Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:17

viktorka_od splavu ty sa smeješ, ale môj bývalý frajer, keď sa od iných dozvedel, že nie som úplne zdravá a videl ma, tak mi ponúkol peniaze !!!!

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:21

slniecko Je, to je nejakej dobrak a blbec v jednom! Doufam, ze myslel aapon darovat a ne pujcit!

Online continuity
43005 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:24

wendulka toto je hrozne nefer. My takto koupili v alze deravy stan. A jak jsme to zjistili sice ve lhute pro vraceni, ale byl poskozeny, tak ho neslo jenom vratit. No tak nam ho vymenili, i kdyz jsme chteli vraceni.

V eobuvi jsem reklamovala jenom jednou a opravili mi botu uplne nenositelne, utrhla se stelka a oni to vlepili zpet, akorat to nebylo v jedne rovine, takze to tlacilo. Ted jsem tam poslala rozpadle sandaly ditete, tak jsem zvedava. To jsou vsechno skrpaly do tisicovky, u drazsich veci nevim co bych delala.

Online continuity
43005 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:26

slniecko

Fakt tlapkam, to je strasne.  

Ale

Offline wendulka admin
16645 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:58

continuity

I u mě se jednalo o levnější výrobek. Předchozí boty a dražší kabelku, co od nich mám, ty jsou naštěstí v pohodě, ale tak skrytá výrobní vada se může teoreticky klidně objevit na jakkoliv drahém výrobku, že ano.

No mně se dnes na účtu platba z eobuvi objevila, no místo placených 1284 Kč jen 128 Kč.

Náklady spojené s reklamací to určitě být nemohou, jelikož zpět jsem posílala na jejich náklady.

Kabelka se momentálně nachází na Parcelshopu PPL a já teď vlastně v dané situaci nevím, zda ta připsaná platba znamená, že moje odstoupení od smlouvy bylo akceptováno a jen zapomněli připsat tu 4, když vyplňovali příkaz nebo platí jejich rozhodnutí o řešení reklamace a mám si tu kabelku jít převzít.

Už jsem vznesla dotaz, takže počkám do zítra, zda odpoví a pak jim případně zavolám ještě jednou, jak to mám chápat.

Každopádně po této zkušenosti tam s dalším objednáváním končím a raději jsem si za ty černý Tamaris, co jsem chtěla, lehce připlatila u Humanicu.

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:12

Karja hej, hej, to bolo v dobrom, sa vydesil, čo je so mnou a okamžite zapracovaly zachraniteľské pudy, tak som ho potom ukľudňovala, že je všetko ok...

continuity

Nutne si musím ísť kúpiť niečo na seba...ako bolestné...

Offline viktorka_od splavu
49260 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 13:23

slniecko uaaaa

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 14:23

slniecko Tak abych na nej nechtela jeste kontakt!:-D:-D

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 15:27
Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 17:51

Ja tuhle koupila v Alze odsavacku do nosu Braun, doma jsem sloupla tu kulatou nalepku z krabice, nebylo potreba nic vic rozbalovat tak jen na zkousku, jaky to ma tah, a zjistila jsem ze naprd. Tak jsem odsavacku zase zabalila, no a v Alze me rekli ze se jedna o hygienicke zbozi ktere je nevratne a tim ze jsem tu pikslu otevrela jsem prisla o pravo odstoupit od smlouvy... 

Online Sweet Potato
40252 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 18:28

rasaNori Tady Alzu ale celkem chápu.

Offline Kokoska
34870 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 19:22

Sweet Potato nojo, pochopitelné to je, ale jak to má teda člověk vyzkoušet? Měli by u toho teda mít ceduli, že to je nevratné zboží.

Online Sweet Potato
40252 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 19:38

Kokoska Možná to mají někde v podmínkách, myslela bych.

A když jsem kupovala odsávačku v lékárně, taky jsem ji nemohla vyzkoušet.

Offline barbucha blogger
35794 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 19:54

Kokoska 

Spoďáry se taky nevracej

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 19:55

Já mám stížnost na druhou, plánujeme oslavu 18. narozenin manželova syna, pochopitelně celé je to na mě, takže už asi dva měsíce zuřím, vymýšlím, obvolávám rodinu rozprostřenou mezi Bratislavu a Prahu, ladím a přesouvám termíny....protože můj chlap na všechny podněty reaguje "nějak to uděláme". Takže jsem vymyslela dárek, včera čtyři hodiny prohledávala staré fotky a vyráběla album (protože muž ho nestihl udělat před cestou na služebku), jako mohla bych se na to vykašlat, ale je mi líto syna. Takže mám hlavu jako pátrací balón a smetanu slízne skvělý tatínek.

No a stížnost dvě, celý plán se mi začíná hroutit, poté co jsem pracně přesvědčila švagrovou, aby u nás nechala syny přes noc a připravila pro mládež program...restaurace, kam jsme chtěli jít na oběd (výborná a za rohem) už nebere rezervace, limuzína, kterou jsme chtěli jako překvápko vyrazit na tah, v zimě nejezdí, v bowling centru mají vánoční večírek...jako chce se mi brečet. Nakonec s nima asi budu doma hrát žolíky. 

Offline Kokoska
34870 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 19:56

barbucha nojo, vzdyt pochopit se to da. 

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 19:59

Lamicka to je mi lito, ze se to tak seslo. Take jsem mela takove obdobi. Poradim jen pevne nervy.

Offline viktorka_od splavu
49260 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:00

Garfie  hrůza

tak teď aby teda nastoupil muž, a "nějak to udělal", ne?

Offline rasaNori
8832 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:00

barbucha drobne upozorneni u zbozi by mozna nebylo od veci, porad je to elektronika...

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:08

viktorka_od splavu Jo, už to slyším, tak je pozveme k nám, něco uvař a večer si pustíme film  kvůli tomu jsem nemusela dva měsíce vařit mozek!!