Potrefenáhusa ale ja je tam mam, ty detaily. Jen mi u houpatka prislo zbytecny popisovat ze se houpe nahoru a dolu, protoze hledam-li houpatko, tak s tim tak nejak pocitam:D
Jako jo, aspon se ti nekteri vyfiltrujou:)
Potrefenáhusa ale ja je tam mam, ty detaily. Jen mi u houpatka prislo zbytecny popisovat ze se houpe nahoru a dolu, protoze hledam-li houpatko, tak s tim tak nejak pocitam:D
Jako jo, aspon se ti nekteri vyfiltrujou:)
Pavlena Tu migrenu prave vyloucili. Ona celkove rozostrene videni nemela, vsechno se soustredilo na levou stranu hlavy a krku. Neslysela na leve ucho, nevidela na leve oko, naklonila se ji hlava na levou stranu, protoze se ji stahl sval. Kdyby byla dospela, asi bych si myslela, ze ma priznaky mrtvice.
to zni hrozive,at je brzy lip!
Ava Tak to teda nestraš :-) Ne, nevypadá to na to. Mám tak čtyři-pět bazmeků, který se rychle hojej. Počítám, že je to následek stresů, který jsem si poslední rok vyrobila. Zařadím zinek, železo, Bvitamin, bylinkové čaje. Za měsíc jedu na týden na hory, to by mohlo taky dost pomoct :-). Ale každopádně děkuji za rozšíření obzorů. Ještěže fakt nejsem hypochondr (neurotická blondýna možná ano).
rasaNori já mám relativně dost dobrých zkušeností, ale tak deset patnáct procent dementů, s tím rovnou počítám. Trochu horší je to na swapu, nektery lidi jsou tak nesoudný, že se už musím smát. Nabízím novou společenskou hru, co jsme dostali dvakrát, mám jasně uvedený co bych za to ráda a stejně mi někdo nabídne jabka, plyšáky a obnošený oblečení. Ale i přesto tam měním ráda, když nespěchám a neberu první nabídky, vždycky vyměním za něco, co jsem chtěla ![]()
andulka01 nestraším
ale jestli je to "4-5 bazmeků" a nešíří se to, tak to asi fakt dermatitida nebude.
Ava Tak to teda nestraš :-) Ne, nevypadá to na to. Mám tak čtyři-pět bazmeků, který se rychle hojej. Počítám, že je to následek stresů, který jsem si poslední rok vyrobila. Zařadím zinek, železo, Bvitamin, bylinkové čaje. Za měsíc jedu na týden na hory, to by mohlo taky dost pomoct :-). Ale každopádně děkuji za rozšíření obzorů. Ještěže fakt nejsem hypochondr (neurotická blondýna možná ano).
Mě na něco podobného zabírá Selzink (selen + zinek). Po B-komplexu mi tekla krev z nosu, ale Selzink mi doporučila kosmetička (na řasy, obočí a nehty) a zabral i na toto.
andulka01 Pokud na to budes trpet vic, zajdi si na koznu, ja na tk dostala jednou fakt uz nejaky leky, rozhodne ne vitaminy, nevim co to bylo, ale bylo to na predpis a to jediny mi nejak dlouhodobeji zabralo.
andulka01 uz jsem si taky rikala, jestli to neni stresem, ze jsem porad takova marna. Prelom roku je narocny pracovne a doma taky nic moc.
paktofonika něco jako filtr na odstraneni chloru? v zime se můžu vždycky udrbat a změna kosmetiky nebo její vynecháni je bez efektu....
AprilTwelve Áno, na chlór a ťažké kovy. Jeden mam v kuchyni (Dionellu) a jeden na sprche (Dios). Našroubuje sa medzi batériu a hadicu, esteticky nič moc teda, ale na to kašlem. Ja už som tu o tom písala, že i voda, čaj a káva chutia lepšie, ale že vraj je v Prahe kvalitná voda a filter netreba. Ja rozdiel cítim.
Samantha
Ty v poslední době dost perlíš!!
paktofonika dekuju moc, asi vyzkouším, však sundat to jde vždycky ![]()
andulka01 uz jsem si taky rikala, jestli to neni stresem, ze jsem porad takova marna. Prelom roku je narocny pracovne a doma taky nic moc.
Co blbneš, nechystáš se na ty cesty? Budeš rajzovat po světě, se těš spíš!
barbucha kdyz to momentalne dost mezi nama drhne, tak se zrovna moc netesim.
No neboj, vypadnete z domu a vod soustruhu... třeba to nakonec bude jak druhá svatební cesta ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.