711990 no a vono to asi neni uplně nezrealizovatelný přání a ještě uděláš dobrej skutek a něčí dítě vystuduje!!!
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa
zas tolik za nej nedam teda
711990 zeptam se mamky jestli by ho nedala ![]()
My jsme dostali svatební putovní dar sošku horníka - byl fakt příšernej, ale naštěstí asi 3 týdny po nás byla další svatba, tak se u nás neohřál:-) A druhej pěknej kýč jsme podědili po předchozích majitelích chalupy - obrázek Benátek s barevnýma žárovičkama okolo a z toho rámečku se táhnul černej kabel do zásuvky, aby se to rozsvítilo. Neskutečný, škoda, že jsem si to nevyfotila. To jsem udělala výjimku a fakt to letělo do popelnice.
Určitě bude nějaký Murphyho zákon, že tyhle věci se NIKDY nerozbijou - narozdíl od věcí, ke kterým mám citový vztah.
tyjo, soska hornika
ja jsem asi divna, ale mne se tyhle ulety a bizary libej, kdyz se dokazou s citem zakomponovat do interieru (ja mam treba pod televizi zatisi Lenin s fikusem doplneni starym obrazem seriku ve vaze, kterej se uz nasim nehodil do novy kuchyne:D)
Lamicka ryby jsme měli dokonce dvě, ale nebyly zlatý :-)
MP Marge
Držím palce, ať to dobře dopadne!
Dekuju, snad to nic nebude. Doktor rekl, ze vzhledem k velikosti a umisteni "neceho" pry spatne zpravy v podstate vubec neocekava, tak doufam, ze ma pravdu ![]()
Tak samozřejmě, že srnky jsme dostali ke svatbě
strýc při každé návštěvě kontroloval, zda jsou správně vystavené a oprášené ![]()
Royal Dux většinou mazec teda, ale tahle mzácká kočička se mi líbí hodně :-)

andulka01 Ta je od Ježka❤️
Já tady díky vám koukám, že máme na chalupě úplný poklady
. Ještě tam máme toho psa s kachnou a skaláry. A taky tygra, ale ten má ulomenou nohu.![]()
žluťásek ja by som si tiež na pomoc pri hrnčekoch a obrusoch zavolala Potrefenáhusa :)
Lamicka ryby jsme měli dokonce dvě, ale nebyly zlatý :-)
Duhový? Babička je má vystavený v obýváku...
My měli srnce se srnkou a pak ještě nějakého rubajícího horníka.
EDITH4B Tak duhovou maj rodice:-D:-D
EDITH4B Duhovou jsme taky měli, ale myslím, že když se naši stěhovali na důchod do menšího domu, tak se "ztratila" ![]()
EDITH4B jo, myslím že duhový:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články