jinx jo jasne, muze bejt fajn. Muze to byt typ macronova a nakonec z kluka vyzdimat maximum. Ale ja neverim, ze je to nejak obvykly. Treba i mpmarge psala, ze jeji vztah se zajickem bude trvat tak dlouho, jak ji to bude bavit. Ale tak to snad maji spolu vyjasneny. Jko matce by se mi o proste nelibilo (jakoze chapu jejiho otce) Jak rikam asi bych nic nerekla a poskytla podporu vlastnimu diteti v pripade krachu toho vztahu. Ale nejasala bych no.
Stěžovací vlákno
ice já nevím... není obvyklý... a když by byly věkově jinak, tak by to bylo? podle mě toto nejde s věkem...
MP marge psala, že je vlk samotář, to je podle mě důvod toho, že s přítelem bude, dokud ji to bude bavit, a ne ten věk...
já si myslím, že to jsou fakt předsudky, nikomu nenutím, že se mu to musí líbit a schvalovat to, jen tu ještě nezazněl pořádný (pro mě) argument, proč raději ne a proč to vadí...
nolitaneobvykly je to pro me, protoze jsem mela v blizke i sirsi rodine par takovych pripadu a nikdy to neskoncilo dobre. Jo muj problem, ze se od toho nedokazu oprostit a vztahuju to na svyho potomka, ale proste to tak je. A zatim jsem nepotkala rodice, ktery z toho slintali blahem. At uz to byla rodina mladsiho kluka nebo starsi zeny.
ice já nevím... není obvyklý... a když by byly věkově jinak, tak by to bylo? podle mě toto nejde s věkem...
MP marge psala, že je vlk samotář, to je podle mě důvod toho, že s přítelem bude, dokud ji to bude bavit, a ne ten věk...
Ja si zacinam myslet, ze ty spolu s Jinx jste tady snad jedine, kdoz mi rozumite ![]()
Ano, presne to jsem mela na mysli. Vztahy pro me nejsou zadna velka priorita; jsem rada sama. Cili pokud mi vztah prestava vyhovovat, prinasi vic starosti nez radosti, vyzaduje prilis namahy ho udrzet, atd. tak jdu proste od valu, protoze me to nebavi. Proto jsem se taky nikdy nechtela vdavat a mit deti. S vekovym rozdilem to nema co delat ![]()
ice tak logicky, rodice mladsiho, treba 20 leteho kluka by mozna chteli, aby tento jeste dokoncil skolu a rodice 40 lete zeny asi tusi, ze je jedna z poslednich sanci na vnoucata. Tam je ten generacni stret zajmu dost velky.
Takto obecne tam vidim vic spatnych kombinaci, nez tech s dobrym koncem. Ale velmi zavisi jak to maji a jak jsou si jisti tim, co chteji.
MP Marge toto je uplne v poradku v situaci, kdy to tak ma i ten druhy nebo je s tim jasne obeznamen.
MP Marge vlk samotar je vlk vykopnuty ze smecky. Snazi se najit jinou smecku
spis jde o to, zda to mate vyjasneny s pritelem a ten je tim ok.
ice jasne osobni zkusenost hraje roli, to se pak oprostuje hur...
nolitaneobvykly je to pro me, protoze jsem mela v blizke i sirsi rodine par takovych pripadu a nikdy to neskoncilo dobre.
Mne osobne by zajimalo, kolik tehle vztahu zkrachuje prave kvuli tlaku okoli a vubec dodatecnemu stresu...
Tatinek mel kolegyni, ktera mela o dvacet let mladsiho manzela, a kdyz jsem ji poznala, tak spolu zrovna oslavovali dvacet let ![]()
MP Marge tak mame stejnpu vychovu, pochazime ze stejneho prostredi, takze spoustu veci vnimame stejne...
MP Marge to je docela dobra otazka s tim tlakem okoli....
Cili pokud mi vztah prestava vyhovovat, prinasi vic starosti nez radosti, vyzaduje prilis namahy ho udrzet, atd. tak jdu proste od valu, protoze me to nebavi.
To mi ale prijde docela normalni. Jestli nekdo setrvava v nevyhovujim vztahu, tak je to spis z nedostatku odvahy to resit. Ani by me teda nenapadlo s tim protejsek nejak zvlast seznamovat.
Spis jde o to, zda to mate vyjasneny s pritelem a ten je tim ok.
Hele, ale ja jsem si uvedomila, ze vlastne kecam ![]()
Loni jsem s pritelem kvuli jeho nemoci prozila jedno z nejstresovejsich obdobi sveho zivota. A i presto, ze to jednu dobu vypadalo tak blede, ze i dve moje nejblizsi kamaradky, ktere mi byly nejvetsi oporou, zacaly mit pochybnosti, jsem to nevzdala - na to jsem to mela moc rada, a hlavne mi pripadalo nefer nekoho opustit za neco, za co nemuze. No, ustali jsme to, a jsem za to rada ![]()
MP Marge tak mame stejnpu vychovu, pochazime ze stejneho prostredi, takze spoustu veci vnimame stejne...
Az na tu modu ![]()
Mne osobne by zajimalo, kolik tehle vztahu zkrachuje prave kvuli tlaku okoli a vubec dodatecneho stresu...
Tak záleží, jakej tlak to je... nějak si nedokážu představit, že by se pevnej vztah mohl kvůli tomu rozpadnout.
Právě naopak, většinou se člověk eště zatvrdí, ne? I kdyby mu hrozili vyděděním (to už znám od prababičky, která rodině sdělila kam si může majetky strčit, a hrdě odkráčela s učitelem, chudým jak kostelní myš, prosimpěkně před sto lety).
Že by se případně s protějškem to okolí odmítlo bavit/stýkat? No tak si ten pár najde novou společnost...
Fakt nevím co by se muselo tak strašnýho stát, aby se funkční (a normální, v mezích zákona
) partnerství rozpadlo kvůli okolí. Jedině že by jeden ze zúčastněných časem zjistil, že třeba na těch námitkách přece jen něco je...
barbucha nebo to neunese svědomí, pocit odpovědnosti ... ale na to už se dávno nehraje a někde ani nikdy nehrálo, že?
Mirka svědomí a pocit odpovědnosti v tomto případě bych asi potrebovala vysvetlit
Potrefenáhusa to se tak s rodinou kvůli partnerovi rozejdeš a pak se nemůžeš dívat na to, jak potřebují pomoct ( a nikdo jiný není).
Mirka aha, dekuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.