Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. října 2019 10:35

Ze nekdo nevi, ze se neprechazi mimo prechod me ted uprimne prekvapuje, prijde mi to janevim, proste stejna informace, jakoze se neprechazi na cervenou, no. Ja se to snazim dodrzovat, takze mimo preecho jdu jenom kdyz se mi zda prechod uz daleko. Ale tezko rict, jestli mam dobrej odhad, podle me je 50 metru o dost vic, nez si myslim

Online Emerald
2686 příspěvků moje polička 24. října 2019 10:41

MP Meri Ja vim, ze se prechazi na prechodu, ale taky casto prechazim mimo. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. října 2019 10:41

barbucha Ale ani jedna netušíme, kolik uniformovanejch akci už tam třeba proběhlo a jak jsem psala, vidim uniformu, mažu na přechod a druhej den tovížejoo! Proč pejorativní číhání, prostě standardní postup. Poslání je v tomto případě dost jasný, donutit občana k přecházení podle pravidel, když to neumí dobrovolně, já fakt nechápu proč z toho vytváříš dojem represálie.

Offline RoSa
10149 příspěvků moje polička 24. října 2019 10:42

barbucha na to je ale těch policajtů málo, aby 50metrů od každýho přechodu preventivně stál jeden v uniformě!

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:06

Mutziputzi 

Si zjevně nerozumíme. Jakýpak represálie... to, že nějakej pepíček v civilu zdržuje chudáka ženckou, prostě ostatní chodce nevychová, nikdo si toho ani nevšimne! To takhle vychovaj pár lidí (pochybuju že tam zevlujou celej den a rozhodně ne každej den v týdnu)... přičemž ta uniforma (vo kterou mi jde, represálie si fakt nech) by těch budoucích zločinců vyděsila víc už jen pouhým pohledem na ni!

Ale mně je to nakonec fuk... každej nechť koná dle svýho uvážení. Prvotně mi šlo vlastně vo to, že bych s civilem nikam nešla. Jsem opatrná, takže nejen dodržuju předpisy anžto se na přechodu cejtím bezpečnějc... ale taky nenásleduju každýho, kdo by mě chtěl někam odvést. Nakonec je tady přece taky možnost, že s pepíčkem mileráda počkáš na místě, zatímco on přivolá svoje kolegy (pokud je pravej, což se tímto ihned ukáže)!

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:10

RoSa 

Tak mohli by občas vylízt z těch svejch služeben, že jo. Hned by jich bylo víc

Hele u nás jsou zalezlí imrvére, kolem svištěj auta a přebíhaj chodci... vožralové dělaj bordel a hyeny lítaj bez vodítek... no to by ale museli čačtí příslušníci vobčas zvednout zadek. Jediný co dělaj, že volepujou (blbě) zaparkovaný auta. Kolečko kolem bloku a je hotovo a šupem do služebny na kávičku! Viděla jsem i demolovat zastávku třeba - kolem projíždělo policejní auto... ani nepřibrzdili páč vystoupit a něco řešit je moc práce!

20970 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:17

barbucha To tě dobře vychovali, že nechodíš s cizím lidmi, nicméně když děláš co nemáš, lapne tě policajt v civilu, legitimuje se a žádá o přesun k nedalekému služebnímu vozu za účelem řešení přestupku, já nevim proč se rozčilovat, fakt leda na sebe.

Pepíček v civilu nezdržoval chudáka ženckou, ale trestal delikventku. Aź se rozkřikne, že si je tam potřeba dávat majzla immer, ne jenom když tam jsou uniformovaný příslušníci, tak nastane pořádek...jako fakt nechápu rozhořčení

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:25

barbucha tak pokud to služební označené auto bylo vidět nějaké 4m daleko, jak bylo psáno, tak snad nepředpokládáš, že tě v tom prostoru brutálně znásliní, podřeže a mrtvolu zahrabe? 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:31

Tak já ráno vyhnala Pepíčka do školy a teď se tu dočtu, že někde zevluje u přechodu a  obtěžuje slušný lidi

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:34

A stěžuju si na sebe, postupně jsem ztratila občanku, platební kartu, peněženku a teď kartičku pojištěnce, už mi toho moc nezbejvá

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. října 2019 11:53
Reakce na Mutziputzi:

Pepíček v civilu nezdržoval chudáka ženckou, ale trestal delikventku. Aź se rozkřikne, že si je tam potřeba dávat majzla immer, ne jenom když tam jsou uniformovaný příslušníci, tak nastane pořádek...

