Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49292 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:14

Karja prave nevim kolikrat denne opakovat, aby to jeste bylo efektivni;-)

dvojka-fakticky bez legrace. 

49292 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:16

continuity  pradlo je mor, u vas taky?

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:17

viktorka_od splavu strasnej!

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:19

Karja Já se třeba v bordelu nemuzu na nic soustředit, do ničeho se mi nechce i mám pocit, ze  jsem pak i protivnejsi, k domácí pohode nějak tak uklizíno potrebuju

viktorka_od splavu v pohode nejsi, protože ten vic uklizeci furt prudí, leda by mu někdo vysvětlil, ze za sebou nechává taky bordel, akorát druh bordelu, kterej nevidi 

49292 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:31

Potrefenáhusa nne. ten vic uklizeci uklizi, podle hesla komu to vadi, ten to sklidi. a ty neuklizis, takze ani nemukas

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:33

viktorka_od splavu No ale říkám, to by ten uklizeci u toho nesměl prudit!

49292 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 23:34

Potrefenáhusa jo tak to uz je tvuj boj

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 04:51

Potrefenáhusa To je blbé keď prudí. Ja mam za to, że mne vyhovuje určitý druh poriadku tak nebudem buzerovať toho druhého, ktorý to ma inak. To samozrejme neznamená, že by nemal upratovať vôbec, ale len do svojej hranice ideálneho poriadku. 

Offline Karja
44646 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 08:50

Ze ja vam vypisu seznam veci, jtere se nam aktualne vali po zemi, abyste byly stastne:-D:-D

Online Lamicka
14179 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 09:00

viktorka_od splavu continuity ja bych nejradsi mela na spinave pradlo likvidator jako v Navstevnicich . To je asi jedina vec z domacich praci, ktera me nebavi a obtezuje. Uz jsem si z toho zkousela udelat hezkou chvilku, jakoze se budu tesit ze skladani vonaveho pradla, zehleni vonaveho pradla... a stejne me to pokazde stve.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:03

Lamicka To by se mi taky líbilo. Praní mi nevadí, pere pračka, ale žehlit občas musím. Ještěže máme v baráku prádelnu, tak se nemusím na ten koš nevyžehleného prádla dívat. A žehlím, až když ta hromada začne přepadávat nebo nemáme v čem chodit. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:12

my pereme ve sklepě a je to dost pruda to tam nosit po uzkých strmých schodech a pak zase zpátky, navrch je tam dost špína a ted v zimě teda i zima, takže se mi taky do toho úplně moc nechce, kor když to člověk musí nosit přes dvě patra

bez sušičky teda vůbec nevim, jak bysme to dělali, loni v zimě jsme chvíli neměli a prádlo ani po 4 dnech nebylo suchý

vypraný a usušený se tam v koši nedá nechat, protože do něj hned vleze nějaká prašivá kočka (naše)

ale skládat a uklízet už mi nevadí 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:35

Alena_In Já si z dětství pamatuju takovej ten přetékající koš s přeschlým prádlem, tak se snažím ho nemít. "Prádelnu" máme ve sklepě a i to tam překvapivě dobře schne, ale stejně to tam nenechávám, nějak mi pocitově ten sklep a čistý prádlo nejdou dohromady, byť je tam čisto.

Teď mi pro mě trochu překvapivě chybí sušička, která se odporoučela. Strkám do ní jenom ložní, ale převlíkám 2x za týden a tím pádem mi pořád někde nějaký prádlo visí.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:37

Potrefenáhusa Sušičku nemám, prádlo v zimě pověsím na pár hodin na terasu a přes noc to vezmu celé i se sušákem domů. Do rána je suché. Ale máme v domě hodně suchý vzduch a kvůli dětem i dost teplo, takže chápu, že v každém domě to takhle nejde.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:49

Pinot Noir no to u nás vůbec, i má dům tendenci k plísním, takže bych ani to prádlo doma sušit nechtěla. Venku neuschne v zimě nic, navrch to vždycky ještě načuchne různým kouřem, jak u nás všichni topí, v zimě bez sušičky fakt uplně k nepřežití

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:56

Stezuju si na sebe....sem hrozne podrazdena,ze sem protivna i sama sobe,ale nevim jak se uklidnit.a abych byla v tematu...nejsem schopna nejakeho vetsiho uklidu.

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:58

Potrefenáhusa To znám. Narodila jsem se v domě, který byl cca do metru a půl z kamene, tam jsme museli i každý ručník po sprchování vynést ven.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 10:58
Reakce na Zina:

Alena_In Já si z dětství pamatuju takovej ten přetékající koš s přeschlým prádlem, tak se snažím ho nemít.¨..

​Já si z mládí pamatuju jednu mojí kámošku, jak ohrnovala nos nad právě takovým košem, který uviděla u své spolužačky (... "jako, představ si, ona ta "Jana" si šáhne dycky, když nemá čisté kalhotky do toho koše a vytáhne je zmačkané !! ...")

...osud jí nadělil manžela sportovce a dva syny rok za sebou

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 11:03

ode dveří projdu celý byt a posbírám co se kde válí a odložím na své místo (počínaje vstupem kdy poházený boty nastrkám do botníku, postupuju obyvák kde se válí svlečený oblečení co nacpu do koše na prádlo nebo odklidím do skříně/na věšák, nalezené smetí typu ohryzek nahážu do koše.. rozečtený noviny odlifruju na hromadu časáků.. nádobí ze dřezu nastrkám do myčky... 

​Ty seš teda dobrej votrok!

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 11:20

Samantha Tak já dávám do koše jen prádlo, které se žehlit musí. Spodní prádlo, ručníky, ponožky a sportovní oblečení dávám ze šňůry rovnou do komody nebo do skříně.

I když třeba s tchyní máme rozdílný názor na to, co se žehlit musí. Ona žehlí všechno včetně spodních kalhotek a ponožek, no mě by jebl...