let strasi zenu. Fakt tezko. Ale asi bych mlcela. Asi..mozna..nevim.

​tak kdyz vezmu zrovna tuhle situaci jako modelovou, tak se priznam, ze bych ji hlavne chtela poznat. Vek nevypovida sam o sobe o nicem a vubec neni vylouceno, spis vlastne naopak, ze to bude fajn zenska. A plati to i pro ostatni v uvahu pripadajici kombinace. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:09
Reakce na MP Marge:

andulka01 To potvrzuju!!! Jestli si nekdo mysli, ze ja jsem tohle nejak planovala...

​No počkej, ale to vypadá, jako že teď s tímhle nejsi spokojená...

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:09

Garfie 

No bodejť, domluvený manželství nemusí bejt špatný. Ne donucený... ale jestli souhlasej oba, tak proč ne.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:13
Reakce na Samantha:

​No počkej, ale to vypadá, jako že teď s tímhle nejsi spokojená...

​Jsem!!! Ale zajicky jsem cilene nelovila

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:19

MP Marge Přesně! Nenaděláš nic. Já taky nehledala kolouška, on mě sbalil sám a to s vědomím kolik mi je. A to že to nevyšlo fakt s věkovým rozdílem nesouviselo.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 07. srpna 2019 16:33

Samantha a jak si na to přišla? to znamená jen to, že to cíleně nehledala, možná si to taky nedokázala představit, a prostě se to stalo a teď je happy ...