Ja jsem ted taky docela pribrala, neb jsem zacala po rodicovske zase chodit do prace a pan kuchar fakt vyborne vari! A cely den jsem na nohou, jezdim porad na kolobezce, chodim na houby a vubec to nepomaha. Proste ta pravidelna strava je pro me mor. Nejakou dobu jsem nejedla aspon pecivo a bylo to hned znat, ale v mistnich Hruskach maji vyborne vyrobky pekaren z okoli, treba jako dalamanky se skvarkama nebo cibulovo-skvarkovy chleb a to jsou takove dobroty, ze proste nemuzu odolat.![]()
Stěžovací vlákno
tv náhodou pravidelnou stravu bych brala jako velké plus... spíš asi co to je, no :-) a jestlis dalmánky a spol jsou plus k té stravě, tak to je hned... ale zase víš, kde začít ![]()
Ja som sa zase vykašľala na všetky low carb, keto a podobné záležitosti, jem tak nejak normálne podľa zdravého rozumu, cvičím kedy sa mi chce, na jogu chodím alebo cvičím takisto kedy sa mi chce a dala som dole tých svojich 9kg. Trvalo to 10 mesiacov ale úplne v kľude no stres. Ale ta škvarkovka s chlebom, to je mor teda :D
paktofonika tak tak. U me to byly navic 3kila, ale strasidelny bylo, jak rychle se objevily a jak urputne se drzely. A trochu deziluze, jak ja, co mohla cely zivot prasit a sladit bez vlivu na vahu se najednou musim omezovat... ve finale stacilo (temer) vyloucit pecivo (na ktetem si az na vyjimky nastesti moc nepochutnam), znacne omezit cukrovinky (horsi) a ubrat velikost porci.
U me ta vaha jde pomalu dolu ![]()
Ale nutno rict, ze nestacilo jen min (a lip) zrat a cvicit (zatim beham cca 20-30 km tydne + 2-3 km v bazene). Musela jsem zmenit znacnou cast svyho zivota a hlavne ne ze dne na den. Slo to postupne a jedna zmena plynule prechazela v druhou. Tak snad mi to timhle zpusobem konecne vydrzi.
nějak jsem si úplně z ničeho nic a brutálně zablokovala svaly někde nad lopatkou. help, co mám dělat? bolí to strašně, nemůžu skoro otáčet hlavu. tedy není to úplně z ničeho nic, už včera jsem to měla trochu namožený, načež jsem ryla tu zahradu (jojávím), ale dneska dobrý a teď po cca půlhodině u pc najednou auauau.
Pavlena Zas to berte jako bonus, že je aspoň z čeho ubrat, kdybyste musela váhu hlídat od šestnácti a cukrovinku měla tak jednou za kvartál, tak by se ty omezovací kroky vymýšlely o dost hůř. Jinak moje zkušenost je, že se blbě hubne ve stresu, můžu dělat psí kusy, ale jakmile jsme z něčeho v nervu, tak se ty kila posouvají jedině směrem nahoru, a to ne kvůli tomu, že bych u toho atakovala ledničku, bo já jsem celkem uvědomělá si myslím..
Jiná Realita Zkuste suchý teplo.
MP Marge jelikož jsem na tom podobně a vím že je to jen a jen má vina, tak žádný těšínský jablíčka
aneb jak říká moje maminka: chceš zhubnout? tak nežer!
Ha ha, tak jsem chtela trochu dotcene napsat, ze ja jim relativne malo, zdrave a vyvazene, ale nez jsem se dostala k odpovedi, tak jsem o tom premyslela a uvedomila si, ze uz to neni tak uplne pravda!
S prichodem samba do me domacnosti se totiz do me domacnosti dostaly i vselijake pochutiny, ktere jsem driv nekupovala; namatkou jmenuji treba "string cheese", tycinky ze suseneho masa, popkorn, a podobne blbosti. No a zatimco v dobach, kdy jsem zila sama, kdyz me po lehke lec vyzivne veceri v 5 vecer prepadly chute, tak doma byla akorat jablka. Dnes mam tendence uzirat vyse zminene blbosti ![]()
A protoze kvuli sambovi musim obcas uvarit i neco kaloricky vydatnejsiho, tak ted jim mnohem vic cerveneho masa, vselijakych smetanovych omacek, slaniny, a podobne.
Takze mas bohuzel pravdu ![]()
Jiná Realita my vždycky pomohlo zahřívání. Hřejivé mastí, náplastí, spala jsem na el. dečce v příjemné šále či šátku. Potlapkávám.
Zina Catherinne díky, jdu nakoupit hřejivé náplasti ![]()
MP Marge můžeme založit hecovací vlákno "kdo dřív zhubne, bude king" :)
mně se nedaří dlouhodobě, přestože nemůžu říct, že bych se nesnažila. nevím proč. každopádně přestože momentálně žiju zřejmě nejzdravěji za celý svůj život, nikde to není vidět. akorát mám bicepsy a pekáč buchet, žel ani jedno není vidět, neb je to překryto tukem. jo a dřepy vedou k tomu, že mám cca o 50% celulitidy méně, nicméně ani té jsem se nezbavila :/
Ja jsem pro zalozeni hecovaciho vlakna ![]()
Jinak ti velmi zavidim, ze mas pekac, i kdyz neni videt. Alespon vis, ze tam je! Ja tam mam tak akorat misu traslaveho sulcu ![]()
MP Marge takže kde je problém vime ![]()
MP Marge Vitej do klubu. Ja co jsem zmenila v praci a travim ted svuj zivot v aute, tak se taky necitim komfortne. Dostala jsem takovej ten fitness naramek, kterej mi dava vibracni soky, kdyz dlouho sedim... a nepomaha to, akorat to ve mne vyvolava frustraci, kdyz mi to zacne vibrovat na dalnici
Jo, to sezeni je hroznej mor! Ja jsem v predchozi praci, pokud jsem nebyla v k riminale, vzdycky brala mladez nekam ven. Prochazeli jsme se v parku, hrali minigolf - vsechno mozne. A ted sedim na pr... celej den ![]()
Jiná Realita prasek na bolest a pockat az to prejde.![]()
Zina Ja si totiz neumim sladky odeprit, ale zas mi staci jedno kousnuti. Miluju minizakusky nebo minipralinky, staci ctverecek cokolady a dobry. A je zvlastni, jak kazdy funguje jinak, ja pri stresu hubnu, protoze na jidlo nemam pomysleni a jak vim, ze nejist je blbe, tak aspon vytunim kalorie a stejne hubnu. Ale jasne, beru to jako velkou vyhodu, kterou mam zadarmo (resp.v genech).
Jsou pak jeste dalsi, viz vyse moje stiznost na sedave zamestnani; a pak taky to, ze ted hur spim. Ver nebo never, vyzkum prokazuje, ze spanek ma vliv na ukladani tuku zejmena v krajine brisni!
Takze ano, priciny bychom mely ![]()
Pavlena ja to mela taky,diky tomu sem se asi cely zivot udrzovala,pac ja se stresuju furt i kvuli kravinam
,ale!po triactyricitce to nak prestalo fungovat.![]()
MP Marge Aaa, tak to zni blbe, to se bude tezko menit. Kamoska se ted zasekla a meni styl zivota, protoze se na svou vahu uz nemuze koukat. Chodi do posilky, plave, ale sama rika, ze 80 % uspechu je strava. Jako ano, vyrysovala se velmi, ale moc nezhubla...![]()
MP Marge skoda,ze to reseni neni taky tak rychle jako najit priciny.![]()
Zarinya Kus babo. To mi prave je. A viz vyse, vsecko je jinak nez driv...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články