Karja Poloprázdne (ráno) , nepretopené a bez smradľavých ľudí je metro, ale to nemáš s tou vyhliadkou. S električkami je to už horšie.
A priznám sa, že ja električkám ešte stále hovorím šalina. ![]()
Karja Poloprázdne (ráno) , nepretopené a bez smradľavých ľudí je metro, ale to nemáš s tou vyhliadkou. S električkami je to už horšie.
A priznám sa, že ja električkám ešte stále hovorím šalina. ![]()
Karja dej si 22 o víkendu. Od Vršovic na Bílkou Horu. Tam a zpátky, vždycky na jedné straně ulice. Fakt bozi.
Nebo z Bílky na Pohorelec. Tam vystoupit a pěšky dolů, královskou cestou, přes Hradcanske náměstí, Nerudovku, Karlův most na Staromak, pak dojit až k Maji a tam zase nasednout na 22.
Má oblíbená prochazka![]()
Dadoo pohorelec o vikendu v sedm rano je uplne bozi :)

Dadoo bohuzel je to casto vyhlidkova jizda s bezdomovcem, jak je to ta dlouha tramvajova trat. Ja takhle jezdivala v 5:30 z Pohorelce na Vinohrady a v zime to obcas byla sila. Pak uz jsem radsi zacala jezdit autem. Ted taky ve 22 narazim rano s detma na jednoho, ktery se vozi sem a tam, a to v jednom vagonu fakt nejde.
Emerald takhle se neda jezdit v zime 177 a 136:(
Emerald Já jezdím přes den, nebo večer. Nikdy moc brzy ráno. Asi tam trávi noci, v teple. Zážitek nezávidím ![]()
bram Mám Prahu nejradši v teplých dnech, po ránu, když pinglové připravují zahrádky, ještě není horko, vzduch je svěží a tisíce turistů ještě sedí v hotelích na snídani a do ulic se vyrazit teprve chystají :-)
711990 177 se nedá jezdit i z jinejch důvodů, dokonce se dostala i do vtipných videí s hitlerem, 40minutovy zpozdeni a podobně, ty úseky mezi malesicema a spojovací ve špičce jsou fakt brutální
Potrefenáhusa vidis, to neznaam! apodle me jde vyuzivat jen na jejich koncich. Tj Vysocanska-Bohnice a nebo tam na Chodove.
711990 No...tak na vysocansky směrem do Bohnic je ti jedno, ze lezes do autobusu, co má 40 minut zpozdeni ... bejvalej manžel moji sestrenice tím jezdil jako řidič a rikal, ze to má rad, ze to dvakrát prejedes a mas padla, tak jsem se ho ptala, jestli mu nevadi, ze mu lidi nadavaj a von neee, voni na mě rvou, ze mám deset minut zpozdeni, protože neví, ze je to autobus, kterej měl jet před hodinou...
Potrefenáhusa
to je bozi!To sem vubec nevedela!
711990 No...tak na vysocansky směrem do Bohnic je ti jedno, ze lezes do autobusu, co má 40 minut zpozdeni ... bejvalej manžel moji sestrenice tím jezdil jako řidič a rikal, ze to má rad, ze to dvakrát prejedes a mas padla, tak jsem se ho ptala, jestli mu nevadi, ze mu lidi nadavaj a von neee, voni na mě rvou, ze mám deset minut zpozdeni, protože neví, ze je to autobus, kterej měl jet před hodinou...
![]()
Potrefenáhusa
vyborny!!
Potrefenáhusa na Vysocansky je to jedno. ja teda ted do toho lezu driv, ale jak to ma interval asi deset minut, tak ani ve spicce prilis dlouho necekam. Ze tento mely byt uz na ceste zpet a ten spravny visi nekde na spojce neresim ![]()
ale máme tady perfektní síť MHD vč. příměstských vlaků, skoro všude se tou veřejnou dopravou dostaneš - rychle, na čas a bez hledání parkování... proto nechápu to vození si (jedný) prd.ele až do samotnýho centra... a pochybuju, že všichni tam jedou pro pračku nebo nějakej velkej nákup
Taky to nechápu a štve mě to.
Líbí se mi, jak problém řeší Londýn. Vysoké poplatky za vjezd do centra sakra silně stimulují řidiče přesunout se do mhd. Funguje to krásně už několik let, v centru se dá dýchat...
Dadoo Jeee,ja bych se tak jela projet tramvaji! Ale nejakou poloprazdnou, nepreropenou a bez smradlavejch lidi;-). Uplne si mi to pripomnela!
Kromě 22 má skvělou trasu taky 17 (Prahou podél Vltavy). Jezdí hodně často, nebývá plná...
Mám ráda taky 18. Většinou - i během špičky - poloprázdná.
domenica Jo, 17 jsem jezdivala docela casto. No ja kdyz ted jedu do Prahy, tak si rikam, ze se stavim aspon na Vysehrade nebo na Naplavce, tam jsem chodivala dvakrat trikrat tydne na vyslap, no a jako vzdycky je z toho prd:-D. Oblitnu to nejdulezitejsi a ty nejdulezitejsi a zas letim;-)
Fiction a je to gastro opravdu lepsi tim nosem?
Já osobně bych šla na klasiku - rychle spolknout a je to, oproti tomu cpát něco do nosu. Vystříkají ti krk lokálním anestetikem, zaleží na pracovišti, zda dostaneš i něco do žíly. Ale opravdu podle mne to není nic k nevydržení, nejhorší je asi bát se, být stažená, nepodvolená.
A ohledně kolonoskopie....trávicí obtíže máš, navíc budeš mít pěkně provedený onkologický screening a na 10 let klid.
Fiction ja nic do zily prave nechci, to radsi preziju tech 15 minut s hadici. ![]()
Ja jsem asi exot, ale bojim se spis te pripravy, hlavne pokud nepiju, dost spolehlive mi to rozjede migrenu.
continuity Aha, já se omlouvám, teď jsem to tu trochu flákala a měla jsem dojem, že se bojíš a kvůli strachu zvažuješ to zavádění nosem / a máš zájem o nějaký druh farmakologické sedace/.
Kvůli zkrácení doby lačnění, protože zkrátka je potřeba mít prázdný žaludek, je dobrý jít hned 1. na řadu, ale to nevím, jak se ti podaří. Zkus se zeptat, ve zdravotnictví platí dvojnásob, že líná huba, holé neštěstí :-) A myslím si, že úplně bez příjmu tekutin být nemusíš, asi ti doporučí, že od půlnoci nic do pusy. Ale, pokud bys měla žízeň, dát si pár loků vody/obyčejné, bez bublin/ bych povolila s tím, že poslední lok by byl 2 hodiny před vyšetřením.
continuity Já jsem byla nosem a fakt to nebylo tak strašné. Hlavně jsem se tím vyhnula tomu hnusnému dávení. Až mě to překvapilo, čekala jsem to horší. Tak se neboj ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.