Stěžovací vlákno
Karja my naštěstí máme v celým domě jeden mrňavej koberec a ten jen luxuju. Už by si asi taky zasloužil vyčistit, ale to až v létě na zahradě. Když jsem měla koberce v celým bytě kdysi, tak jsem to čistila tou pěnou a kartáčem a když to zaschlo, tak jsem to několikrát vyluxovala. Moc často jsem to teda nedělala.
Karja já kdysi dostala tip a vyzkoušela jen jednou, ale vcelku dobrý - kysaný zelí, posypeš koberec, necháš vsáknout a pak trochu pošmouláš po koberci a nakonec vysaješ.
Zarinya Silny zazitek. Nezapomenutelny. ![]()
Nevim, jestli se tehdy cekalo na opravare nebo novou pracku. Asi to tehdy nebylo jako dnes, ze se sjelo do Alzy pro novou.
jitřenka jj, takhle se čistíl kdysi koberec u nás doma.
Lamicka to je jasny.![]()
mame se dobre.Ja mam i par metru od domu pradelnu,coz je taky super.Chodim tam prat obri deku nebo susit perovky.Skoda,ze to neni rozsirene potrebovala bych to na dovoleny.![]()
jitřenka Jezismarja,nesnesu kysany zeli, to je typ jak z doby klacka. Kamoska ma normalne ten vodni cistic:-D
Karja má tepovač? Ja som dávala raz pred Vianocami čistiť gauč "profesionálovi s tepovačom" a v pohode za dva dni uschol. Len treba na striedačku vetrať, kúriť, vetrať, kúriť a furt dookola. Koberec mám taký, že zbalím do ruky a idem, je treba ho vyčistiť ale neviem ešte do ktorej čistiarne ho dať.
Karja u nas se koberce zasadne cistlily na snehu. ![]()
continuity taky jsem na to myslela, ale musela bych koupit tu metlu na klepání, nebo jak se tomu říká - plácačka na koberce?
Kokoska U nás plácačka na koberce, u manžela prakr.
Tu koupíš snadno, ale co ten sníh?
Sweet Potato třeba bude, po Novém roce pár dní vždycky byl.
Sweet Potato u nas pracher neboli pracháč
paktofonika No má takový ten profesionální kärcher čistič, takovou tu velkou krávu, půjčuje ho za nějakej peníz. Nevím, jestli se tomu říká tepovač. Ale já mám koberec normálně celoplošný, položený.... nepověsim ho pak:-D...Ale tak když bude prostor, tak se do toho pustim, ať to tady nějak vypadá.
Karja ty profi tepovace zas ten koberec tak moc nepromoci. Ja bych se nebala, pokud mas dost toho uhli ![]()
Karja ja ten karcher mam. Cistim s tim sedacku a koberec (jeden malej) i v zime a nic nesplesnivelo. On ma silu a prebytecnou vodu vytahne. Ty veci jsou jen vlhky. Vecer cistim a rano je to suchy.
Karja Potvrzuju, ze ten kärcher to dobre vysusi, je to pak jen vlhke a uschne behem par hodin. Taky ho mame doma a pouzivam pravidelne kvuli psovi, kterej si otira tlamu do koberce a olizuje kreslo, tak ze jsou na nem uplne mokry fleky ![]()
KarjaNo tak podľa toho čo tu píšu ostatný, ten karcher potrebujem. Mne to po tom profesionálovi zostalo fakt celkom vlhké, ale keď je to za pár hodín suché...no budem o ňom premýšľať
paktofonika profi "mokrý" vysavač si nemusis kuipova , ale určité můžeš půjčit na pul dne. Aspoň u nás na malomeste to jde. Vždycky jsem spokojena, jak to dobře vypadá, ze za pul roku znovu a pak utečou dva roky.. Ale já nemá psy, jen deti
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články