711990 Ok ![]()
Stěžovací vlákno
paktofonika No presne, necitis se dobre a neustale na to myslis. Takhle si schvalne srazim panske ponozky v susisce :)) z 42 na 38 :)
711990
to jsem právě chtěla vědět, kde o tom píše. Takže na Nyxu
jako ono podle mě ani neni reálný to jednou knihou ukončit, mně to to teda ani tak nevadí (že to neukončí, mně se to fakt hodně líbí, ale štve mě, že mezitim uplně zapomenu, co se tam dělo)
ale říkali jsme si v práci, že je hrozná škoda, že nemá nějakýho schopnýho editora, kterej by ten příběh nějak ukočíroval a seškrtal, bylo by to fakt podle mě geniální dílo
Aaaa prasknul mi zub. To di fakt clovek v sobotu k snidani preje. Jeste kdyz je v pondeli svatek.
Nejake triky,jak ho docasne osetrit a prezit do utery?
miuu ale to je teda pěknej vopruz
moc tě lituju...já bych na tvém místě vyhledala zubní pohotovost,kde by to nějak prozatímně ošetřili-aby se s tím zubem do úterý nestalo něco horšího(např.aby se nezalomil v dásni pod.), ale záleží na stupni rozsahu poškození...myslím,ze "podomácku"asi nic nevymyslíme...v každém případě ti moc držím palce![]()
Posledni krasnej a navic prodlouzenej vikend a ja musim bejt co? Nemocna ![]()
Snad z toho nebude zas zanet prudusek jak na jare, to zaclo uplne stejne...sakra...
Lama_z_Lana jejda jejda
jen aby se to tady nezačalo šířit jako infekce...vypínám iPad,vyskakuji z pelechu a jdu něco dělat...v každém případě ti přeju,ať to brzo prekonaš a víkend si alespoň trochu uziješ![]()
Maureen dik! Ja jsem desnej pacient ![]()
Maureen Díky, už jsem na pohotovosti byla. Zub bude muset ven
. Chjo.
miuu Ale tak to tlapkám ještě jednou...ať je brzy líp!!
Místo podzimních prázdniny v Berlíně malujeme. ![]()
brrr menime okna v celem dome, a jedno dite je marod, muz taky zplacatel ted navecer...
rasaNori Jo, o té vaši ruce noze nemoci jsem to tu někde četla. Naši kluci to měli v nějaké mini formě (jeden den horečka), ale muž lehnul na 14 dnů a říkal, že to bylo, jak kdyby se válel v kopřivách. Tak snad se vám to vyhne.
brrr
paneboze
brrr to muzou dostat i dospeli? No to potes, ve skolce to maji kazdou chvili.
Gatita Vid,sladka nevedomost!
Co nám se dneska stalo! Máme od středy nové auto. Tedy nové pro nás, jinak je ojeté. Jsme u mých rodičů na Moravě. Odpoledne jsme se vypravili do města na dýňový festival, kde jsme se měli vidět s mou ségrou. Tak jsme dali do kufru kočárek, muž nastartoval, že pro ten motor je lepší chvilku ho nechat při startu za studena běžet navolno, pak vylezl a chtěl do auta dát sedačku s miminem. Jenže jak zavřel dveře u řidiče, celé auto se zamklo. S klíčky v zapalování, nastartované! V těch dveřích u řidiče je totiž nějaká vadná elektrika, to víme už od prodávajícího. Normálně se to projevuje tak, že auto nejde zamknout. Akorát dneska přesně naopak! U sousedů čistilo místní SDH kanál, tak jsme se jich šli zeptat, jestli by náhodou nevěděli, jak se do auta dostat. Chlapi samozřejmě se hned shromáždili kolem auta, znalecky ho prohlédli, navrhli několik variant které ale provést nešly a pak odborně zhodnotili, že tedy už neví. Zato nám poradili, ať zajdeme do místního servisu, že tam majitelé určitě jsou. Asi by mi to po chvíli došlo samotné, vždyť dcera jednoho toho majitele je moje kamarádka a druhá chodila do třídy se ségrou. Naštěstí ten servis je jen pod kopcem. Tak jsem tam sebehla a vážně tam pan P. natiral podvozek nějakého auta. Měli jsme spolu velmi veselý rozhovor. Prý "a druhé klíče nemáte?" "Samozřejmě máme, v Praze v šuplíku!" "A nemáte v tom autě nějaký vypínač, kterým by se dalo vypnout?" "Nevím, máme ho od středy." "Aha, první výlet, co? A ty sis teda vzala Pražáka?" "Jojo, rodileho." "Tak já si vezmu vercajk a přijedu." Na dvorku jsem pak potkala jeho dceru, tu mladší, sestřinu spolužačku, která se ráno vrátila s porodnice s čerstvou holčičkou, tak jsme si vzájemně pochválily děti. Když jsem přišla zpátky k autu, dorazila i mamča, která se přišla podívat, proč jsme ještě neodjeli (špehuje za okny), prý jestli nás ti hasiči nenabourali. Tak než nám pak autoopravář auto otevřel, sesbírala všechny babky v parku u bývalého loveckého zámečku, který máme na protější straně ulice. Pak P. auto za verbální asistence hasičů auto otevřel, řekl si o stovku (!) a pak zase odjel. A my, poučení a odhodlaní strčit auto do servisu hned v úterý, jsme cestou do města zjistili, že jak se ta elektrika sepla, začal i hrát levý přední reproduktor, který předtím jen tak šeptal. Zazvonil zvonec a dnešním trampotam s autem byl konec.
My jsme v dávnověku měli auto, co se samo zamykalo krátce po vypnutí motoru. Věděli jsme o tom, ono to snad bylo nějak schválně nastavené prvním majitelem a pak už to nešlo zrušit, nevím. To je fuk. Nikdy se nám nestalo, že by klíče zůstaly uvnitř a myslím, že už se mi to ani s jiným autem nestane, ten zvyk, co jsem si vypěstovala, mě neopouští ani o několik aut dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články