Jo, modafen, to je spolehlivý, když už je mi fakt blbě. Jen teda manžel mi ho odmítá kupovat, protože když po něm chtěli občanku a zjistil, že v tom je nějaký ten efedrin či co, tak usoudil, že jde o drogy :D
Stěžovací vlákno
Jo, modafen taky jediná pomoc, já jsem typ, co léky prakticky neužívá, jen když už je pozdě-takže pak už nějaký slabotiny nezaberou
Jinak všechno léčím céčkem, zázvorem a případně slivovicí s medem.
viktorka_od splavu No proste nefungovala. Ona mela maly deti, narocnou praci na smeny a jak se rano nenarvala tema lekama, tak proste.nevstala. A brala je v podstate tak nejak nonstop, asi I prasky na spani, proste jak potrebovala aby si upravila ten denni rezim.
Lama_z_Lana diky za rady, ja to bez porady s lekarem uzivat nechci, taky, kde bych k tomu prisla bez receptu. jenom termin na gastro mam v pulce ledna a neurologii ma cenu chodit az pak, idealne uz s nejakym napadem, co mi na tu palici zabira. Do te doby musim nejak prezit a uplne nechci stravit vanoce s mokrym rucnikem na hlave.
No abych si troskubzas postezovala...po 3 dnech se vratim domu, zjistim, ze mi spadla policka v mrazaku a svym padem otevrela v mrazaku dvere. Vsude voda ![]()
Se mi to teda chce uklizet.
Modafen se zas dá koupit? Já ho kdysi blahořečila. Pak ho zakázali. A už jsem se nepídila. Takže jestli jo, miluju vás! Já jsem totiž ta, co má rýmu tři týdny, bez orl se to neobejde, konvička mne málem zabila, coldrex lepší než nic (ale fakt po něm nespím), u kapek jsem o půl kroku od závislosti... prostě rýma je horší než mor a cholera!
Jak se tady bavíme o těch lécích...starší syn, téměř 18 let, měl nedávno angínu. Po několika letech jsme museli na pohovost a jelikož se mi tam opravdu nechtělo trávit čas v neděli celé dopoledne, tak jsme jeli už v sobotu ve 23:00. Jak jsem dostala nadáno, že jedem v noci a další pindy, to ani nerozebírám. Doktorka se ptala kolik měl teplotu a on právě celou sobotu ani neměl...no sestra ho změřila a naměřila nějakých 39. To jsem vůbec nechápala ani on ne, říkal, že se fakt na teplotu necítí, nezdál se mi ani na dotek. No přes protesty moje i jeho mu narvala Brufen rovnou v ambulanci.
Sweet Potato je, ma jen omezenej vydej tj. "na obcanku"
Renusatko ja to nejak nechapu, v cem byl problem, kdyz dostal Brufen?
Lama_z_Lana Jupí![]()
Sweet Potato chce se to zeptat v konkretni lekarne - myslim, ze nesmi inzerovanej ani vystavovsnej.
Lama_z_Lana Tyjo, nemám jít v přestrojení a pod rouškou tmy?
Lama_z_Lanaďakujem za vysvetlenie.
Lamicka Třeba v tom proč ho brát zbytečně, když ho člověk nepotřebuje. Teploměr digitální jim určitě dobře neměřil, když za 10 minut na ORL už teplotu neměl. Jinak se ani neptala jestli to třeba brát může, kdy měl poslední a na nic dalšího.
Garfie Moje kamarádka mi říkala, že jí dycky babička na nachlazení dělala čaj se slivovicí a medem a máslem
mně to překvapilo, ona říkala, že super
Sweet Potato jojo, na obcanku :) Modafen je fajn, ze ma tu slozku, co snizuje otok sliznice
Ounz moje babička nám dělala teplý mlíko s medem a rumem a hned nás šoupla pod tu obrovskou péřovou duchnu (ta jak se ráno probudíš, veškerý peří máš v nohou a přikrytá seš jen povlečenim a sypkem) - fungovalo to výborně, spali jsme jak špalci (tudíž peří zůstalo tam kde má) a ráno bylo po nemoci!
Renusatko Tak to jo. Mne treba brufen na teplotu nezabira, paralen ano. Ja takhle jednou rikala doktorce, ktera zastupovala moji, ze nechci na zanet mocaku Furolin, ze mi pri nem bylo naposledy strasne spatne, tak mi bylo receno, ze jsem ho spatne uzivala, ze ma skvelou ucinnost. Musela jsem byt opravdu neustupna, aby mi napsala neco jineho.
Ounz Možná je to naopak tak hnusné, že se raději uzdravíš!
Moje máma zase léčí kašel cibulí v medu a teda taky super!
Garfie Tyjo tu cibuli v medu sem nikdy nechápala, to by mně taky bylo rafši dobře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články