Magráta Pinot Noir Karja No prosím
Já těm rybám jako malá strkala prstík do huby a stříbrnou barvou, která byla na kraji si "malovala oči" ![]()
Stěžovací vlákno
žluťásek ja by som si tiež na pomoc pri hrnčekoch a obrusoch zavolala Potrefenáhusa :)
ale varuju, mám i trochu originální kusy ![]()
(tenhle jsem se teda ještě neodvážila dotáhnout domu a mám ho v práci)

Potrefenáhusa Z nej bych se ani neodvazila napit:-D:-D. Kdes to sebrala? Ja bych se bala, ze je to nejakyho lesniho skritka a on si pro to prijde!
andulka01 ta kočka je skvělá.
EDITH4Bsi i pamatuju, že jsme jí měli na televizi, takový tý obrovský Oravě (nebo Tesle?)
andulka01 ta kočka ![]()
Magráta Co tahle?

Bledule to je tchor, ne?:-))
Bledule tak černobílá je prostě pro mě :-)
Potrefenáhusa Tak ten je ale hodně hustej ![]()
Už od pondelka mi nevedia doručiť čižmy
som sa pri zadávaní adresy prekleplav v PSČ, už to nešlo zmeniť v objednávke (neregistrovaná). Kontaktovala som GLS. Vraj oni si to opravia. A nič. Už dvakrát to poslali zle. Včera som im teda znova volala a aj písala a sľúbili, že to hneď v tom nesprávnom depe ich pracovníčka fyzicky prepíše na balíku. Zatiaľ stále nič. V sledovacom systéme žiadna zmena od včera rána. Nechápe prečo, keď tam je uvedené telefónne číslo a nevedia balík doručiť, nevolajú.
viktorka_od splavu Skunk ![]()
Nevim, jestli dat vypoved.
Potrabovala bych zmenu, ale v podstate si nemam na co stezovat. Plat dobry, prace me vicemene bavi, jen obcas me stve jako kazdeho....ale asi se citim nedocenena a kdyz pochvala prijde, tak je kvuli necemu, co me nastve a uvedomim si, ze jsem vlastne uplny blbec, ktery tahne x lidi a ti ho asi vyuzivaji a vetsina uspechu i odmeny padne na ne. Ja tez dostanu pochvalu ale vlastne protoze jsem jim pomohla a ja mam pocit, ze oni by to beze me asi ani nezvladli a rozhodne ne v terminu.
Jen jsem si potrebovala odlozit.
Candance Když mě štve práce, vzpomenu si na maminku jedné známé. Ta strávila většinu života u pásu a zbytek ve skladu, když se vypracovala. A říkala, že každá práce je jenom tak protivná, jak moc si ji člověk sám protiví.
Ale samozřejmě je někdy změna potřebná a prospěšná.
Candance já bych to ještě přehodnotila, možná ted máš jen únavu materiálu, nechala bych to uležet, pokud je to momentální nápad. Pokud máš tenhle pocit dlouho, neváhala bych a šla.
pecka tak to tedy držím palce a je zajímavý, že nevolají, mně gls řidič naháněl od 6 ráno, kdy ve skladu nakládal, jen aby se zásilky zbavil, a to byla adresa správně...
Mohučanka vďaka.Strácam trpezlivosť, lebo zajtra sme posledný deň v práci. Adresu ani v GLS systéme nejde zmeniť, hoci mi poslali prihlasovacie údaje. Posledný záznam je stále zo včera rána. Tak som zvedavá, ako to celé dopadne.
Mohučanka mně dnes volali dva řidiči (firemní věci), že přijedou. prostě jen že přijedou, vůbec nechápu, proč vlastně volali. normálně nevolají :)
Já jsem v tom jejich systému změnila čas doručení na úplně jindy, ale ten řidič mi stejně volal ten původní den. V 6 ráno jsem to nebrala, tak mi poslal sms s prosbou, ať mu zavolám a když jsme se domluvili, kdy má přijet, tak fakt přijel, a když jsem se ho ptala, co to jako má být, tak mi vysvětloval, že jim ve skladu nabalí víc balíků, než jsou normálně schopni zvládnout, a tak to řeší tak, že vlastně soukromě každému adresátovi volají a domlouvají se přímo s ním. Ještě mi teda říkal, že mají jezdit dva, aby to unesli (doručovali mi postel pro dceru) a že vyfasoval kolegu po operaci kolene, který nemůže pořádně chodit ani nosit břemena (!), takže mu aspoň dělá řidiče. Fakt spolek, tohleto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články