Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Paris
příspěvků moje polička 26. října 2019 23:50

dzizisketa co je to za značku? Ford? Ty na to trpí... taky se nám to stalo. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. října 2019 08:00

dzizisketa Mne se stalo totéž kdysi. Škrábala jsem zrovna okynko, bylo snad minus 10. Neměla jsem ani telefon, no děsný. Opravář přijel za děsně dlouho, zničil dveře a řekl si o litr. Od ty doby taky nikdy nezviram dveře u nastartovaneho auta.

Online rozarka
4211 příspěvků moje polička 27. října 2019 08:54

V pátek nám přišli konečně dveře. I se zárubněmi a dělníky na instalaci. S bordelem jsem počítala,ani mě nerozčílilo, že značně přetáhli dobu, kterou slibovali. A když se konečně dveře vybalily, ze je zavěsí, nakoukl do kuchyně chlap a prej jakou mám náladu. Dveře neodpovídají objednávce. Tak další tři týdny čekání na výrobu nových

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 27. října 2019 09:20

rozarka toho se desim, zitra nam maji osazovat okna, jestli to bude blbe od nich tak me porazi

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 27. října 2019 12:25

Nechali jsme si na zakazku vyrobit ram na obraz. Vyrobili, ale slibeny typ zaveseni nebyl (pres ujistovani pri objednavce, ze to pujde) pry mozny provest, takze aniz by mi treba zavolali a zkonzultovali to, namontovali jiny, pro me nevyhovujici typ, a pritom este vzadu na tom ramu kousek ustipli. 

Kdyz jsem pri vyzvedavani podotkla, ze puvodni domluva byla jina, zacal byt borec total arogantni, prej "nevim, jak casto si nechavate ramovat obrazy...", blabla. 

Rekla jsem mu, ze bych to rada vyresila ke spokojenosti vsech, a jestli nam muze vyjit vstric nejakou symbolickou slevou treba. Nabidl mi 5 eur, u zakazky v cene 300 eur. Kdyz jsem rekla, ze mi to neprijde adekvatni, tak se mi prakticky vysmal.

Takze to dopadlo tak, ze jsem zakazku odmitla prevzit a nechala si vratit prachy. 

Fakt na palici.. oni ten ram s paspartou ani nebudou moct prodat, protoze to jsou specificky rozmery. Pritom mi neslo ani o tu slevu, ze bych z toho chtela neco vytriskat, ale proste o to, aby se postavili k tomu, ze nam u zadavani zakazky dali nespravny informace, a aby ze me nedelali debila. Ale chovani toho borca bylo tak mimo, ze to fakt neslo. Tak spatnou zkusenost jsem uz dlouho nemela :/

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. října 2019 12:50

rasaNori Ruku nohu pusu měl kdysi syn. Ani jsem to nevěděla dokud to v mnohem horší formě nechytl muž. Taky s tím bojoval pěkně dlouho, hlavně tu pusu měl strašnou. Tak ať zvládneš okna i marody.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:05

My včera jeli na velkou rodinnou oslavu na Slovensko, po cestě jsme měli nehodu, obě auta zřejmě na odpis. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale zdržení veliké, navíc nás musel přijet vyzvednout muž (hodinu cesty daleko). Manžel, který dnes bohužel pokračoval jinou trasu odjel svým autem, mně půjčila auto tchýně, abychom se dostali domů, nové audi s automatickou převodovkou, jela jsem s automatem poprvé, o cizí auto se bála jak ďas, navíc bez dálniční známky asi tři hodiny po nějakých vesničkách. Potom se sestrou a jejím autem vrátit půjčené a zpátky. Zkrátka neplánovaných jedenáct hodin pojížděním z Čech na Slovensko a zase zpátky, do toho jsem dostala na Slovensku pokutu, teď jsem konečně doma, totálně vyšťavená, klepu se únavou a jsem zralá na panáka. 

Offline viktorka_od splavu
49301 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:05

Garfie potlapkávám, dej si dva a šup spát

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:11

Garfie hlavne,ze se nikomu nic nestalo.tlapkam,odpocin si.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:18

Garfie 

Nic moc teda, ale fakt tady platí dvojnásob, že je hlavní, že se nikomu nic nestalo. Odpočiň si, zase bude dobře.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:20

Garfie Uff, to je síla. Hlavně, že jste v pořádku. 

Offline kocoureksuggy
1384 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:23

Garfie 

No ty bláho, tak hlavně, že jste ok. Jdi to zaspat, potřebuješ si odpočinout.

Online Karja
44651 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:42

Garfie Hlavne, ze se vam nic nestalo, auto jsou jen plechy. Odpocin si, odmen necim sebe I deti a preju at do listopadu vykrocite mnohem lepe;-). Tlapkam co nejvic muzu;-)

Online continuity
43028 příspěvků moje polička 27. října 2019 21:43

Garfie hlavne ze se nic nestalo. Ale silene je to vzdy. 

Lehni si a odpocin si, zaslouzis si to. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 28. října 2019 06:11

Garfie ctu to az ted, tak doufam, ze te ceka probuzeni do noveho a lepsiho dne

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 28. října 2019 06:39

Garfie potlapkávám moc, přeju klidný den 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 28. října 2019 07:22

Děkuji vám všem, jste hrozně milé a moc mě to potěšilo!  Všechno jsem přečetla už večer, ale neměla sílu něco napsat :) Ráno jsem si zapomněla vypnout budík  ale děti jsou s oddílem na celé prázdniny pryč, manžel v háji, budu sama doma a odpočinu si! 

Jinak teda doporučuju havarovat na jižní Moravě, protože (a tady se příběh začíná podobat tomu od dzizisketa ), řidič druhého auta milý, policajti milí, sousedé nabízející pomoc, kávu a čokoládu pro děti, zvou nás příští rok na hody!!  a tak...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. října 2019 07:29

Garfiefuuu..to je teda story! Tak snad uz je rano klidnejsi vecera

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 28. října 2019 07:42

Lama_z_Lana Nakonec ani toho panáka jsem si večer nedala!!

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 28. října 2019 08:09

Garfie haha takze konec dobry vsechno dobre:) hlavne ze se nikomu nic nestalo, to je nejpodstatnější...