continuity doporučuji chir. ambulanci nebo urgentní příjem nejbližší nemocnice, pokud se obtíže stupňují, klidně i teď odpoledne nebo večer, standartně udělají odběry a sono břicha
Dadoo na sanitku to urcite neni, ja to do rana asi preziju, ale spis bych pak uz potrebovala, aby to vzalo nejaky spad a k necemu jsem se dobrala pred vikendem.
continuity doporučuji chir. ambulanci nebo urgentní příjem nejbližší nemocnice, pokud se obtíže stupňují, klidně i teď odpoledne nebo večer, standartně udělají odběry a sono břicha
continuity šla bych na pohotovost do nemocnice. Měli by tě hned poslat na chíru, případně UTZ nebo internu... nebo jiná vyšetření. Asi bych si nezahrávala... může to být banalita, ale taky něco vážného akutního.
continuity kdysi jsem šla se slepákem přímo na chirurgii do nemocnice, bylo to večer a bylo mi zle. Nějaká služba tam na příjmu vždycky bývá. Myslím, že není na co čekat.
zlatahouba diky, asi to tak zkusim, vecer jeste teprve letim domu, nechame doma deti a kufry a muz mne odveze do spitalu.
continuity Ja nevim co si představuješ pod pojmem pohotovost. Prostě urgentni příjem nebo centální příjem, v rámci toho sou ambulance jednotlivých oborů, počkáš si, ale ošetří tě.
Ounz a jsou tam i behem dne nebo jenom v noci?
Ounz tak bezny okolojdouci (co chodi do spitalu max na navstevy) kolikrat vubec nevi ze, natoz kde, tam neco takovyho je..
continuity pokud je to up/cp/emery, tak furt. Ve vetšině větších nemocnic už je to takhle, aby nemuseli lidi bloumat po špitále a hledat jednotlivý ambulance. Akorát se čeká no.
viktorka_od splavu No, proto so to vysvětlujem. Pohotovost bejvala (a moźná ještě je někde) taková ta extra budova většinou i mimo špitál, kde byly akutní ambulance ne? tam continuity nechce, je lepší jít do nemocnice. Je tam širší komplement.
Žlučníková a ledvinová kolika jsou na seznamu věcí, který nikdy nechci zažít!!! A to jen z vědomostí tady z fóra ![]()
Ounz diky moc
continuity Nz, doufám, že dobře pořídíš a že to nebude nic vážnýho a budeš brzy fit.
viktorka_od splavu stačí se podívat na internet, většinou tam jsou informace pro pacienty a přehled pracovišť. A když není urgentní nebo centrální příjem, tak každý obor má ambulance, kde by měla být nepřetržitá služba.
Kokoska přesně tak, zrovna na to koukam jestě a teda up nemaj asi vśude, ale nepřetržitej provoz na interní/chir ambulanci musí být.
Ounz o urgentním příjmu vím v Motole, jinak kde není monoblok, ale baráky rozprskaný po areálu, jsou asi spíš ty příjmové ambulance pro každý obor.
Kokoska Jj, mně to pak taky došlo, že v pze je dost těch nemocic roztříštěnejch do domků. Já to prvně vzala v celorepublikovým meřítku, myslim, že je to tak půl napůl..ale fakt je ten (a to sem tím myslela), že je lepší jít s něčím takovým fakt do nemocnice, kde je komplement, než na nějaký ty pseudopohotovostní služby, odkud člověka pak stejne někam pošlou
V každé nemocnici je ta organizace jiná, např. u nás ve stejném komplexu funguje souběžně pohotovost /do 22.00 hod./ a centrální příjem /nepřtržitě/. Kam půjdeš, rozhoduje sestra ve společné boudičce pro všechno
. Ty, pokud budeš někde takto přidělována, oznam, že tě již praktický lékař viděl!!, zdůrazni, že jsi byla v zahraničí a obtíže trvají a musí tě vidět chirurg.
On potom zhodnotí, co je třeba udělat, musí vyloučit náhlou příhodu břišní a nutnost operace, hospitalizace. Myslím, že krev ti odeberou a dle výsledků a klinického vyšetření se rozhodne udělat sono a dále dle výsledku. Když to neshledá urgentním, mohou se další vyšetření dodělat ambulantně.
Fiction diky moc, dam vam pak vedet, jak jsem poridila.
Fiction jinak sestra, nebo spis bratr v boudicce je i v te Angli. prislo mi to jako dobry napad, dokud mne ta dobra duse nevyhodila hned pote, co jsem zdelila, ze nebliju. No priste musim trochu zaprehanet
Ounz No někdy je to peklo v těch pražských nemocnicích něco hledat, zvlášť když nejsou jen rozstrkany do jednotlivých domečků, ale rozlezlý po celý čtvrti
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.