Gatita dekuju, bude zase lip. Ja ted hodne premyslela, co by za tim mohlo byt a napadlo me, ze mama i babicka jsou astmaticky, jestli nemam nejaky nabeh. Budu to muset zacit resit.
Stěžovací vlákno
Garfie lituju a soucitim. Nicmene dost jsem se zasmala, protoze jsem napoprve ten zaver "nakonec s nima budu doma hrat zoliky" precetla jako "nakonec s nima budu doma zrat rohliky" a rikam si, ty jo, husta ![]()
Garfie Jen mě tak napadla náhradní varianta oslavy narozenin - Laser game. Kluky by to určitě bavilo. Jen takový momentální nápad.
Garfie No a jak jsou vsichni stary a kolik vas bude? Tak je vem na toho hamburgra, tam jak jsme byli my se sambem, je to uz takovy klubovy, cool, asi jim to I chutna ne? Proste nejakej vetsi odvaz jak limuzina, te vubec nelituj, ze neklapla!
jinx No to možná taky ![]()
Peggy Jiná Realita To jsou dvě varianty, které mám v záloze, ale únikovku už jsem kdysi nadělila právě bratrancům a laser game už taky byli, vlastně úplně nejvíc mě mrzí ta limuzína, protože mi to přišlo jako skvělý nápad, chtěla jsem je jako nahnat na autobus...a stála by za rohem. Pána jsem nakonec uprosila, že pokud nebude sníh, tak přijede, bude to ale až příští víkend, takže se trochu bojím :-(
Karja jj, my měli v plánu oběd společně s rodinou a pak starci domů
a my limuzínou na tah...na bowlingu dělají metrovou pizzu, tak tu jsem plánovala k večeři, no nějak to nahradím, ale mrzí mě to. Tak oni nebudou vědět, že je to náhradní program, ale JÁ jo!!!
Budem tam my dva za dospěláky, tři kluci 15-18 a jedna až dvě 16/17 holky.
Garfie No tak to si uz muzete dovolit nejakej dospelejsi program, tak drzim palce, ale urcite neco vymyslis, vsak Olomouc to je uplne jiny mesto mnoha moznosti!!!
Karja Jako oni jsou ale z Prahy a z Bratislavy
je to výzva zkrátka.
Garfie Prosim te v Praze, tam jsme 10 let taky byli, a jak jsme byli vypleskli u vas:-D. Urcite to bude fajn! Kdyztak se trochu picni a na to urcite nezapomenou, jak to macecha nedala;-)
Karja
No to se picnu určitě, protože jinak to nezvládnu!!!
Garfie taky lituju a soucítím...tohle je tak nevděčná role a těžkej úkol, držím palce
Není nad to ráno popadnout první hadry, co mi přijdou pod ruku (takže svetr a "tepláky"), horko těžko se učesat a namalovat a s image bezdomovkyně vyrazit do práce, kde obdržet telefonát s pozváním na oběd. No a včera zrovna jsem byla taková krásná! ![]()
![]()
Lama_z_Lana Stane se, co se má stát. ![]()
Lama_z_Lana Já jsem se jednou v podobným úboru fotila necekane v práci do novin, nastesti hodne zahraničních
Já bych tu jenom chtěla napsat, že můj pan prodavač z večerky, kterej až dosud vždycky měl dobrý mandarinky, má teď jen ty velký kožnatý (koupila sem je, anžto na ně mam chuť, jak se tu o nich pořád točí..), kdo ste vykoupil ty malý?
Hagi, kocour, 11 let, zacal drapat novou sedacku, stary se pred tim nikdy ani nedotkl. Z tyhle si z boku udelal skrabadlo.
zrejme je to odveta za 7 navstev veteriny a denodenni aplikaci prášku do chřtanu. Miluju ho, ale s tim mě fakt nasral.
Ounz
no asi jo, jinak to nechapu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články