Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 28. října 2019 15:44

viktorka_od splavu ja na zlucnik vubec netrpim. ja vim, ze vsechno je jednou poprve, ale ten asi taky neboli dva dny v kuse?

Rekla mi at si koupim nejake antacida, kazdopadne je to na paleni zahy a mluvila o kyseline. No hypochondr hadr, akorat bych cekala, ze po dvou dnech na diete uz by melo nastat nejake zlepseni i pripade gastritidy. 

Offline viktorka_od splavu
49298 příspěvků moje polička 28. října 2019 15:56

continuity no žlučníkovej záchvat je strašlivá záležitost na chcípnutí a bolet může klidně rok i dva potom...

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 28. října 2019 16:26

continuity Žlučníkový záchvat bys poznala, to je zážitek, tohle může být jen podrážděný žlučník. Když se zadaří, bolí i týden. Zkus první akupresuení pomoc. Palec pravé ruky si dej bříškem mezi klouby malíčku a prsteničku levé a sjeď tou prohlubinou směrem k zápěstí asi dva (max 3) cm. Pokud je to žlučník, měla bys tam narazit na tvrdý bod, někdy je dost citlivý. Snaž se to místo rozmasírovat.Často to stačí k úlevě. Ať je ti brzo líp :-).

ilustracni foto, kde to hledat :-).

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 28. října 2019 16:31

viktorka_od splavu já to v rychlosti pochopila jako bolet až rok dva po smrti :) až pak mi to teprvá seplo

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 28. října 2019 16:32

continuity 

Na základě čeho tu diagnozu stanovili? Bez gastroskopie teda nevím, kde berou tu jistotu. Krev ti brali? Na sono poslali?

Ale tak snad tě vyšetřili minimálně rukama a dobře stav zhodnotili. Jinak ad ty "kyseliny", člověk často má reflux žaludečních šťav a ani o tom neví, má ty klinické projevy jiné, než ty, co se běžně předpokládají. Ty kyseliny mohou způsobovat to pálení žáhy nebo vředy, a ty buď žaludeční anebo dvanácterníkové, jedny bolí nalačno, jedny po jídle.

Asi bych po návratu zašla na pořádné vyšetření, aspoň to sono a gastroskopie.

Jo a kromě těch antacid bych si koupila ještě omeprazol nebo pantoprazol.

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 28. října 2019 16:54

Fiction no prave to vysetreni bylo dost o nicem, to byli takovi lekari pro lidi bez pojisteni, nechteli zadnej prukaz, doklad ani nic platit.

Ja prave kvuli tomu sla rovnou na pohotovost A&E, i kdyz mi pani z asistencni sluzby nabizela navstevu lekare v ubytovani. At me muzou ve spitale alespon nabrat a pripadne to sono. No ale od tama mne vyhodili a objednali k tomu praktikovi. Kdybych tady mela byt dyl, asi to resim vic razantne, takto to snad nejak preziju

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 28. října 2019 17:04

999 diky moc, asi to bude ono. Ja nemuzu do UK vubec vycestovat, vzdy tu mam nejake travici problemy. 

V patek jsme jedli treba v Tate modern, kde to jidlo stalo fakt raketu. Akorat salat Lyonaisse bylo par listku s dresingem a k tomu bucek. Koupila jsem si tu k tomu 2x nejakou palivou polivku....

Jako dobry moc, ale pro mne to ocividne neni.

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 28. října 2019 17:30

continuity Byli jste na tom Nam June Paikovi? 
Vím, že pro tvůj analytický mozek je to těžké, ale fakt zkus mačkat tu ruku :-). Pomáhá to. A kdybys měla pastu umeboshi, tak to by byla super kombinace :-). Chápu, že nemáš, jen kdyby se ti to ještě někdy stalo.

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 28. října 2019 17:34

999 pro mne to neni vubec tezke, ja akupresuru pouzivam obcas na hlavu.  

Ze veda neco jeste neco nedokazala popsat, nemusi nutne znamenat, ze dana vec nefunguje. To by si pralidi nemohli ani zatopit.

Offline viktorka_od splavu
49298 příspěvků moje polička 28. října 2019 17:36

continuity ja posledne v londyne nehorazne zrala. vsechny mozny kuchyne, kazdy den jinde, 2x denne komplet jidlo v restauraci. jako po tydnu uz jsem fakt myslela ze puknu, ale nikdy mi nebylo zle.. korejsky, italsky, turecky... jen v tech nejvic narvanych vyvarovnach kde stojiďs frontu. nikdy nechod tam, kde je volny stul:-)

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 28. října 2019 17:55

continuity 

Tak držím palce, ať už je ti dobře.

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 28. října 2019 20:46

Paris

Ne, Seat. Jsou tam ve dveřích ty kabely nějaké ochozené, blbě hraje i reprák a včera se mi povedlo naštelovat si jen jedno zrcátko, na druhé už ovladač nereagoval. Musíme s tím fakt do servisu. A

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 29. října 2019 13:55

Kdyz uz jsem to resila zde, zeptam se tady a ne v blbych dotazech.

Kam mam s tim brichem zajit? Mela jsem nejake moznosti rychleho vysetreni, ale ty bohuzel selhaly. Chtela jsem ke prakticke a je tam az zitra odpoledne,  navic ma uplne narvano, takze me vezme kdovikdy, co znamena, ze zitra uz nic nevyresim. 

Existuje nejaka moznost jak to urychlit krome pohotovosti? Jako po trech dnech s minimem jidla jsem uz docela vyrizena. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. října 2019 13:58

continuity podle me kamkoliv....v akutnim stavu te prece nemuzou odmitnout.

Sla bych do nemocnice.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 29. října 2019 13:59

Si ešte tam, alebo tu?

Ja by som s tým šla na chirurgiu priamo.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 29. října 2019 14:11

continuity Ty bydlíš v praze ne? Di na UP svojí spádový nemocnice.

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 29. října 2019 14:14

continuity jestli je ti fakt zle, zavolej si sanitku. Nestravis hodiny zkroucena někde v čekárně. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. října 2019 14:14

dzizisketa muj otec ma oblibenou hlasku: se starym autem zazijes dve radosti. kdyz ho kupujes a kdyz se ho zbavujes. :))

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 29. října 2019 14:23

Ounz to bych ale musela na pohotovost? 

Offline continuity
43028 příspěvků moje polička 29. října 2019 14:26

Dadoo na sanitku to urcite neni, ja to do rana asi preziju, ale spis bych pak uz potrebovala, aby to vzalo nejaky spad a k necemu jsem se dobrala pred vikendem.