Miru Dušek hadr![]()
Stěžovací vlákno
Zarinya já myslela změnit způsob antikoncepce, pokud bereš prášky a pomohlo by vysadit, tak pořídit třeba tělísko nebo sterilizaci, ale to jsou ty chytrý nevyžádaný rady...
v každým případě přeju, ať je Ti brzo líp![]()
Miru ja vim kde je problem...jen nejde odstranit lusknutim prstu nebo ho hodit za hlavu.![]()
i to se v zivote stava,bohuzel.Holt se to nejhorsi obdobi musi nejak prekonat,no.
OliveOyl ja uz za svuj zivot vyzkousela opravdu veskerou dostupnou antikoncepci,fakt![]()
krome sterilizace tedy a do toho nejdu.![]()
Dušek je extrém...
Ale ať už se to lidem líbí či ne, valná většina zdravotních problémů JE z psychiky.
Jo, nepřekvapuje mě, že se tomu většina směje.
Ono je jednodušší brát léky, než udělat něco se svým životem(to je kolikrát totiž to nejtěžší...)
((a nepředhazujte mi, prosím, zase nějaké zdravotní extrémy))
...tak to naprosto chápu!... Každý má něco, s čím kratší či delší dobu zápasí...
Tak at se Ti podaří to vyřešit a aby jsi byla zase v pohodě a klidu...
Miru diky![]()
Zarinya no jak chceš, myslela jsem to s Tebou dobře![]()
![]()
Kvuli jedne moji skupine pratel, ktera je aktivni na twitteru, si tam chci zalozit ucet. Jenze kdyz to po mne chce nejaky overovaci kod, misto sms mi prijde hovor, kde nejaky robot cosi mele a neni tomu rozumet ani noha. Co to je kua za system ![]()
Zarinya
...někde jsem četla, že migrena je vlastně dlouhodobě neventilovaný vztek...
hrozna hovadina toto. Hlavne to nerikej nekomu s aktualni migrenou, moh by se rozhodnout ten vztek vyventilovat na tobe. Tak bacha. ![]()
Zarinya doporučujem navštíviť aj imunológa.
migrena ma sprevadzala takmer cely zivot, bolo to hrozne. Preslo to s menopauzou. Dufam Zarinya ze ti nieco zaberie lepsie.
Mne teda povedat ze si za to pomaly mozem sama svojim postojom, tak v case zachvatu by nemusel dopadnut dobre. Vlastne az po zachvate
Mutziputzi
Dušek je extrém...
Ono je jednodušší brát léky, než udělat něco se svým životem(to je kolikrát totiž to nejtěžší...)
Ty uz ses jak Marie Antoinetta s tema kolacema ![]()
Este ze ja s ventilovanim vzteku (a tim padem ani s migrenou) nemam problem
ale mohla by ses zkusit postavit u nas pred spital, jeste lepe pred lekarnu... a poucit ty otravny pacienty
Miru nechces uz s temahle pseudomoudrama jit konecne do...?
nebo taky neco neventilujes, ze z tebe pak pada tohle?
Mám v ložnici mušky octomilky a fakt netuším proč! Žádné ovoce, nic podobného tu nemám..![]()
To je z toho, že to tu čteš. Nemůžou být z hlíny u kytek?
Soucitim, ja to mivala jen tak pul roku ze skripleho nervy a stacilo mi to. Ono by pomohlo asi Recko vid a to tak rychle nejde...;-)Tak aspon ten cas na sebe si tedy najdi, drzim pesti!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.