Korsičanka to poteší![]()
Stěžovací vlákno
milacka Už mi napsali, že je balík v Rakousku. Z Hamburku přes Vídeň je k nám fakt nejblíž
Ale aspoň o něm vím já i oni.
Korsičanka uf, určite ti padol kameň zo srdca, čo k tebe putuje?
milacka Byredo Sundazed. Ale koupena už skoro před měsícem, má dlouhé porodní bolesti![]()
Korsičanka dôležité je, že dieťatko už bude čoskoro u teba v kolíske![]()
Korsičanka Hmm, Byredo
.
Mirka a ešte ako pekne zrecenzované, vyzerá zaujímavoKorsičanka gratulujem![]()
milacka No, právě. A jedna z mých velmi oblíbených.
Korsičanka já má táákhle velký stop stav.
Mirka Četla jsem. Ale nepřeháněj to, ať neupadneš do deprese![]()
Zina Mně dokonce přijde, že 20 v bytě a 20 ve starším domě je rozdíl. Tady v klidu v těch 20 můžu sedět v tričku. Na chalupě se nabalím. Je tam taková vlhká zima.
Taky to tak mám. V bytě jsme netopili skoro vůbec. I přes zimu ho vyhřálo slunce. Byl na jih. Teď v domě jsme již zatopili. Bylo tu 18,5 st.
On je v tom starém domě rozdíl i v tom, čím se topí. Pocitově je při stejné teplotě příjemněji při topení dřevem v kamnech než ústředním topení plynem.
Fuj, co je to dneska venku za hnusný vlezlý mokro
Normální déšť by mi nevadil, ale mrholení fakt nesnáším.
Ale doma se topit nechystám, jsem ráda, že jsem konečně vyvětrala ten nastřádanej hic.
tady to přechodné období, kdy už není teplo, ale ještě se netopí, bylo v bytě naprosto v pohodě, ať už typ panelák, kde jsou teplý a suchý stupačky celoročně, nebo když jsme měli v koupelně plynový kotel - prostě furt sucho a vyhřáto. v baráku, i když není vlhkej (ještě toho trochu:-((, v koupelně ručník neuschne a celkově je všude takový lezavo. v kuchyni/obyváku si "zatopíme" pouhou přítomností + vaření, pravý čas na ta jídla co se dloooouho táhnou na sporáku nebo pomalu pečou v troubě:-) ale ty vlhký ručníky a vlezlý chlad v koupelně to je fakt nepříjemný. těším se, až opravíme druhou koupelnu, bude (doufám:-) elektrická podlahovka![]()
Tento cas je prave teraz vhodny na kopu sviecok. Zahajila som svieckovu sezonu. V baraku mame este stale teplo a cez den mam otvorene okna.
Kdysi davno jsem cetla clanek, ze teplotni pohoda se nezjistuje z pouhe teploty v mistnosti, ale je to vzorec, do ktereho vstupuje taky teplota vsech zdi + podlahy a stropu. samozrejme si uz nepamatuji jaky, ale tohle vsechno to vysvetluje.
andulka01 To ti stoprocentne zmizi, ale vazne. Ja nejaky strupy po oparech mela a hodne, takove lepaky I mimo ret, treba na brade, ale mizi to, neboj! A to na jizvy hodne trpim, spatne se hojim;-). Myslim ze jsem jeden lepak mazala contractubex gelem se to jmenlvalo
continuity A zcela laicky - táhne od okna, pode dveřma, zima od nohou - to se pak zároveň můžu dusit horkem a přitom mrznout.
andulka01 Ale jizva od smíchu - kdo to má?!
viktorka_od splavu Jo presne tak to je, proto nejde srovnavat zda nekdo topi a jinej ne, vsude je jinak;-). Ja mam svetr a mam studenej nos a tece mi z nej normalne. Nemit ty debilni rucni kamna topim taky. Nastesti mi pritapi dcera tim, ze pousti sporak!!! Od toho incidentu s bleskem nam nejde k nemu vypnout privod elektriny, fakt jako nazavolanou! Ten tyden se to ,,naucila,, a do tri dnu to spalil ten debilni blesk, podle me vyssi moc a barak proste lehne popelem, no!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.