Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 21:20

Mrakoplas Ufff, no teda... klidně ho přetrhni!!! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 21:32

Garfie no a seba tiez, lebo dnes som bola od rana pekna furia, chudátka detiako pisala Zarinya sama sebe som bola protivna ale neslo to zastavit.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 21:56

mám teda menší stížnost než zmršený nový byt...ale nesnesitelná je stejně.

už třetí den mě bolí hlava. víc a víc. už jsem si vzala všecky možné léky, vypila litry kávy, zkusila brambůrky, namasírovala si krk, nahřála hlavu, vypila litry vody....a nic, každý den horší.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:01

Jiná Realita to bohuzel moc dobre znam.....hnus fialovej.At to brzy prejde!a objednej se k neurologovi.

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:01

Mrakoplas tlapkam, ty rekonstrukce jsou fakt za trest. 

Offline Dadoo
11679 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:02

Jiná Realita asi nejdřív bych přestala pít tolik kafe a jíst brambůrky. 

A hned pak šla k doktoru nechat si změřit tlak a poslat na vyšetření.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:11

Dadoo tak já mám tlak nízký, na to mám doma tlakoměr, proto jím brambůrky a piju to kafe. ničím jiným si ho nezvednu. protože běhat se s migrénou už nedá. ještě můžu vypít litr slivovice, ale musím řídit, takže alkohol nemůžu.

bohužel, pokud teda nemám nějaký ještě jiný problém, tak pokud prošvihnu dobu, kdy tyhle rady zaberou, tak už pak nezabere nic, a v tomto stavu se zřejmě teď nacházím :/

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:12

Mrakoplas 

Uf, taky hlasuju pro přetrhnout. Zítra to s dětmi určitě bude lepší.

Offline continuity
43025 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:25

Jiná Realita drzim palce, mne taky boli hlava uz tyden, ale umlatim to ibalginem. Jsem se bala si ho davat kvuli tomu brichu, ale obvodni rekla, ze muzu, kdyz mam k tomu ted helicid . Tak se nezinyruju a zobu. 

triptany si nezkousela? Mne to prijde jako zazrak. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:30

Jiná Realita taky sem to mela tri dny,pak sest,sedm a v zari jedenact a to uz sem mela chut vyskocit z okna aby to preslo....tak se fakt objednej k neurologovi.Zlepsil mi zivot o devadesat procent.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:30

continuity na mě vůbec neúčinkují :/ na bolest z nízkého tlaku to asi nezabírá. mívala jsem je, ale stejně- kde nepomohl obyčejný brufen, nepomohly ani speciální zázračné pilulky.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:31

Jiná Realita Potlapkávám. Taky jsem mívala období, že když jsem nevychytala včas, už na to nešlo nic. Akorát - útlocitnější tenhle odstavec překročí - jsem u toho blila jak Alík, a posléze jsem si vychytala, že dokud ze sebe nedostanu i část žluči, tak to prostě dobrý nebude, takže jsem tuhle část martyria zvládala urychlit. Jo a taky mi v tý době docela pomáhalo nikoli nahřátí, ale kupodivu lehký podchlazení (ne cíleně krku, samozřejmě, ale celýho těla). 

Radí se brát při nástupu dva prášky najednou, aby se to utnulo - ale to je ti teď asi už houby platný. Jestli ti na to momentálně žádný léky nezabíraj (ani třeba tak, že by to alespoň na chvíli zmírnily), asi bych vyrazila k doktorovi.

TAky mi na to trochu pomáhalo taichi (ale teda spíš v rámci prevence, při bolehlavu už to nešlo). Někde se taky doporučuje hořčík. A taky mě ještě napadlo, jestli ses třeba tím kafem nedehydrovala,  a nebylo by dobrý přitvrdit s pitím (u mně byl nedostatek tekutin spouštěč zřejmě docela často). 

A jinak s tím kafem bych byla opatrná - mně clekem funguje na takovej ten normální nízkej tlak, ale v období, kdy jsem měla extrémně nízkej, tak jsem ho nemohla, protože sice chvilku po vypití dobrý, ale do půl hodiny mi bylo zle a na omdlení a párkrát mi to i tu migrénu spustilo. Jedna osvícená doktorka mi pak vysvětlovala, že ono napřed sice ten tlak zvedne, ale pak ho na chvíli pošle níž, než byl, takže když je ten původní hodně nízkej, může to dělat paseku. Alkohol to teda prej má taky, ale ne tak dramatický, takže je o něco vhodnější (ale spíš pomalu ucucávat, než do sebe kopnout panáka). 

Držím palce, ať to brzo přejde!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:31

Zarinya já už jsem tohle neměla několik let...dřív často, teď dlouho nic. teď je mi na zvracení při každém pohybu. a zítra náročný den. jestli mi bude stejně nebo nedejbože hůř, tak to nedám.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:34

Jiná Realita ja vim,ze jsi na moc veci sama,ale nenech to byt.Ma to celkem lehky reseni.

drzim palce.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:34

Prosperina díky za rady. piju jak duha, mám v sobě asi dva litry čaje. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:35

Zarinya díky :)

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:36

Ráno jsem vystřelila z pelechu, šupky umejt, voblíknout... nekoukám napravo nalevo, neni čas - musim bejt vyjímečně načas v práci anžto nějaká schůze... vylezu před barák, tma jako v ranci a nikde ani živáčka. 

No, bylo šest ráno S brekem jsem se vrátila domů, milostpán se moh ztrhat smíchy. A i ta Poppy vypadala pobaveně. To nasere!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:38

barbucha taky jsem to zažila :) tlapkám.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:38

barbucha ps: mně se nikdo nesmál, protože... všichni ještě spali :/

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:39

Jiná Realita 

Hele já už asi stárnu a blbnu. Loni se mi stalo totéž - ale v sobotu!!!