Karja
Me vydesil skvor na rucniku. Jako mouchy, mravence a skvory jsme v byte nemeli, co jsme se nastehovali! Ted se tu porad objevujr nejaka havet.
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Prosim te, pavouci, ty si hejckej, pozerou jinou havet! Navic prej nosi penize ![]()
Jestli je skvor ucholak tak ho sem netahajte! To je moja fobia a teraz nezaspim!
Dadoo já zrovna dozavarila a dokrajela a pro letošek fertyg. Vono taky není kazdej rok posvícení, loni to byla fakt bída. Mě to čištění a krájení baví, ale nemám to kam dávat, ve sklepe už to dobre neuschne, susicku nemáme a trouba je malá
Jo a dneska ještě na rozloučenou na hrázi Rožmberka ![]()

Potrefenáhusa Pudu nemate? Tam to schne dobre :) Jo, kazdej touzi po tom, co nema, mne se hub nedostava.
Setare nemáme :-(
Dadoo Tak není snad povinnost všechno v lese vysbirat. Ono tam může i něco zůstat. Chapu tu zábavu pro muže. Ale proč sbiras něco, čeho máš už dostatek?
Karja Hehe, já mám oboje a taky mám octomilky raději!! U nás se jim teda říká pičurky....
U nás se pičurky říká těm muškám, které v podvečer koušou. Tady v Praze moc nejsou, ale v Jeseníkách jsem od nich mívala úplně sežranou hlavu ![]()
Miru nechces uz s temahle pseudomoudrama jit konecne do...?
nebo taky neco neventilujes, ze z tebe pak pada tohle?
Ja jsem vahala, jestli se k tomu jeste vyjadrit, kdyz uz se diskuse tak pekne stocila k octomilkam, ale nedalo mi to: To nejsou zase takova pseudomoudra, na to uz se od osmdesatych let dela pomerne obsahly klinicky vyzkum, a zejmena v oblasti lecby PTSD je souvislost psychickych priznaku s fyzickymi priznaky pomerne slusne prokazana - necekam, ze by te to zajimalo nejak do hloubky, ale pokud ano, doporucuju treba vyzkum psychologu jako Peter Levine nebo Gabor Mate (do Duska maji, myslim, hodne daleko).
Myslim, ze jste se na Miru utrhly trochu zbytecne - jako ja taky nenosim pizzetku a neverim na chemtrails, ale zase smahem odsoudit vsechno, co jen trochu spada do oblasti celostni mediciny jako "duskovinu" je zase opacnej extrem, ze jo - akupunktura nebo chiropraktici se taky pomerne donedavna povazovali za sarlatanstvi, a dnes jejich sluzby proplaci pojistovny, protoze veda prokazala, ze to zase takove sarlatanstvi neni.
Ja mam dodatecne vzdelani k lecbe dlouhodobe a komplexni PTSD, a neznam jedineho kolegu, ktery by se pri prvnim sezeni klienta nezeptal, jestli nema i nejake fyzicke priznaky.
Cimz samozrejme nenaznacuju, ze Zarynia musi mit dlouhodobou a komplexni PTSD, chran panbu, pricin muze byt mnoho, ale jako terapeut potvrzuju, ze nazor Miru neni takovy "psychoblabol" jak by se na prvni pohled mohlo zdat.
MP Marge ale samozrejme, to, co pises, to obecne vubec nezpochybnuju, ale ja virtualne pamatuju miru tak cca od roku 2010 a myslim, ze to je neco jineho :-)) jak nekdo trefne poznamenal, dusek hadr.
Zarinya
Soucitim, ja to mivala jen tak pul roku ze skripleho nervy a stacilo mi to. Ono by pomohlo asi Recko vid a to tak rychle nejde...;-)Tak aspon ten cas na sebe si tedy najdi, drzim pesti!!!
A jak jsi to léčila, už měsíc mně bolí hlava a myslím, že to souvisí s bolestí krční páteře.
Lama_z_Lana To je divný. Zakládala jsem twitter nedávno (dva měsíce to jsou) a nic podibného se nedělo.
MP Marge s tim, co pises, naprosto souhlasim. Je jasne, ze migrena muze mit i spoustece na poli psychiky, jen ten “potlaceny vztek” me proste...
...vzteknul no...
Asi ze migrenou taky trpim, cca od 12 let a neco o ni vim. Uz jsem cetla pana (predpokladam ji nikdy nezazil), ze je to pry nedostatek orgasmu a telo si vyrobi orgasmus v hlave. Mno. ![]()
![]()
![]()
zlatahouba mě od krční páteře bolívá hlava, ucho i zuby, sviňa je to, chce to cvičit (a nečučet do mobilu, v obojím mám velký rezervy)
Potrefenáhusa no přesně, loni nebylo nic. Čertví, co bude za rok.
My susime nad kamnama, na velkých liskach se sitovanym dnem. To schne jedna radost![]()
notna nechala bys válet na zemi peníze, protože jich máš už dost? ![]()
Loni nebyly houby skoro vůbec, tak jsou letos asi za dva roky.
Vysbirat to fakt nejde. Ty hromady odváží návštěvy. Naštěstí. Já jdu tak 1-2x týdne, aby to manžel stačil zpracovat. A co nasusime, rozdame.
Má chamtivost se vztahuje jen na houby sbirane, sušené už rozdávám ráda.
Vždycky jsme jich mívali mnohem víc, manžel chodil se psy denně. Tak letos uz je to jenom na mně. ![]()
Dadoo Houbová chamtivost je chamtivost, které velmi dobře rozumím ![]()
Rodiče říkají, že takový rok ještě asi nezažili, v Jeseníkách je hub, že prý fakt není kam šlápnout ![]()
Sweet Potato No já taky nechápu
Ale tomu telefonátu s kódem fakt neni rozumět, jako by mi volal člověk s bramborou v puse, v lyžařský kukle a tu hlavu měl ještě v kýblu.
Dadoo Taky jsme byli o víkendu, ale jedna návštěva fakt stačila a určitě i po rozdání máme hub na celý rok
. U Nového Města a je jich taky strašně moc. Nás bylo v lese 5 a za půl hodiny jsme odcházeli, protože u nás nadšenec do krájení není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.