Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 11:45

Alena_In To bylo v Medvídkovi myslím? Jak Geislerová žehlila ponožky...

Potrefenáhusa Já se přištěhovala do domu, kde byla prádelna ve sklepě (rsp. suterénu), to bylo první, co jsem zrušila!! 

Žehlím toho málo a taky až není zbytí, prádlo třídí a ukládají malí otroci...co ale nesnáším jsou svlečky po celém domě, muž a dcera jsou na to experti, například dnes ráno jsem objevila na záchodě ponožky (dceřiny). Napřed jsem je hodila do prádelního koše, ale pak jsem je vytáhla a položila zpátky, jsem fakt zvědavá, jak dlouho tam zůstanou....

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 11:48

Garfie u nás se to bohužel nikam nevejde, hele, my jsme rádi, že máme v koupelně vanu a umyvadlo a ten záchod že se nám povedlo vykopnout vedle 

aktuálně řešíme, kam dát smeták, vysavač a lopatku na smetí 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 11:49

jo a zažila jsem holku, která by si na sebe nevyžehlený spoďáry prostě nevzala, protože je to ne-chut-ný! 

Do tý doby mě to nikdy nenapadlo, a to moje máma spoďáry taky žehlila

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 11:58

Potrefenáhusa Jako já to chápu, je to prekérka, já chtěla pračku do kuchyně :-) ale nakonec se vlezla do koupelny (v bytě teda, v aktuálním domě to není problém). 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 12:03

Garfie on je to relativně starej dům, záchod bejval zvenku suchej, teď tam máme hrábě a věci na zahradu, toho místa je tam na tyhle provozní věci, co dřív nebyly, málo 

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 12:16

Potrefenáhusa nasi maji velky dum, ale uplne neprakricky, vsude chybi nejakych 10 cm, aby to dobre fungovalo. Plus schodiste uprostred, takze se nedalo moc s nicim hnout. Uplne vim o cem pises. 

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 12:24

Potrefenáhusa  Komoru na úklidové věci taky nemáme, tady je suterén, ve kterém měly asi být všechny tyhle úložné prostory, prádelna a tak, ale běhej pro smeták nebo vysavač dvě patra, že jo? :-/ fakt ty lidi někdy nemyslí....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 12:47

Zarinya Potľapkávam, stáva sa mi to, pomáha mi L-Tryptophan, ktorý pomáha vytvárať serotonín. 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 12:56

Potrefenáhusa Jako mit cokoliv ve sklepe je mor! A s detma kor, jak je clovek musi tahat s sebou. jako ja tam vesim velke pradlo a to tak, ze jsem ho tam letos jeste nepovesila:-D. A ven jsem to vyresila toto leto tak, ze doma nahazu pradlo do ikea tasky a hodim si ho ven z okna, jednou nekoho zabiju:-D. Abych se s tin netahala.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:02

paktofonika dekuju,je to strasnystekam po muzi jak prastena,pak si to uvedomim tak si nadavam a prijde a zas stekam......uz snad neumim ani normalne promluvit.

a to mam antidepresiva,ale naladu mi nezlepsujou.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:06

Karja Taky ikea taška, ale hodit z vokna mě to ještě nenapadlo!

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:09

Potrefenáhusa No jako, zalezi kde bydlite:-D Na chodnik bych to nehazela no! Ja mela rozhled, plus jsem jeste volala:-D

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:10

Potrefenáhusa Jinak ja se naucila hazet hodne veci ted, treba ze schodu a tak:-D Pak me prave pobavilo, kdyz dcera jde dolu neco ma v ruce, hodi si to a pak pokracuje pekne na volno.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:22

Zarinya A pořád vás bolí ta hlava? Jsem si na vás dneska vzpomněla, protože mě teď bolí 4 dny v kuse, není to migréna, naštěstí, ale i tak je to dost děs běs, a s tím nebejt protivnej je dost težký!

Jinak těm AD myslím chvíli trvá, než zaberou, tak jestli je máte nově, tak je šanc,e že se to užívání ještě promítne.

Offline Sweet Potato
40274 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:23
Reakce na Garfie:

Alena_In To bylo v Medvídkovi myslím? Jak Geislerová žehlila ponožky...

Potrefenáhusa Já se přištěhovala do domu, kde byla prádelna ve sklepě (rsp. suterénu), to bylo první, co jsem zrušila!! 

Žehlím toho málo a taky až není zbytí, prádlo třídí a ukládají malí otroci...co ale nesnáším jsou svlečky po celém domě, muž a dcera jsou na to experti, například dnes ráno jsem objevila na záchodě ponožky (dceřiny). Napřed jsem je hodila do prádelního koše, ale pak jsem je vytáhla a položila zpátky, jsem fakt zvědavá, jak dlouho tam zůstanou....

​To ti řeknu naprosto přesně - do skonání věků. A zakládaj tam kondenzační jádro.

A třeba se i dočkáš vražedné věty "mamí, já nemám žádný čistý kalhotký"

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:24

Potrefenáhusa Já občas hážu směrem ke sklepu nějaký zapomenutý věci, že jako až tam půjdu, tak je cestou odnesu, ale s aportérem je to trochu kontraproduktvní jednání :-D.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:26

Zina migreny nastesti uz nemam,protoze uz sem vazne mela chut skocit z okna aby uz to prestalo.Ty antidepresiva mi moc pomohly,ale ted mam tu strasnou podrazdenost.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:26

Zina já teda taky často dělám, že si to donesu někam do pulky, když mám cestu a pak to vezmu nahoru/dolu...a pak se na mě právě křivě zahlíží, že neuklízim HNED!!!

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:27

Sweet Potato Ty tvoje historky mě vždycky tak děsí!  Myslím, že šlapu vaši cestu, jen jsem trochu pozadu, ale aspoň se díky tobě trochu připravím!!! 

Karja Dobrý!!! Kamarádka má koupelnu přesně nad prádelnou (taky ve sklepě), ještě když měli rozestavěno jsem ji nutila, ať si tam postaví shoz na prádlo, takovou tu potrubní poštu. Nechtěla a teď lituje, zrovna nedávno o tom mluvila, ovšem ty jsi s taškou z okna vyšší level, to jí musím poradit!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 13:33

Garfie potrubni postu na pradlo jsem videla v tripatrovem dome se trema detma.Prakticka vec,ale ta kupa v tom sklepe.......