Nikomu nic nevnucuju ani neradím.
Pouze jsem konstatovala, co jsem někde četla. A na hlavu postavené mi to nepřijde, naopak.
Bylo to konstatování, ne rada, co má Zarinya dělat.
Takže, prosím, nepřekrucujte mé příspěvky.
Jasné, že člověku, co doma z migrény zvrací a paprsek světla je jak tisíc kladívek do hlavy nic podobného říkat nebudu. Svůj příspěvek jsem mínila jako nasměrování, aby si člověk sáhnul do svědomí a event. si přiznal to, co ho třeba dlouhodobě žere a tím ubližuje jeho zdraví... Pro někoho to může být kravina, pro někoho naopak zásadní věc. Každý je jinak nastavený a tím pádem každý, pootažmu jeho tělo jinak reaguje.
Řešit jde všechno.
Jediné, co nejde řešit, je, dospělé, dítě na drogách, smrt dítěte nebo partnera, konstatování diagnozy - blízká smrt - ano, to jsou tragedie. Mluvím z vlastní zkušenosti(pro "chytré" rýpaly...)
Ostatní řešit jde.
To, že se člověk roky, zkušenostmi z života mění, je snad také jasné každému. Ano, určitě jsem se časem měnila...
Psychosomatika, osobní život člověka, to, jak je spokojený s tím, jak žije, pracuje, atp. se na zdraví, podle mě, odráží.
Když zde píšu, nikoho neurážím ani nejsem necitlivá.
Už jen to, že některé zde mají problém s tím, respektovat názor druhého, byť je odlišný od toho jejich, je odpovědí na jisté věci...
Jsou zde jiné dámy, co mají pocit, že jejich názory jsou ty nejlepší.
Ve vší úctě, můžu mít názor na co chci a jaký chci, když píšu slušně.
A co se týče psychiky a zdraví, co třeba takový Jan Hnízdil.? To se Vám taky nelíbí.?
Je každého věc, jak žije, hlavně ať je spokojený, v pohodě.