barbucha vrazda, ktere se dopusti jeden z manzelu, bych si myslela...
Stěžovací vlákno
Hm, ty anulace. To mi pripomina, jak mi muj byvaly zaprel docela podstatne zdravotni informace. Nevim jak ted, ale tehda jsme taky potvrzovali, ze jsme informovani o svem zdravotnim stavu. Vtipne bylo, ze presne to pak k rozvodu vedlo a ten rozvod chtel on.
Taky me tehdy napadlo, ze bych mela zadat spis o zneplatneni od sameho zacatku. ![]()
To se mi zdá zvláštní... ačkoliv chápu, že nikdo příčetnej nestojí vo manžela vraha, tak ale stejně se toho dopustil, setrvávaje v dosud platným manželství
Nevim, to se mi nějak nelíbí. Impotent, to je jasný. Pokrevní příbuznej taky. To pořád trvá, ta překážka... ale takovej chudák vrah zabil jen jednou
pokud na to nemá živnost samozřejmě.
Je to spletitý!
barbucha mne to prijde celkem zrejme :)
barbucha V dobrém i ve zlém, že?![]()
Dnes ma skoro zrazilo auto na prechode. Teda zraziť ma asi nechcel, ale vystrašiť áno. Išla som na prechod, rozhliadla sa, auto od naproti, ktoré odbočovalo mojím smerom a stálo uprostred križovatky mi dávalo na prechode prednosť, ale ten debil, čo išiel spoza môjho chrbátu a odbočoval na hlavnú kde som bola ja sa vyrútil a zostal stáť 5cm predo mnou. Nemať sluchátka tak sa zľaknem a uskočím, ale hrala mi dobrá hudba takže som sa s ľadovým kľudom otočila smer auto a tam debil na sedadle skákal meter dvadsať a buchal o palubovku.:D Tak mi ešte vynadala predavačka v DMku :D
davej si bacha, nase sousedka kvuli podobnemu debilovi skoncila na pul roku ve spitale.
Sweet Potato cirkevni snatek to nebyl
continuity Ale ja som niečo také zažila prvýkrát, že si ešte pridá keď na prechode niekoho vidí. Nemať sluchátka tak sa pekne vystraším.
paktofonika a urcite te videl? ty sluchatka jsou nebezpecny:-(
viktorka_od splavu Videl. Ja som stála na okraji chodníku, obzrela sa či niečo nejde a on bol ešte nebol ani v križovatke, a fakt predo mnou zabrzdil v plnej rýchlosti. Kto jazdí do križovatky z bočnej ulice na hlavnú v plnej rýchlosti?
paktofonika no takto prave smetl tu sousedku. On totiz, kdo se pripojuje na hlavni a odbocuje pritom doprava, musi dat prednost zleva. A tim padem nekouka pred sebe, ale vedle/za sebe. A kdyz specha, tak mu staci, ze zleva mu nic nejede.
paktofonika debil, to je jasny![]()
paktofonika davej si opravdu pozor. My bydlime v rusnejsi ulici a ridici se tu chovaji jak magori, mne uz malem srazili 2x a to si davam velky pozor a nikam se nezenu. Nejhorsi je tu krizovatka se svetly, kde casto odbocuji vlevo pres zakaz odboceni, a podjizdeji pak chodce co maji zelenou.
Lamicka Ja už som si všimla, že prechod je častokrát neviditeľná značka. Budiš mi varovanie, že takých debilov je v uliciach viac a musím dávať väčší pozor. Ešte to tak, aby ma auto zrazilo pred COSom a ja som nestihla BF :D Ale som rada, že som zachovala kľud.
Lamicka presne na takovy krizivatce jsem ted 2x za sebou zustala stat a kocarem, protoze tam ridici zacli jezdit jak sileny a normalne vubec nezastavili! Jedna zenska na me jeste gestikulovala, co tam lezu....a ja pritom mela zelenou![]()
711990 Mně se takhle na přechodu už několikrát auto doslova otřelo o kalhoty. Šla jsem normálně spořádaně na zelenou a odbočující auta mi měla dát přednost. V Karlíně na velké světelné křižovatce. Naučila jsem se tam vždycky ještě ohlídnout za sebe, než jsem na zelenou vykročila. A přitom tam přechází třeba padesát lidí naráz a auto kolikrát prostě najede do toho davu, takže žádné přehlídnutí osamocené osoby ![]()
Pinot Noir ony ty semafory jsou bohuzel casto nastaveny tak, ze pokud se auta nenatlaci mezi chodce, neprojedou vubec a padne zas cervena. hovad se nezastavam, ale fakt vsichni se chceme nekam dostat..
Pinot Noir Já sem delala v karline řidičák a úsekem u Křižíkovy jsem projizdela vzdycky s dost stazenym zadkem, jako ona je v celým karline myslím 30, takže se jede fakt pomalu, ale ty lidi se tam naprosto sebevražedně vrhaj do silnice mimo přechody, čuměj do mobilu, ani se nerozhlidnou a je jich tam hodne, zvlášť, když kanceláře koncej
Potrefenáhusa Tam teda bohužel asi do mobilů čuměj i ty řidiči, protože najet do přechodu plnýho lidí, kteří mají zelenou, si neumím jinak vysvětlit. Krátkým intervalem to tam fakt není viktorka_od splavu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články