Pinot Noir ja asi myslela neco jineho
. Snad vydrzi do zitra a snad me zubar vezme
Stěžovací vlákno
Ale na šestku by Candance vteřiňákem těžko dosáhla.
Umřel Gott
Tak Betty já jsem z toho hotová ![]()
Tak Betty taky je mi to líto. Ale pokud už to muselo být, je lepší, že to bylo snad klidně a bez dlouhého trápení. Je mi líto i dětí, budou to mít teď těžké.
Je mi smutno
- Gottovy písničky patřily k mému dětství, dospívání, mládí, ráda jsem si je náhodně poslechla i teď.
Prožil zajímavý, a snad i šťastný život.
Hanka H Hanko mám to také tak. Snad je dobře, že to bylo rychle. Ale stejně je to velká kapitola mého života.
černá káva tak on gott je velká kapitola života asi úplně každého čecha, ať mu je 15 nebo 80. ani v podstatě žádné dítě se mu nevyhnulo, protože každé vánoce jeho písničky v pohádkách, v některých i hrál...čím starší osoba, tím víc byl gott součástí jejího života, aniž by si to člověk vůbec připouštěl. zrovna jsme s kolegy dumali, o kom jiném by se něco takového dalo říct a nevydumali jsme. byl to originál, který už republika mít nebude.
já jsem jeho fanoušek nebyla, ale přesto mám hrozně zvláštní pocity. nějak jsem snad měla dojem, že gott tu bude napořád...
Jiná Realita Napsala jsi to za mě, přesně.
Jsem asi necitlivá, ale mne to teda nijak nedojímá. Jeho tvorba i osobnost šla úplně mimo mne.
dzizisketa To je mozna I tim, ze mel uz vek a tak nejak to clovek ,,cekal,,. Jako nase mama to volala x clenum rodiny a dle jejiho oznameni si polovina prvni vterinu myslela, ze umrel tata. Ja taky myslela, ze umrel nejaky nas pribuzny....
nějak jsem snad měla dojem, že gott tu bude napořád...
Tsk tahle poslední věta je předmět to, co mě napadlo. A nějak to nemohu pořád přijmout. Já jeho velký fanoušek byla hlavně v mladou, pak už moc ne. Zrovna jsem dumala nad tím, že mám pocit jako ztratit někoho ze vzdálené rodiny.
černá káva Mám taky ráda jeho nejstarší písničky. Často jsme je s mámou poslouchaly, když jsem bydlela u rodičů. Docela mě to vzalo, rodiče nejsou zas o tolik let mladší, a to mě začíná děsit.
Jiná Realita jo, to sedi.
dzizisketa mě to taky nějak nezasáhlo
Ač jinak Michala Horáčka nemusím, tady to napsal pěkně
.
Pinot Noir můt táta vždycky říkal, že Gotťák je o rok mladší než on (jen táta už tu není 22 let
), tak jsem si na nej vzpomněla![]()
Je ho skoda.Nejsem jeho fanynka,ale smutny to je .....![]()
Mě to mrzí a lhala bych tvrdit, že se mě to netklo, nejde o hudbu, i když teda Für Immer Jung je děsně dobrý. Je mi líto těch jeho holek a škoda každýho vtipnýho člověka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.