razorblade a vypustit přes filtr nejde?
Stěžovací vlákno
razorblade to som bola ja ale sambo ju opravil (medizubna kefka zablokovala odtok) tak ked je nakazliva porucha, dufam, ze aj rychla oprava ![]()
SunEclipse ja nevim! Tomu nerozumim. Myslela jsem, ze otevru dvere a budu pomalu vodu odsavat, ale problem je v tom, ze dvirka nejdou odemknout![]()
Mrakoplas v to taky doufam, nerada bych o ty saty prisla
zkusila jsem ji vypnout natvrdo a pustit ctvrthodinovy zdimaci program, vypada, ze se chytil. Ale chudak ten svetr, kterej s tema satama peru![]()
razorblade Já před měsícem, ale nám ji opravil až opravář no....kterýho jsem sháněla týden,!
razorblade mam 2 tydny novou pracku. Stara delala to same, pomohlo na tvrdo vypnout a pak se chytla na jiny program a nejak doprala. Takhle se loucila asi mesic a pak odpadla. Ale mela 14 let tak mela narok.
rysamona Musela jsem si v navodu zjistit, jak se manualne oteviraj dvirka lankem
dneska vecer zkusim klasickej program, jestli to da nebo jestli je problem jinde...
Já si stěžuju, že vydání Vrstvy ticha od Kadlečkové je zas posunuté. Tentokrát na březen 2020. ![]()
Mulen Ach jo:-( to nikdy nevyjde...
Mulen Me uz to ani neprekvapuje, dávala jsem tuhle sérii postupne manzelovi a ten uz davno vzdal, ze se nekdy docka zaveru.
Potrefenáhusa Myrtila mě už to taky nepřekvapuje ![]()
Mulen paneboze
ja se tak tesila....
razorblade To jste dobra ze jste zvladla lankem. Ja se vzchopila jen mackat cudliky. Dalsi prani trebs trikrat slo a pak zase zlobila.Aletrebasevzchopi.
Super den. Zaspala jsem. Tak jsem na sebe hodila cerne saty jako takovou jistotu a vyrazila jsem. Jenze ty pitome saty se asi v pracce srazily, takze jsem venku zjistila, ze mi jsou do pulky stehen a chuzi se hrnou jeste vic nahoru, takze vyleza spodnicka. Sebevedomi na nule. Stesti, ze jsem sla do prace jen na par hodin a uz jsem prevlecena. Ty saty me teda stvou, upletove z COS, nosila jsem je rada a urcite jsem je neprala na vyssi teplotu.
Lamicka Potľapkávam. Niekedy keď si oblečiem narýchlo kus oblečenia, ktorý nie je ono, cely deň na to myslím, že ako hrozne vyzerám. A ešte keď na mňa čumia ľudia, to idem pomaly kanálom. A zrazené veci z Cos zamrzia. Zrazila som nedávno sveter, našťastie len z veľkosti S na XS, takže mi aspoň sadne presne :D
Já si stěžuju, že vydání Vrstvy ticha od Kadlečkové je zas posunuté. Tentokrát na březen 2020.
Kriste, já jenom potřebuju vědět jak to dopadne, ani už to snad nemusim číst, nemohla by mi to prozradit..? Dyť už to mělo vyjít loni před vánoci ne?
Mulen No..jako už je to fakt spíš utrpení
Mulen podle vseho psala, ze se ji to zas rozlezlo na 2 knihy a ze se ji povede ukoncit jen nekolik linii a zbytek ze by mohla vydat zvlast. Takze je mozny, ze Argo souhlasilo a vydaj to cely. Ale uz me to prudi:(
711990 Asi chce triumfnout G.R.R.Martina ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články