Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:41

Jiná Realita No, tak držím palce! Ono je to holt u každýho jiný, já jsem třeba čaj v sobě v těchhle stavech neudržela ani pět minut. Ale teď mě ještě napadla vychlazená cola (žádná pepsi, žádná zero), ta mě zachraňovala v tom, že byla první tekutina, kterou se mi dařilo dostat do žaludku a udržet ji tam - a ten žaludek se částečně i s její pomocí zklidnil. Fakt tě lituju, úplně se mi to celý zase vybavilo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:43

Prosperina stejně je to divný, proč tohle tělo dělá z nízkého tlaku. a udržuje to, i když ten tlak zvednu :/ ještě jsem vlastně nezkusila horké chilli, ale nevím, jestli by to teď žaludek dal.

je to docela dobrá rada, chili zalité vařící vodou působí dobře na vysoký i nízký tlak. mám to docela vyzkoušené, ale teď jsem zapomněla a už je asi taky pozdě to zkusit.

Online Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:44

barbucha To se mi taky už stalo, ale byly tak čtyři hodiny . Ale to jsem chodila do práce. Teď se nikam nemusím hrnout, tak se mi to neděje, ale zato mě už několikrát v noci budilo řvaní nějakých parchantů, pěkně jsem si zanadávala, než mi došlo, že jsou to ti moji!

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:48

Pinot Noir 

Buhehe!!

Jiná Realita 

Horký chilli zní hrůzostrašně, to by mě snad spíš zabilo

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:50

barbucha no jako nechutná to dobře, fakt ne :) ale pomáhá to. stačí trošička vody, ne plný hrnek, tak čtvrt půl lžičky chili (nebo chilli?) a nepřemýšlet a hodit to do sebe.

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:51

Jiná Realita 

A potěší dvakrát? Strašná představa!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:54

barbucha :))) mně teda dvakrát nepotěší (ale chvíli mi trvalo, než jsem to pochopila, zejména když jsem tak nějak mentálně otupělá).

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 22:56

Jiná Realita Tyjo, já chilli miluju ve všech podobách (občas ho v těch supervelkejch dávkách ovšem moc nemiluje můj žlučník), ale při rozjetý migréně by mě tohle zabilo. Ale jak říkám, já daleko líp fungovala na studený (až jsem si jednou zchlazováním migrény rozjela zánět ledvin, protože jsem vylezla na mráz jenom tenkým pyžamu a postála tam dobrou půlhodinku, protože to na tu hlavu fakt pomáhalo a v tu chvíli mi všechno ostatní bylo úplně fuk). 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:00

Prosperina právě při úplně rozjeté už je pozdě, chce to nějak rozpoznat ten okamžik, kdy se rozjíždí, a už víš, že nepomůže prášek/kafe/cokoli. 

já mám většinou s migrénou spíš zimnici (od toho nízkého tlaku), ale je pravda, že vystavení hlavy mrazu nebývá od věci.

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:00

Jiná Realita 

Říká se znevýhodněná

Mě bolí hlava už tři dny, netrpím na to běžně a je to votravný... fakt to tlak i snižuje? Na mě to teda  působí jako by mi ho to muselo spíš eště zvýšit Jako vypiju chilli koktejl a proletím stropem...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:05

Jiná Realita to nemusi byt  z tlaku.Alespon ja to z tlaku nemam.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:05

barbucha

snižování tlaku mám vyzkoušené jen na matce, které bývá zase zle od tlaku vysokého. už několikrát jí to pomohlo, ale asi se neodvažuju ti říct "dej si to, 100% to pomůže". to se asi bojím. ale když pogooglíš, tak se to radí na oba problémy s tlakem.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:07

Zarinya nemusí, já si nejsem úplně 100% jistá, ale v mém případě je to tak z 95% vždycky z tlaku, a to nízkého, protože už jsem si naměřila myslím i 80/55. hlavně jak se ochladilo, přestanu se úplně prokrvovat, protože s tím mám problém i v létě, a už to jede :/

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:11

barbucha Ještě dnes se sama sobě směju, když si vzpomenu jak jsem vyrazila v zimě do práce s tím, že jsem zaspala a na půl sedmou to budu stíhat tak, tak. Letěla jsem jako zběsilá a až na náměstí koukám na věžní hodiny, žádných 6,10 ale půl druhé ráno. Byla jsem ale už tak vyšťavená, že jsem do té kanceláře došla a tolik práce, co jsem stihla za ten den, to asi už nikdy neudělám. Takže mám pochopení a tlapkám...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:16

Jiná Realita fu snad to coskoro prejde! Tiez mam obcas bolesti hlavy z nizkeho tlaku, par krát take slabsie migreny ale stacilo mi bud kafe alebo cvicit. Raz mi siel mozog vystrelit a kamoška ma ukecala na spining, najprv som myslela, ze zdochnem ale tak mi to prekrvilo mozog, ze som zrazu bola fit!

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:16

Jiná Realita Když na to tak zpětně vzpomínám, tak je dost možný, že u mně taky docela často hrál roli nízkej tlak (a ještě jsem to teda přiživovala tím mizerným pitným režimem), v tý době na mě dost často museli u doktora místo moderních přístrojů vytahovat ty starý s mačkacím balonkem, páč když se zadařilo, tak ty nový mi těch mejch krásnejch 80 na 40 prostě odmítaly naměřit). Každopádně jsem u toho většinou mívala spíš zimnici a občas se klepala i pod dekou. Ale jednou jsem takhle nějak víceméně omylem (ehm, chytlo mě to v zimě u kámošů na chatě a šla jsem blít do sněhu, pardon my french) zjistila, že když s tím vlezu fakt do zimy, tak celá jakoby znecitlivím včetně tý hlavy a je to vlastně úlevný a někdy to tu migrénu dokáže ubrzdit i v době, když už jsou prášky bez šance. Je to někdy  fakt šílená alchymie, to lidský tělo.

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:20

barbucha

Tady je  to fakt nakazlivy, ani to clovek nemusi cist, dovi se zpetne, co se deje. Hlava me boli malokdy a ted uz druhej den. Dneska v auate na cervenou jsem si mackala ty body na spancich, coz trochu pomaha, pak jsem koukala, ze stojim pod kamerama. Tak jsem si rikala, ze jestli na ty zaznamy nekdy nekdo kouka, bude se divit. Ale malo piju posledni dobou, to bude tim. 

A nizkej tlak uz ma i nas plynovej kotel (v sobotu menime) a pneumatiky mi to taky hlasily, ty jsem menila dneska.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:20
Reakce na Jiná Realita:

mám teda menší stížnost než zmršený nový byt...ale nesnesitelná je stejně.

už třetí den mě bolí hlava. víc a víc. už jsem si vzala všecky možné léky, vypila litry kávy, zkusila brambůrky, namasírovala si krk, nahřála hlavu, vypila litry vody....a nic, každý den horší.

​mně dneska kolega říkal, že někde hlásili, že je nezvykle nízkej tlak. Říkal mi to panč sme se shodli na tom, že nás ty palice taky nějak hodně bolej. Někdo je na ty změny halt citlivej..a teda tlapkam a doufam, že to je tim, že to není nic horšího..

Online continuity
43022 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:20

Jiná Realita hm, to chilli zni zajimave. Pri migrene mam vzdy straslivou chut na palive, musim to nekdy zkusit. Pijes i to chilli nebo staci ta voda?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:21

dynda ach bodaj by. Ale som hrozna v podstate kontinualne, dnes uz tak na socialku a Pezinok. Ani toho samba nemozem pretrhnut, ved kto iny by to so mnou vydržal