Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 19:10

proč se divíte, že někdo topí? to asi nemáte v domě sklep a nemáte malá okna na sever.

já taky v koupelně topím, protože jinak bych se večer utírala do vlkého ručníku od rána.

v podkroví ještě tak měsíc nebudu muset, ale minimálně koupelna je nutnost.

u nás bylo teď už tak třetí noc po sobě venku 8. neumím si představit, že bych nechala celou noc otevřené ventilačky. ráno bych měla těch osm v celém domě.

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 19:38

Taky uz mame treti den zadelane soupacky v chodbe do predsine a nahore zavrene okna. V loznicich je porad jeste teplo, ale dole uz dcera dostala capacky a ja chodim v mikine. Topim zacnem navecer v krbovkach uz brzo, za chvili to zase zacne. Furt drevo:D

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 20:30

Janulik03 Taky jsem začala pálit,dnešní déšt' mě inspiroval.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 20:31
Reakce na continuity:

Kdysi davno jsem cetla clanek, ze teplotni pohoda se nezjistuje z pouhe teploty v mistnosti, ale je to vzorec, do ktereho vstupuje taky teplota vsech zdi + podlahy a stropu. samozrejme si uz nepamatuji jaky, ale tohle vsechno to vysvetluje. 

​ano. plus započítej ještě vlhkost vzduchu.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 20:31

viktorka_od splavu jj, to taky. Na vlhokosti je zajimavy, ze na tepelne pohode ubira i nizka, i prilis vysoka. 

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 20:33
Reakce na Karja:

vyssi moc a barak proste lehne popelem, no!

jste chtěli stavět, ne? tak hlavně abyste nebyli doma a mrkni jestli je dobrá pojistka

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:19

viktorka_od splavu A co nasi? Pojistku urcite mame, zrovna nedavno kdyz jsem se prepojistovala jsem rikala mame, ze by uzivili jeste pet deti, stacilo by neotvirat pojistovakum:-D

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:21

Karja museli by stavět jinde

ad pojistky a pojišťováci.. to snad ani nebudu radši ventilovat, to bych určitě někoho urazila

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:33

viktorka_od splavu Urcite:-D Je to celkem bezny povolani!:-D Tatu bychom si vzali a mamka se chce stejne poslednich 15 let odstehovat ke svemu brachovi;-))). Jen to mohl rovnou vzit ten blesk, ted to bude na dceru!

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:35

Karja jj jedno z mých devatera řemesel

zní to ovšem jako dost dobrý plán, tjo, být tebou promažu diskusi a ...:P

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:44

mno, tak já nevím.

kromě puntíkovaných šatů, o kterých jsem psala, se mi ztratily: pruhované tenisky, úplně nová šedá mikina na chození se psem, byla super, neměla jsem ji ještě na sobě, tričko s lodičkovým výstřihem a nepochybně to nebude všechno. wtf? prohledala jsem všechno.

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:45

viktorka_od splavu Myslis, ze sem chodi ten nas pojistovak? Ja ho asi pomlouvala tady uz, ten by nam to stejne zneplatnil. Ne konec legrace, at to neprivolam, doufam, ze ji to brzo prejde, vubec nevim, jak ji to zakazat. Jedine koupit novej sporak (do stary kuchyne....). Ji nevadi zakazy, pro ni je to proste ziskani pozornosti a tlemi se, a jelikoz je imunni vuci fyzicky bolesti, tak placnuti pres rucicku je uplne mimo misu to bere jako podnet ke hre, parkrat jsem ji odtahla a jako nic moc, tak ted zkousim ze je mi to ukradeny....

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:47

Jiná Realita Nejakej too, jak se tomu rika, fetisista asi, co by se mu hodily tvoje veci? U nas jeden kluk, mladej docela, kradl kalhotky ze susaku.....

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:54

Karja nee, pojišťovák nebude likvidovat pojistnou událost, to vůbec, ten jen loví nový oběti:-) 

zákazy a plácání ne, jasně, jak je to zajímavý tak ona za to nemůže, prostě se nedokáže ovládnout.. ukradený to by mohlo zabrat, jestli jsou to klasický elektrický plotýnky, tak když tam nebudeš nic nechávat, tak to ničemu nevadí, přitopíte:-)

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 22:13

viktorka_od splavu Jo, je to takova ta sklokeramicka deska s plotynkama...no uvidime, dost veci ji preslo, ale je to tezky, vzdyt ted se delaj ty detsky kuchynky hrozne realny, tak jak ma poznat o co jde:-D

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 22:17

Karja to asi nemá vliv, by na to přišla i tak:-) jasněže to přejde, a pokud to chvíli pojede naprázdno, fakt se nic nestane. já teda dávám bacha abych nic nenechala na plotně kvůli kočkám, kdyby náhodou zapnuly elektriku, je to jen zvyk. ale i odvyk, na plyn jsem si odložila utěrku a způsobila požár

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 22:26

viktorka_od splavu Kockam????? Tak to jsou potvory teda:-D

49352 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 22:30

Karja dotykáč no, nevím teda jestli by to fakt zvládly, ale postát si na tom tlapičkama... kdoví. samozřejmě, když se blížím tak slyším jen "buch" jak skočí z linky dolu na zem, normálně tam nesmí a nelozí, v žááádnym případě... když by je někdo mohl uvidět:D ale co se tu děje když nejsme doma... sem tam najdu ťápotu

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 07:06

viktorka_od splavu mamy kocour zvladnul zapnout sklokeramiku, musí vypínat uplne 

a přesně, vidí na tý desce naťapaný tlapicky 

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 12:10

Karja uaaa z toho uplne rostu, jak nepomaha nic aby neco nedelala a kdyz se tvarim ze je mi to ukradeny tak to taky vydrzim jen omezenou dobu nez vyletim jak raketa