V ramci ochrany vlastniho zivota... jak rikas!
Stěžovací vlákno
barbucha Ty jo, tak to ta pravidla možná ani neporušuju!
Potrefenáhusa ja nevim jak v Nemecku, ale tady je dopravni vychova ucivo 4. rocniku ZS, dokonce deti chodi na dopravni hriste. Je to normalne v osnovach.
Ale toto mel muj byvaly, nemel ridicak a na kole jezdil jako blazen. Pak si ho udelal a jezdil dal jako magor. Bylo to v dobe, kdy jsem byla pred detma celkem odvazna, ale v aute jsem se s nim regulerne bala. ![]()
Jsem se zas pobavila nad odbojářkama co by ječely a zabejčily se, páč pamatujou že za bolševika se mlátilo a odváděli tajný...máme tady pár dramatiček![]()
Mutziputzi Já se přiznám, ze jsem tu udelala včera několikrát za vecer ![]()
Potrefenáhusa Pohrdání a despekt k policii, navíc zde po zcela oprávněné konfrontaci, je poměrně pekelná věc, od nás na západ nemyslitelná.
Mutziputzi Potrefenáhusa Hlavne ta realita pak... nedelam si iluze ![]()
Mutziputzi Mne hlavně uniká, proč bych měla ječet nebo se bránit, prechazim mimo přechod/na cervenou, vidí mě u toho policajt, dostanu pokutu, nazdar, ne?
a to tu ty samy minule doporucovaly mrkani na policajty při překročení rychlosti a teď jeceni, fakt mě to mate!!!
Kokoska no ja musim rict, ze uz deset let jezdim ve meste na kole a ted delam ricak. A taky me zarazilo, ze ackoliv na kolo nepotrebuju vubec nic, kvuli autu musim delat kurz, teorii, praxi a dve zkousky. Pritom pak budu sdilet prostor s cyklistama, kdy nekteri ani nevi, co je prednost zprava...
Fakt mi ta perspektiva zpoza volantu zas otevira novy pohledy
a to si vubec neprej aby te naboural kolar,pac ten ani neni povinej mit pojisteni.![]()
Nastesti mame Rechtsschutz,ale i tak to byla strasna lapalie,ktera se vlikla pres rok.![]()
Renusatko Hrozny, misto potlapkani, ti jedna napise,ze by nesla, druha by jecela, treti by ti vzala body, co nemas ani..... Ja te potlapkavam, to maskovani je desny, sla bych taky ani by mi nikdo prukaz neukazal, ja ale mivam dost zatmeni, me by vobral doma I falesnej plynad a to plyn nemame!
Potlapkavam te za vsechny!
![]()
Mutziputzi Ja byla v pohode, ale od doby 62 u kravina pohrdaaam silne, proste se me to dotklo! A policie v civilu, to vubec neznam,leda ze serialu nejaky detektivy, to by me stalo tak rok zivota ten sok! To rozhorceni plne chapu. Ale jak rikam, sla bych jak pes kam by mi kdo rekl:-D.
Karja Co je 62 u kravina? Jinak prostě účel světí prostředky, zřejmě je to přebíhání mimo přechod tamějším nešvarem, kdyby tam naběhli uniformovaný, samozřejmě všichni půjdou přes přechod a druhej den zas nazdar, takhle to holt padlo na úrodnou půdu. Mě by teda neparalyzovali, byla bych nasraná akorát sama na sebe, samozřejmě bych uvítala řešení domluvou, ale Nikam bych nešla!! a Ječela bych! je hrozně legrační, úplně mi dělá dobře představa použití nějakýho fajnovýho donucovacího chvatu a de se, pani![]()
Me by asi policajt v civilu taky trochu prekvapil, ale to je tak vse.... to co tady zaznelo je fakt vtipne... a dobry point, jak by to pak bylo v realu:)))
Mutziputzi vidim to uplne stejne.
Ja se jinak priznam,ja jsem hrozna poctivka (nebo blbka). Ja hrozne dodrzuju vsechna pravidla, jako chodec i ridic. Proste nezaparkuju na zakazu nebo na nejakem blbem, ani na chvili. Zaparkuju, kde se ma a proste kus dojdu. A fakt kdyz je blizko prechod, jdu po nem.
A hrozne me stvou lidi, co to vsechno nedodrzuji.
Potrefenáhusa Pohrdání a despekt k policii, navíc zde po zcela oprávněné konfrontaci, je poměrně pekelná věc, od nás na západ nemyslitelná.
Pochybuju, že by od nás na západ nasazovali tajný policajty na obranu přechodů ![]()
Jako jo, o pokutě bych se nehádala samozřejmě, ale tohleto je jenom trapná snaha o přivýdělek. Kdyby se totiž měli chovat podle toho hesla, který hrdě prezentujou... tak by tam stál policajt v uniformě (nebo minimálně s viditelnou páskou na rukávu) a všechny ty špatně přecházející teroristy by upozornil/nasměroval na blízký přechod. A nečíhal by na ně v přestrojení!
Navíc o falešnejch třeba revizorech a policajtech jsi už slyšela? Když ti nějakej pobuda zamává rychle před očima plackou, ještě to neznamená že to s tebou myslí vlastně dobře ![]()
Karja me namerili 61. V obci na Slovensku, kde vedou dva pruhy obema smery. Tez jsem byla tehotna, ja je i videla a mela pocit, ze jedu okolo 55km/h. Jenze hned za nimi byl mirny kopecek dolu. ...takze jsem si jeeu dal zpivame si s dcerou a uz pekny kus za obci museli pustit i houkacku. Prisaham, ze zpetne zrcatko kontroluju porad, ale tenkrat jsem se nepodivala, takze nejake blikani STOP...
Tie reči o jačaní, VB a minulom režime sú divné. Ja mám za to, że tajný policajti sú bežný jav. ![]()
Áno ja som pred policajta plakala, ale bolo to úprimne a o nič som ich neprosila(neviem prečo mám stále potrebu to tu obhajovať :D) a na prechody si dávam pozor, pozriem či do 50 metrov žiaden nie je a idem.
barbucha Jak jsem psala, asi uniformovaní nepřinášeli valnej efekt. Nevim co na tom vidíš, uniformu mít na sobě nemusí, dotyčným se legitimujou, přestupek spáchán, vůbec nechápu ten vzdor, legrační.
Prosimtě... kdyby Renusatko přecházela na červenou, tak je pokuta víc než na místě. Ale tohle zrovna patří do případů, kdy se to má řešit tou domluvou. Kdyby jim šlo o bezpečí občanů. A to číhání je prostě směšný a jasně ukazuje na jedinej důvod - prachy. Kdyby tam stáli v uniformě totiž, tak už to právě naopak kýženej efekt (což je resp. měla by bejt prevence nehody, že jo) přinese: slabší povahy by se lekly a mazaly na značenej přechod, no ale nevybrala by se ani koruna
A tak se nám naskýtá otázka, jaký že to poslání má vlastně naše policie...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články