Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 16. listopadu 2019 22:45

Fiction diky moc za rady. Ja se tam netesim, ale zadnou extra paniku nemam.  o tom nosu mi rikala kokegyne, ze je to pry setrnejsi, ale taky se mi to nezda

Dadoo ja ten davici reflex nijak silny nemam, ani kdyz by to bylo na miste. Ze mne by bulimicka fakt nebyla .

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 16. listopadu 2019 23:31

continuity Chodím na gastroskopii pravidelně každý rok a od té doby, co jsem prováděné vyšetření měla poprvé nosem, bych ho už ústy nechtěla. Je to daleko líp snesitelnější, šetrnější a "příjemnější". Dávící reflex mám normální, ale i přes vstříknutí anestetika do krku, mi vsunutí hadice bylo silně nepříjemné a totéž se opakovalo při vytahování gastroskopu ven. Nosem ( také vystříknutí anestetikem ) jsem vůbec nevěděla o tom, že hadice prochází do žaludku příp. po vyšetření zase ven.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. listopadu 2019 09:30

continuity ono moc zalezi kdo to dela.Byla jsem dvakrat krkem...poprve strasny,personal protivny,rval tam na me....podruhe moc mily personal a bylo to nebe a dudy.O sto%snesitelnejsi.

Ale me dela i velky problem vypit tu tekutinu na umrtveni......

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 17. listopadu 2019 14:35

continuity já byla na začátku roku krkem,v nemocnici na Homolce, bála jsem se hrozně, ale moc milý personál, nastříkali mi o krku, jen ten moment, než se to "spolkne" nebyl moc příjemný a nakonec to vůbec nebylo tak strašné, jak jsem si myslela.....

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 17. listopadu 2019 16:13

Poéma Peetra1 Zarinya diky za podporu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 06:52

Rozbila som veľké zrkadlo. Znamená to, že i to nešťastie čo má čaká bude veľké? :D

Online Gatita
8619 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 08:17

paktofonika ja jsem na gymplu taky rozbila velke zrcadlo a naopak mi to prineslo stesti jak u maturity, tak u prijimacek, a ze jsem se toho prokleti fakt bala!

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 08:57

Ráno jsem u auta zjistila, že se nějaký blbec dobře bavil a ukopnul mi zrcátko. Druhé zkusil taky, ale naštěstí ho jen otočil, šlo dát zpět. Policie si to sice nafotila, zapsala, ale velké šance na dopadení nejsou, i když máme v ulici kameru. Do práce jsem musela dvěma autobusy, které moc nenavazují, v práci si to budu muset nadpracovat. Finanční škoda je naštěstí nevelká, ale strašně mě to štve, co si ti lidi dovolí k cizímu majetku.  

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 09:24

Monulinecenka to je ještě dobrý, nám se nedávno po autě kdosi proběhl, policie nic nevyšetřila, kapota prošláplá, štěstí, že to udělali na tom starším, kdyby mi zničili to nový...

Offline Friga
2132 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 10:22

Stezuju si na zdejsi postovni stavku! Stavka zacala minuly tyden, pokracuje tento a dost mozna bude pokracovat i pristi. Sice chapu duvody a s duvodem stavky souhlasim, ale jako zakaznika me stve, ze cekam nekolik dopisu/balicku a dostanu je kdo vi kdy. Jeden ocekavany dopis je pozvanka na zdravotni vysetreni, ktere bych dost nerada prosvihla kvuli tomu, ze dopis zkejsnul na poste. A nejak nevim, kam volat, protoze zadanku poslal firemni lekar, ale vysetreni probehne v nejake verejne nemocnici. 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 10:38

Monulinecenka potlapkavam, je to strasne. Jeste jsem schopna to omluvit, kdyz to nekdo udela nechtene, ale umyslne?

Offline viktorka_od splavu
49272 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 10:40

Friga zavolala bych lekari at rekne ve ktere nemocnici to ma byt a pak zavolala do te nemocnice kdy a kam se dostavit. drzim palce at to klapne a hlavne dobry vysledek!

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 11:34

zlatahouba Taky si říkám, že je to nakonec docela v pohodě, taky jsem hned obcházela celé auto a koukala, jestli není rozbité něco dalšího. Auto mám starší, nové si dovolit nemůžu, takže jsem se děsila i té opravy, ale nakonec to bude pár stovek. 

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 11:36

continuity Úmyslně to bylo určitě, na obou zrcátkách byla hlína, takže to opravdu někdo ukopl. Asi se někomu moje auto prostě nelíbilo, taky nechápu.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 17:24

Monulinecenka

a neparkovalas někomu na jeho místečku? nebo dokonce před garáží?

jinak teda soucítím...

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 18:54

A boli mne hlava dala jsem si podle rady rovnou dva paraleny, protoze si nechci na ten zaludek s potencialnima vredama davat ibalgin, ktery by zabral. No tak paraleny moc nefunguji, zacina se mi to pekne rozjizdet. premyslim, ze k tomu jeste prikapnu algifen ( ty paraleny byly ve tri odpoledne).

Ja bud budu mit deravy zaludek nebo si vyrobim nejakou zavislost.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 19:14

continuity dej si algifen, to není stejná účinná látka jako paralen. A dej si ho dost (dospělou dávku)

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 19:29

Ounz diky, 25 kapek mi rekli ve spitale. Ja prave nevim, co se muze s cim kombinovat, muj neurolog to nerad vidi, pry na ty kombinovane preparaty snadneji vznikaji zavislosti. 

Ale je to ted trochu lepsi, tak to snad nejak zabere.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 19:39

continuity a tlapkam,dnes mam taky migrenu po dlouhe dobe,ale ma to slabsi prubeh,nastesti....nemuzu se dockat az pujdu spat.

Taky si momentalne vyrabim lektvar....medunka nalozena tri tydny ve vodce....potiraji se tim spanky pri bolesti.Zatim to louhuju jen tyden....pak dam vedet jestli to zabira.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 18. listopadu 2019 19:41

continuity No, jako 27 kapek algifenu obsahuje 500 mg metamizolu, a další látky samozřejmě. Ovšem 500 mg metamizolu je rovněž detská dávka, ja bych dala dvojnásobek, pokud nevážíš 40 kilo. Detto Novalgin, to je metamizol samotnej, bez těch ostatních látek, imho poměrně účinný analgetikum a toho se má taky brát 1g. Interval mezi podáním minimálně 6 hodin.