Dadoo Ja je mam taky, jako oproti molum jsou to celkem fajn zviratka;-)
Stěžovací vlákno
dynda Já tu nemám ani kytky ![]()
Karja Hehe, já mám oboje a taky mám octomilky raději!! U nás se jim teda říká pičurky....![]()
Tak pak už fakt jedině zavřít parfumanii.
Dadoo a co víno - víno tam nemáš?
Dadoo nemas něco na zahrade? Nám litaj oknem z hroznovyho vina...
Garfie Ja taky, ale moli nejak ustupujou, ja prestala nakupovat jidlo a v klidku:-D.
Potrefenáhusa Fakt tu nemám vůbec nic. Nahoru si nic nenosím, maximálně mandle a z těch nejsou.
Lítají mi tu kolem hlavy.
Nikdy jsem tu nic podobného neměla. Venku pod oknem je střecha dřevníku. Rostlinstvo je dál, to by nedoletěly. A proč by lítaly zvenčí do pokoje?
Asi budou fakt jen z Parfumánie. ![]()
Ja mam dnes nekolik bodu:
- v patek odpoledne se na skolnich webovych strankach objevila zprava, ze od utery jidelna nevari az do odvolani. Zitra mely jeste mit obed zajistenej, akorat jsem se doslechla, ze to bude bageta, ktera uz nejde odhlasit. Nejaka maminka se nakrkla a zavolala pridlusne radni, snad se to vyresi brzo ![]()
- dorazili jsme z vyborneho, jenom unavneho vikendu - kamarad 40. Navic se to seslo s divadlem, na ktere jsme meli listky pul roku. Vecer jsem jeste nakoupila, vybalila, sedla si na chvilku s mobilem, ze vorazim a tam email od ucitelky, ze jsou ve tride vsi.
V techto pripadech, uz nic a nikoho neprohlizim, ale rutinne odvsivuji. Tak jsem si ted znovu sedla podruhe, musim jeste pockat az dopere pracka a pak odpadnu uz snad definitivne.
Chtela jsem jim navarit, tak to uz musi muz.
Karja
Jo, taky se mi zdá, že se to lepší. Jinak moje děti octomilky brání vlastním tělem, vyvětlily mi, že byly jako první živočich ve vesmíru a jako takové si zaslouží úctu!!!
Karja dik![]()
ja mela doma asi pet octomilek a asi nemaji rady chrysantemy....kdyz sem postavila kytici na stul,vedle kose s ovocem najednou jsou fuc.:-)
Garfie Husty, to jsou chytry deti. No ja nesnasim havet, ale tihle jsou takovi mili, urcite jsem z nich ten vesmir citila. Jinak my ted mame doma hodne skvoru, kdyby mel nekdo zajem;-)))
Karja stačí, že se na zimu stěhujou dovnitř pavouci![]()
U nás šíleně rostou houby. Fakt šíleně.
Dneska dvě "brigády" odvezly minimálně dobrých 60 kilo. Celkem 5 lidí a dvě děti. Za dvě hodinky. Na ploše cca 2 fotbalových hřišť.
Manžel má aspoň nějakou činnost. Sedí, čistí, krájí. Pomalu, s přestávkami, po chvilkách. Ale má činnost.
Ráno jdu zas. Prostě příšerný.
![]()
Dadoo a to je stížnost jako? teď jsem byla na Vysočině, a žádná sláva teda...
nebouchla vám třeba za barákem jaderná elektrárna? ![]()
Dadoo A to to snite nebo rozdavate nebo co s tim delate? To je sileny mnoztsvi...
Dadoo já si na IG říkala který chudák to bude čistit...
RoSa No už je to stížnost. Všichni pořád nosí plné koše a mně to nedá, tak musím taky. A už mě to neba. Ale prostě musím, no ![]()
Ještě štěstí, že je čistí a krájí manžel. To úplně nesnáším. To bych nikam fakt radši nešla.
Ale třeba nám od naší exšvagrové přivezli bednu krásných brambor, a přivezou další, tak jim za ně zas dáme sušené houby.
Děsné, tyhle bártrové obchody![]()
Karja Catherinne Ten dnešek, naštěstí, nezůstal u nás. To si nasbírali a odvezli dneska. V pátek už odvezli taky podobné množství. Mně je úplně špatně, když to vidím.
My sušíme.
Klouzky, bedly a od zítra už ani dutonožky nesbíráme. To prostě nejde.
Jen hřiby hnědé, hřiby bílé, kozáky, kováře apod. Prostě hřibovité. Ale dutonožky ne, těch je prostě moc.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.