Škoda je každého dobrého člověka. Byl originál, byl výjimečný. Jedinečný. I kontroverzní. Vážila jsem si ho jako profesionala.
Ale na státní pohřeb a dokonce státní smutek mi to prostě nepřijde.
Škoda je každého dobrého člověka. Byl originál, byl výjimečný. Jedinečný. I kontroverzní. Vážila jsem si ho jako profesionala.
Ale na státní pohřeb a dokonce státní smutek mi to prostě nepřijde.
Dadoo Souhlasím s celým tvým příspěvkem.
Mě to tedy zasáhlo víc, než jsem si myslela. Já ho fakt měla hodně ráda, jeho laskavý a inteligentní humor, elán, optimismus, životní moudrost, pokoru, myšlenky, náhled na život.... uměl rozdávat nádhernou pozitivní energii. V tuhle chvíli mě nenapadá v našem státě nikdo jiný, o kom bych mohla říct, že jsme jako národ o hodně přišli. Nechci být patetická, ale fakt to tak cítím a bolí mě to dost. Hlavně manželka a holčičky ať to pokud možno dobře ustojí. Já si jdu otevřít víno
.
vanilka Já jsem v podstatě čekala, že mne to zasáhne. A zasáhlo. Byl tady přece pořád.
Napsal to za mne P.Kukal:

Sweet Potato já zas vůbec nečekala, že by mě to mohlo zasáhnout. A překvapivě zasáhlo. Byl tak nějak stabilní součástí kulis mého života. Navíc jsem si uvědomila, že můj otec je o dva roky starší a že už ho asi nikdy neuvidím-rozešli jsme se před dvaceti lety ve zlém.
dzizisketa vitej do klubu! Ja jsem z dnesni hysterie a statnich funusu uplne znechucena. Me Gottak zivotem nijak neprovazel a nikdy jsem nechapala, proc z nej byli vsichni tak odvazany. I hlasove mi prisel spis prumernej ve srovnani treba s takovym Matuskou...
Mě úmrtí KG zase tolik nepřekvapilo, vzhledem k jeho nemoci, věku, ale stejně se cítím zaskočena. Jak tady již padlo, brala jsem ho jako osobu/osobnost, která zde bude navždy a jak píše Mutziputzi Für Immer Jung.
razorblade Nejsem odbornik, ale jeho hlas urcite nebyl dle meho prumernej.
Jen k tomu hlasu... hlasově průměrnej teda vážně nebyl.
razorblade prumerny asi ne, ale souhlasim, ze matuska mel hlas zajimavejsi, kdyz zpivali dohromady bylo to hodne slyset
Mně se taky hlasem víc líbil Matuška a z těch 60.let, kdy jsem to začala nějak vnímat, si pamatuju spíš Neckáře, Vondráčkovou a Kubišovou. Přesto mám pocit, že zmizelo něco, co docela trefně dneska nazval jeden článek na Seznamu jako soundtrack našich životů. A i když to nějak dramaticky neprožívám, líto mi to je.
Kokoska Taky jsem vždycky byla tým Matuška (jo, toho jsem taky obrečela), ale soundtrack našich životů, to je přesné.
Hlas průměrný asi nebyl, byl dobře rozpoznatelný, se zbytkem souhlasím.
A prosim vás, když někdo zemřel, opravdu je nutné psát, že vám to je fuk? Nešlo by se prostě pro jednou nezapojit do diskuze?
Sweet Potato Napsala jsi to pěkně. Děkuju.
Sweet Potato naprosto vystizne!!
AA proč? Tady se diskutují různé aspekty životů celebrit, takže proč se ne vyjádřit, že pro mne to není událost dne, že pro mne to nebyla osobnost mé generace?
Karel Gott mal božský hlas, charizmu, šarm, nemal hviezdne maniere, v mojom srdci zostane navždy.
Sweet Potato napsalas to za mě.
razorblade prumerny asi ne, ale souhlasim, ze matuska mel hlas zajimavejsi, kdyz zpivali dohromady bylo to hodne slyset
Oba měli krásný hlas ve své kategorii - Matuška byl živelný baryton, Gott vypilovaný lyrický tenor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.