Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 20:42

viktorka_od splavu Ne, pres kloub ne..odneslo to cely brisko od ukazovacku akorat...Jeste ze mi na telefonu funguje i heslo, pac ted bych si ho otiskem fakt neodemkla

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 20:43

Gellnerova ale reakce na stres, na výraznou psychickou nepohodu nebo něco podobného to úplně klidně být může. A vzhledem k tomu, že tyhle reakce obvykle nastupuji s výrazným zpožděním, bych si na to i vsadila.

Všechno zvládneš, necháš za tebou, úleva žes to zvládla.. A do půl roku se začneš sypat. Znám to dobře. 

Offline Sweet Potato
40301 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 20:48

Lama_z_Lana Jsou náplasti na popáleniny. Celkem účinkují.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 21:13

Lama_z_Lana Hemagel,nepomůže od pocitu bolesti, ale zahojí úplně všechno a velice rychle.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 21:16

Lama_z_Lana Tlapkam, ja si minuly tyden spalila dva prsty, bolelo to jak svina a hojit se to bude asi jeste dlouho. Dokud pomaha chlazeni, tak chladit. Jinak doporucuju Hemagel. 

Offline Mrs.Robinson
603 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 21:30

Lama_z_Lana Hemagel + mastný tyl

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 21:37

Sairon Krehutka Díky, ten hemagel zkusím zítra někde splašit. Sweet Potato tu tu sice nemám, ale zkusila jsem na to dát náplast na puchýř, kde je podobný hydrokoloid a celkem to ulevilo a dá se s tím fungovat....snad mi ten prst neupadne

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 30. zaří 2019 21:41

Lama_z_Lana Pokud to není do masa, mohl by pomoci gel po opalování z dm. Na puchýře a rudou kůži, kde chlazení nepomáhalo a bolelo to jak ďas, mi po namazání tím gelem bolest ustoupila do hodiny a večer dokonce začaly mizet puchýře.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 01. října 2019 14:29

Tak ja nevim, co to se mnou je. O vikendu jsem dobrala antibiotika (a zacal je brat sambo, ma taky zanet prudusek), tak jsem cekala, ze tento tyden uz budu vicemene v poradku. Misto toho jsem se dnes rano probudila cela zmlacena a boli me v krku.

Navic jsem to dostala pred dvema tydny a porad jeste to mam, coz se mi v zivote nestalo! 

Co se to se mnou deje!? A to mam letet pristi tyden do Seattlu!!!

Online continuity
43054 příspěvků moje polička 01. října 2019 14:41

MP Marge a antibiotika zabraly nebo ne? Muze to byt neco, na co jsou potreba jina, ten zanet prudusek muze byt ruzneho puvodu. Takto muz behal mesic s plicnimi chlamydiemi, ale tomu bylo blbe kontinualne. Na kontrolu se v USA nechodi? Kazdopadne bych k lekari jeste jednou zasla a nechala se pripadne nabrat. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 01. října 2019 20:31

continuity To vis, ve svete drsneho kapitalismu se s tim neserou - akorat mi rekli, abych zavolala, kdyby mi jeste neco bylo

Rano jsem volala, protoze je mi fakt zle. Antibiotika ocividne nezabrala. Myslim, ze mam nabeh na zapal plic

Nastesti muj doktor me dnes muze vzit v pul pate, jinak bych musela do urgent care, coz bych nerada, neb to by znamenalo vylet do Rockfordu - tady je sice taky, ale ma prisernou povest, a i ja tam mela spatnou zkusenost. 

Co ale znamena to krvaceni, to je mi naprostou zahadou. Jak je mi blbe a premyslim o tom, tak uz jsem si vsugerovala, ze mam urcite rakovinu delozniho cipku

Ted tady rvu, protoze nevim, kdo by se ujal Chica a krabu! 

Asi hormony...

Online continuity
43054 příspěvků moje polička 01. října 2019 20:46

MP Marge prosim te hlavne klid, podobnou mordu uz mel z nasi rodiny kazdy. Nakonec zatim byly bud ty chlamydie nebo mykoplazmata. Nelepsi by byly krevni testy, ale nevim, jak to u vas funguje. 

To krvaceni muzou to byt i hormony nebo stresem. Ja mela deset let rozhozeny cyklus tak, ze jsem mela problemy v podstate porad. Rakovina nezacne takto ze dne na den, navic pokud chodis na prohlidky, tak trva docela dlouho nez se to vyvine z te prekancerozy, ktera jde na cipku poznat. 

Zasla bych vyhledove na gyndu, ale jedno po druhem, nejdriv ty prudusky, stejne te nemocnou gynekolog nevezme. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 01. října 2019 20:50

MP Marge kdyby tu byl objimajici smajlik, tak ho sem vrznu. At je Ti brzy lepe . Ta rozhozena MS muze byt k atb nebo k nemoci, neplas se a zajdi k dr, nebo mu hned rano zavolej. 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 01. října 2019 21:32

Gellnerova s prichodem chladneho pocasi me vzdycky zacne hrozne svedit holene. Po navsteve kozare ktery dal mast, ktera nepomohla jsem zkusila mast Protektin , vrobce energy a hura, zabrala nesvedi. Ta mast zabira kdyz jsou problemy s jatry tak. A ted jsem zkusila Ondrejovu mast a na svedeni taky zabira.

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 01. října 2019 21:58

MP Marge To mas k atb urcite, psala jsi prece, ze jsi je dlouho nemela. Musis si asi hlavne odpocinout, muzes jit na delsi cas marodit a poradne se vystonat? Tak snad poberes u lekaru potrebnou medikaci a pak se budes moct venovat tomu odpocinku. Tlapkam!!!!!

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 01. října 2019 22:03

MP Marge no může to být furt ta původní infekce nebo taky mykóza. drž se a držím palce na dobrýho doktora

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. října 2019 22:16

zjistila jsem, ze mam prasknuty zub. Sestku, da se to nejak zajistit nez se dostanu k zubari?

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 01. října 2019 22:29

Candance Tak můj brácha si kvůli rande přilepil jedničku vyraženou při hokeji vteřinovým lepidlem, ale nevím tak úplně, je-li to doporučení hodno. Ale fungovalo to, nakonec se vzali

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. října 2019 22:31

Pinot Noir tak pred timhle jedna moc dobra zubarka hodne varovala.....ze v zadnym pripade.;-)

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 01. října 2019 22:33

Zarinya Máma ho pak objednávala k zubaři, který tam začal nově ordinovat, a po popsání problému zubař řekl, že další lidi nebere, ale tohoto člověka by rád poznal a vzal ho