Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40274 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:37

Garfie Kamarádka shoz má, asi dobrý, ale u nás se každej had svlíká jinde.

(Takže já jsem vlastně za příklad? Odstrašující)

Karja A jiná vyhazovávala z okna na dvorek použité pleny. Zní to strašně, když mi to tenkrát prvně řekla, třeštila jsem oči, ale měla to docela vymakaný.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:37
Reakce na Alena_In:

Samantha

I když třeba s tchyní máme rozdílný názor na to, co se žehlit musí. Ona žehlí všechno včetně spodních kalhotek a ponožek, no mě by jebl...

​Když jsem se přestěhovala k manželovi, překvapil mě dotazem, zda jeho trenýrky jako nebudu žehlit? Tak jsem mu řekla, že to teda jako nebudu a pokud je potřebuje mít vyžehlené, ať to dělá sám. Vzhledem k tomu, že je líný, přestalo mu vadit, že jsou pomačkané. :)

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:44

Nezehlim. Ako dieťa som začala zehlit v 10.rokoch, zehlilo sa všetko okrem ponožiek, znenavidela som to. Vo svojej domacnosti som zehlila spodné prádlo a uteráky, odkedy máme dieťa, nezehlim nic, dokonca keď syn videl v jednom dieli Masa a medveď, ako si medveď rozložil zehliacu dosku a nachystal zehlicku, pytal sa, co to je, nepozna to.

Offline bosibori
příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:45
Reakce na bram:

​Když jsem se přestěhovala k manželovi, překvapil mě dotazem, zda jeho trenýrky jako nebudu žehlit? Tak jsem mu řekla, že to teda jako nebudu a pokud je potřebuje mít vyžehlené, ať to dělá sám. Vzhledem k tomu, že je líný, přestalo mu vadit, že jsou pomačkané. :)

​můj manžel nechce mít trenýrky vyžehlené, tak je žehlím potají B-)

protože se a) snadno žehlí, b) nevadí na nich sklady, c) rychle ubývají ... na rozdíl od košil a halenek a tak.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:46

Zarinya No migréna je peklo, tak ej dobrá zpráva, že je na ústupu. S AD vlastní zkušenost nemám, u kamarádů, co je berou, jsme vždycky viděla stra náladyzměnu k lepšímu, ale asi to bude taky individuální.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:46

Sweet Potato Ano příklad odstrašující!

Pleny u nás v domě vyhazovala jedna sousedka taky, na dvůr....no ale tak to byl dům, kde byly na chodbě natlučené v oknech koberce místo skel, byli lidi, co se k nám báli chodit na návštěvu...:-)

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:59

Jak tu někdo psal historku s uklizeným pytlíkem, než si do něj dal svačinu, tak dcera má z dob, kdy ještě bydlela doma, podobnou zkušenost. Ráno umývám u dřezu nádobí, ona si připraví talíř, že si na něj dá snídani, otáčí se k lednici, já ho automaticky beru a myju, ona v domnění, že si jej ještě nenachystala, pokládá na linku další talíř, já ho bez mrknutí oka beru a myju......

Taky máme prádelnu ve sklepě. Ale jsem tak vděčná, že to nevyžehlené a visící prádlo není vidět, že se ráda protahuju i po tom točitém schodišti.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:06

lysianthus v sušičce to vidět neni, jen to docela dlouho řve, že uuuuuž

já teda, a to je muj silnej argument při těch uklízecích debatách, takhle trochu obsedantně uklízim ze dvoutřetin prázdný hrnky a sklenice do myčky, takže to máme pořád kde je moje kafe, kde je muj čaj, kde je moje pivo, teď to tu stálo

Offline Sweet Potato
40274 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:06

Garfie Tak to nebude ta samá:-)) Tady se jednalo o dvorek jejich vlastní a ty pleny se jim tam nehromadily

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:10

lysianthus 

To mi připomíná vtípek z doby dávno minulé, akorát to bylo trochu obráceně, když se stejná sklenice myla potřetí, byli jsme odhaleni. Bylo to někde na chatě, kde se to nádobí tak sejde, že je od každého jeden kus. 

Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:25

Zarinya Nemuze to byt temi AD? Nemusi sednout, nekdy je potreba zmena. Drzim palce, at je ti brzy lip.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:30

Sweet Potato Nam vypravel jeden nas znamy, jak ho kamoska, v te dobe zrejme napadnice, no nicmene, je to taky holka co ji znam, pozvala na obed. Po obede sklizi ze stolu a sup kosti z kurete vyklepne z 1.patra z okna:-D. Ona ma teda na zahrade dvorek se slepicema, tak predpokladam, ze to hodila k nim, ale to vypraveni me stejne pobavilo, dost casto si vzpomenu, kdyz jedu kolem jejiho domu.

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:30

Zarinya Tlapkám. Já tyhle stavy měla spojené s PMS. Pak jsem se naučila to nějak přijmout a případně to klidně hlásit, ať si to ostatní neberou osobně, že teď zrovna se sebou nemůžu nic dělat.

Potrefenáhusa Sušička by byla fajn a ještě by ubrala z žehlení. Jenže jsou furt na řadě nějaké důležitější věci.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:34

Lamicka lysianthus diky.

nevim jestli je lepsi,ze si to uvedomuju nebo bych o tom radsi nevedela.

kazdopadne muzi sem to ted vysvetlila.....a sem nemocna tak to jinde nastesti resit nemusim.

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:39

Zarinya Potlapkavam! Radu nemam:-(, ale tyhle nalady, kdy si clovek uvedomuje, jak je hroznej a nemuze s tim nic delat, jsou desny. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:46

Zarinya Jestli to bude ještě chvíli trvat, asi bych se poradila s doktorem, kterej Ti předepisuje ty AD, může to bejt fakt i tím, tak třeba zkusit jiný, který by taky fungovaly na migrénu, ale s tou náladou by tolik nemávaly. Ale ještě tomu zkus chvli dát, zvlášť když už to má muž vysvětlený a jinde si tím na konflikt nezaděláš, někdy je to i z těch AD jenom přechodný a zklidní se to samo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:52

Karja Prosperina dekuju.

Prosperina ja z nich byla nadsena,moc mi pomohly viditelne,ale mam zas stresove obdobi,cekam jednu zpravu,kterou neovlivnim tak to bude asi tim...

uz to bylo dost rizikovy tedy...kolegyne vcera rikala,ze sem nejaka napruzena.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 14:53

Zarinya pri AD je bežné dočasné zhoršenie, v podstate trvá 2-6 týždňov, kým plne začnú zaberať, ale aj tak najlepšie skonzultovať s lekárom. Je ich také množstvo, že sa v najhoršom dajú vymeniť.

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 15:03
Reakce na Zarinya:

paktofonika dekuju,je to strasnystekam po muzi jak prastena,pak si to uvedomim tak si nadavam a prijde a zas stekam......uz snad neumim ani normalne promluvit.

a to mam antidepresiva,ale naladu mi nezlepsujou.

​Hele v depresích se nevyznám, ani v migrénách... ale jen drobná poznámka: nejsi povinná mít 24/7 sluníčkovou všeobjímající náladu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 15:09

slniecko ono bylo raketovy zlepseni...uz je mam 5tydnu....

barbucha to jo,ale uz sem protivna i sama sobe,fakt,tak to musi byt strasny.