​To ti kolemjdoucí ale nevědí, co tam ti dva řešej, že jo.

Jinak s druhou částí asi souhlasím, na tom možná něco bude. Tak tady máš za vodměnu něco k tématu - koukám že Renusatko dopadla eště dobře nakonec

20970 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:05

barbucha Těžko říct jak to tam bylo, jistě není vyloučeno, že se potkali dva pitomci leč zákon přišel jenom s jednim z nich. Umim si představiv blba ve službách policie, stejně tak jako přednasranýho trotla, co kdyby byl v sukni "tak by asi ječel" protože tajný za bloševika mlátili...a šel

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:27

Mutziputzi 

No jo, nebohej občan v tomhle tahá za kratší konec. 

Ani nevim jak to vlastně dopadlo... ale asi nijak jak je u nás zvykem. I přes x svědků...

Hele ale vo tom ukradeným odznaku píšou ve vedlejším článku, vidiš že je to možný! 

"Jak si má člověk počínat, pokud má podezření, že jej nezastavil pravý policista ale podvodník?

Prokázat policistou se někdo může, když třeba ukradne uniformu nebo si ji v extrémním případě koupí na burze. Tím se člověk dopouští přestupku, v některých situacích pak dokonce trestného činu. Nemůžeme ale vyloučit taktéž použití ukradeného nebo napodobeného policejního odznaku. Pokud člověku odznak a celá situace přijde vyloženě vysoce podezřelá, tak by samozřejmě měl mít možnost zavolat jiné policisty, nebo eventuálně přes linku 158 požádat o potvrzení identity dotyčných policistů přes operační oddělení."

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:31
Reakce na OliveOyl:

A stěžuju si na sebe, postupně jsem ztratila občanku, platební kartu, peněženku a teď kartičku pojištěnce, už mi toho moc nezbejvá

​navrhuju najít nejdřív ty léky na alzheimera

20970 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:34

barbucha Tak jasně že má kdokoli možnost volat 158 a ověřit, ale varianta Seš mi podezřelej, nehodlam se s tebou vůbec bavit a du dál, je zcela jistě kontraproduktivní.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:37

Mutziputzi :D uplne to vidim

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:38
Reakce na Jiná Realita:

​navrhuju najít nejdřív ty léky na alzheimera

​Koupila bych si ginko, ale nikdy si nevzpomenu

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:43

barbucha Hele ale to musíš mít fakt tezkej zivot, jestli od všech cekas, ze jen lžou, kradou a podvadej...mne teda přijde daleko pravděpodobnější, ze mě za přestupek zkásne pravej policajt, než v tom hledat nejakej podvod a konspiraci

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 24. října 2019 12:53

Me by policajt v civilu neprekvapil, porotoze vim od kamarada, ze jich je po Praze opravdu hodne. Sama jsem byla uz 2x svedkem toho, jak osobu, ktera obtezovala a ohrozovala lidi na ulici zpacifikovali, a memu muzi dokonce policie volala, ze mu opilej kluk rozmlatil rukou okynko u auta a oni sli zrovna kolem, tak ho sebrali.

Melo to jeste dohru, protoze kluk se desne porezal, navic mu bylo tyden predtim 15 . Takze muz  po dohode s policajtama smlouval v servisu, at to stoji pod 5 tis, aby kluk nemel prusvih. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 24. října 2019 13:19
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha Hele ale to musíš mít fakt tezkej zivot, jestli od všech cekas, ze jen lžou, kradou a podvadej...mne teda přijde daleko pravděpodobnější, ze mě za přestupek zkásne pravej policajt, než v tom hledat nejakej podvod a konspiraci

​No a mě by ve snu nenapadlo, že mě zastaví někdo v civilu (myslím teď, v nový době) a že je to policajt. Proč bych měla čekat samý zločiny prosimtě? Jen by mě to prostě zaskočilo, že se na mě sápe cizí člověk, prostě bych to nečekala, o policajtech v civilu slyšíc leda tak v nějaký kriminálce... už jsem jim prostě odvykla, nemam s nima zkušenosti.

Ale tak asi vám budu muset věřit, že je to na ulici prakticky každej druhej...