viktorka_od splavu ty sa smeješ, ale môj bývalý frajer, keď sa od iných dozvedel, že nie som úplne zdravá a videl ma, tak mi ponúkol peniaze
!!!!
Stěžovací vlákno
slniecko Je, to je nejakej dobrak a blbec v jednom! Doufam, ze myslel aapon darovat a ne pujcit!
wendulka toto je hrozne nefer. My takto koupili v alze deravy stan. A jak jsme to zjistili sice ve lhute pro vraceni, ale byl poskozeny, tak ho neslo jenom vratit. No tak nam ho vymenili, i kdyz jsme chteli vraceni.
V eobuvi jsem reklamovala jenom jednou a opravili mi botu uplne nenositelne, utrhla se stelka a oni to vlepili zpet, akorat to nebylo v jedne rovine, takze to tlacilo. Ted jsem tam poslala rozpadle sandaly ditete, tak jsem zvedava. To jsou vsechno skrpaly do tisicovky, u drazsich veci nevim co bych delala.
I u mě se jednalo o levnější výrobek. Předchozí boty a dražší kabelku, co od nich mám, ty jsou naštěstí v pohodě, ale tak skrytá výrobní vada se může teoreticky klidně objevit na jakkoliv drahém výrobku, že ano.
No mně se dnes na účtu platba z eobuvi objevila, no místo placených 1284 Kč jen 128 Kč![]()
.
Náklady spojené s reklamací to určitě být nemohou, jelikož zpět jsem posílala na jejich náklady.
Kabelka se momentálně nachází na Parcelshopu PPL a já teď vlastně v dané situaci nevím, zda ta připsaná platba znamená, že moje odstoupení od smlouvy bylo akceptováno a jen zapomněli připsat tu 4, když vyplňovali příkaz nebo platí jejich rozhodnutí o řešení reklamace a mám si tu kabelku jít převzít
.
Už jsem vznesla dotaz, takže počkám do zítra, zda odpoví a pak jim případně zavolám ještě jednou, jak to mám chápat.
Každopádně po této zkušenosti tam s dalším objednáváním končím
a raději jsem si za ty černý Tamaris, co jsem chtěla, lehce připlatila u Humanicu.
Karja hej, hej, to bolo v dobrom, sa vydesil, čo je so mnou a okamžite zapracovaly zachraniteľské pudy, tak som ho potom ukľudňovala, že je všetko ok...![]()
Nutne si musím ísť kúpiť niečo na seba...ako bolestné...
slniecko uaaaa![]()
![]()
slniecko Tak abych na nej nechtela jeste kontakt!:-D:-D
Ja tuhle koupila v Alze odsavacku do nosu Braun, doma jsem sloupla tu kulatou nalepku z krabice, nebylo potreba nic vic rozbalovat tak jen na zkousku, jaky to ma tah, a zjistila jsem ze naprd. Tak jsem odsavacku zase zabalila, no a v Alze me rekli ze se jedna o hygienicke zbozi ktere je nevratne a tim ze jsem tu pikslu otevrela jsem prisla o pravo odstoupit od smlouvy...
rasaNori Tady Alzu ale celkem chápu.
Sweet Potato nojo, pochopitelné to je, ale jak to má teda člověk vyzkoušet? Měli by u toho teda mít ceduli, že to je nevratné zboží.
Kokoska Možná to mají někde v podmínkách, myslela bych.
A když jsem kupovala odsávačku v lékárně, taky jsem ji nemohla vyzkoušet.
Spoďáry se taky nevracej ![]()
Já mám stížnost na druhou, plánujeme oslavu 18. narozenin manželova syna, pochopitelně celé je to na mě, takže už asi dva měsíce zuřím, vymýšlím, obvolávám rodinu rozprostřenou mezi Bratislavu a Prahu, ladím a přesouvám termíny....protože můj chlap na všechny podněty reaguje "nějak to uděláme". Takže jsem vymyslela dárek, včera čtyři hodiny prohledávala staré fotky a vyráběla album (protože muž ho nestihl udělat před cestou na služebku), jako mohla bych se na to vykašlat, ale je mi líto syna. Takže mám hlavu jako pátrací balón a smetanu slízne skvělý tatínek.
No a stížnost dvě, celý plán se mi začíná hroutit, poté co jsem pracně přesvědčila švagrovou, aby u nás nechala syny přes noc a připravila pro mládež program...restaurace, kam jsme chtěli jít na oběd (výborná a za rohem) už nebere rezervace, limuzína, kterou jsme chtěli jako překvápko vyrazit na tah, v zimě nejezdí, v bowling centru mají vánoční večírek...jako chce se mi brečet. Nakonec s nima asi budu doma hrát žolíky.
barbucha nojo, vzdyt pochopit se to da.
Lamicka to je mi lito, ze se to tak seslo. Take jsem mela takove obdobi. Poradim jen pevne nervy.
Garfie
hrůza
tak teď aby teda nastoupil muž, a "nějak to udělal", ne?![]()
barbucha drobne upozorneni u zbozi by mozna nebylo od veci, porad je to elektronika...
viktorka_od splavu Jo, už to slyším, tak je pozveme k nám, něco uvař a večer si pustíme film
kvůli tomu jsem nemusela dva měsíce vařit mozek!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články