Pinot Noir Jj, to jen ze si na to vzdycky vzpomenu, když tam jdu a cumim do mobilu, ono to tam trochu svádí k dojmu pěší zóny
Stěžovací vlákno
...Teda zraziť ma asi nechcel, ale vystrašiť áno....
Tak ono je lepší být připosranej a živej než statečnej a mrtvej...
Potrefenáhusa Karlín asi jo, ale tahle křižovatka je Rohanské nábřeží, přecházíš čtyři pruhy, tam je to spíš jak přechod přes dálnici. A řidiči se tam, podle toho, jak rychle se tam jezdí, zřejmě i jako na dálnici cítí.
Samantha Ale ja som nebola statočná a nehádzala som sa pod auto. Vkročila som na prechod v dobe kde bolo na ceste jedno auto, ktoré mi dávalo prednosť.
Pinot Noir mobily za volantem jsou zlo. To tady taky vidim denne. Moji mamu srazil na prechodu chlap co koukal do mobilu, jel tricitkou a myslela si, ze zastavuje. Lecila se pres rok, ma nasledky. Hrozne zbytecne.
paktofonika Tím jsem chtěla říct, že to dobře dopadlo ![]()
Já sluchátka po městě nenosim, přijde mi, ze to IQ mi u toho klesá asi tak o 100 bodu, to tak max do tramvaje, ale na pohyb městem ne, mne je to i teda nepříjemný, ze nemám přehled, co se kolem deje
viktorka_od splavu ja tady taky jezdim autem, nikde to tu neni tak, ze ti padne cervena a nestihnes to. Jsou to uspechani pitimci, co si mysli, ze stihnou chodce podjet.
Potrefenáhusa Mně lidí se sluchátky připadají vyloženě nebezpeční. Už jenom předejít je na chodníku je problém.
Potrefenáhusa Ja zase bez sluchátiek neviem byť, ale naučila som sa s nimi pohybovať po svete. Tam kde mam sa obzriem radšej 3x, v MHD sa často pozerám či niekomu nezavadziam, na chodníku určite nikoho neblokujem, väčšinou to ja obieham ostatných pretože chodím rýchlo. Ešte sa mi nikdy nič nestalo a ani som nezažila situáciu, že by som niekomu svojimi sluchátkami spôsobila komplikácie. Len netreba byť ignorant, dávať si pozor a brať ohlady na ostatných.
viktorka_od splavu No jo, ale zároveň jsou ty semafory nastavené tak, že pokud chodec nevyrazí a nechá to auto přejet před sebou, tak buď uvízne uprostřed silnice, nebo dopřechází na červenou. A pak ho někdo další vytroubí, co se to odvážuje lézt takhle blbě na přechod.
Pinot Noir já sluchátka taky nosím, když to neřve, tak člověk v pohodě slyší i ostatní zvuky a dávám víc pozor. Teď už ráno na cestu do práce ne, protože je tma a připravit se částečně o dva smysly už mi nebezpečné přijde.
Renusatko Věřím, že všichni se sluchátky nejsou úplně hluší a nevšímaví. Akorát, že těch si člověk nevšimne, no ;) Víc viditelní a zapamatovatelní jsou samozřejmě ti, se kterými musí člověk téměř zatřást, aby ustoupili ze dveří, z prostoru pro kočárek, vystoupili na konečné a tak ;)
Pinot Noir tak to nejsou jen lidi se sluchátkama, ale i zírači do mobilu, zamilovaný páry a tlupy turistů..je to spíš o lidech, bych řekla.
viktorka_od splavu promiň, ale vjet na přechod, po kterém jdou lidi, že se jako potřebuju taky někam dostat, to je hovadství nejtěžšího kalibru.
Ounz Tak jasně, ale těm obvykle stačí říct. Zatímco na ty neslyšící musí člověk zaklepat a často se pak tváří hrozně dotčeně ;)
Pinot Noir No..musej reagovat (většinou nereagujou a někdy se to tak nějak sejdé źeby se člověk upardonoval)
Pinot Noir ony ty semafory jsou bohuzel casto nastaveny tak, ze pokud se auta nenatlaci mezi chodce, neprojedou vubec a padne zas cervena. hovad se nezastavam, ale fakt vsichni se chceme nekam dostat..
hele dcerko, četla sis to po sobě?
Tak Betty cetla, proc?
viktorka_od splavu no tvoje reakce mi přijde arogantní. Auta nenatlaci mezi chodce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články