Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:04

Kokoska potlapkavam, my se doma ted taky dost drbem.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:13

barbucha jo, to jiste, ja to znam. Proto jezdim nejradsi na tyden, to nestihne nastoupit ponorka. Ted me cekaj v pulce brezna skoro 3 tydny. Ono je to taky tim, ze spolu pracujem, ja se to snazim hodne omezit a fakt se dostat do statusu duchodce nejen na papire, ale tim ma pan reditel pocit, ze jsem neochotna a nedelam, co bych mohla. Holt je zhejckanej z minulych let, navic on tou praci zije a nechape, ze jsou lidi, kteri to muzou mit jinak. A kdyz na tebe nekdo dopoledne rve kvuli praci, zkus na nej byt vecer mila, s usmevem predlozit veceri, koukat, jak potom zmizi k pocitaci a uklidnit se uklidem a naskladanim veci do mycky.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:16

Kokoska jestli to nejsou nějaké skvrny na slunci nebo blbě lunární znameni. My se doma úplně nehadame, ale na jedné vlně taky nejsme. Šéfová mi dnes brečela, že se hada s manželem a nejradeji by sla od toho, jeden kolega zvažuje, že se rozejde s přítelkyní, další tři jsou single a se zbytkem jsem o tom zatím nemluvila

Řekla bych, že stačí vydržet a ono se to u vetsiny zrovna.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:19

continuity srovnalo se to mockrat, ale ted mam pocit, ze uz se mi nechce neco rovnat. No, snad to fakt je jen nejaky blby vlneni ve vzduchu.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 20:25

Kokoska ono se to ani nechtělo na tu dovolenou? 

To taky muze mít vliv. Já bych práci v klidu probrala a panu řediteli navrhla, ať si najme placenou výpomoc.

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 21:00

Kokoska 

To jsem nevěděla, že pracujete spolu a ještě je jako nadřízenej - to musí bejt děs V tom případě bych trvala na tom, že mi pan ředitel zaplatí dovolenou, na kterou ovšem pojedu bez něj.

Uf, nějak si to nedokážu představit... 24/7, 365 dní v roce! No už se nedivím lehký rozladěnosti ... Večeři by samozřejmě nedostal

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 21:19

Kokoska To date! Zkus nekam na pul dne povyrazit si, ne teda hlidat vnoucata, ale vyluftovat se proste a bude lip!

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 21:38

Kokoska Soucítím, asi fakt nějaký skvrny na slunci, jak říká continuity

Já jsem včera muži řekla, že stárne a stává se z něj starý protivný dědek  Navíc jsme se asi dva dny před tím dost nepohodli kvůli úplné ptákovině...

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:02

Garfie můj je sebakriticky, přišel s tím, že ma krizi stredniho veku! Je mladší než já!

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:12

Koukam, ze to "lehke rozladeni" zna asi lecktera z nas. Sebekriticky musim priznat, ze ono me je taky nekdy dost, ale vetsinou je to reakce na situaci, kterou si tak uplne nevyberu. Uz to tady nechci dal pitvat, nejak si to musim srovnat v hlave. Ted budu par dni sama doma, docela se tesim.

barbucha ale jo, to ja obcas vyrazim s kamaradkou, driv i s detma, kdyz uz byly dospele  jezdila s nama i synova ted uz manzelka.  Vzdycky to byl fajn oraz.

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:13

continuity placenou vypomoc navrhuju co chvili, neco uz jsem predala, delam tak na pul uvazku. Ted jeste ten zbytek nebo aspon vetsi cast zbytku, snad nekoho najdem.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:15

Kokoska tjo já se téhle situaci nedávno o fous vyhnula a vidím, že jsem dobře udělala

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:19

viktorka_od splavu jako pracovat spolecne? To uz bych nikdy neudelala, je to fakt na palici. Zvlast kdyz ten druhy je regulerni workoholik.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:23

Kokoska no my kdysi pracovali spolu, ale ne v pozici nadrizeny/podrizena. s workoholikem bych celkove asi nevychazela, natoz v praci, to mas fakt tezky, tlapkam moc

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:32

viktorka_od splavu to je takovy to Jaky si to udelas... leccos jsem mela utnout uz davno, jenze firma se rozjizdela, chtela jsem pomoct, bohuzel se to stalo zvykem, ze udelam, co muzu. Dobre mi tak

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:37

continuity Bud v klidu, ten muj si pro zmenu mysli, ze uz ma krizi stredniho veku za sebou!! 

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 22:50
Offline Lamicka
14179 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 08:12

Garfie continuity my byli pres Silvestra na horach s kamarady, nasimi a jejich detmi. Takze rev, detem v parte trva 4x dele nekam dojit... Muz brblal, porad se mu neco nelibilo, hodne casu mi ta jeho nalada lezla na nervy...A pak mi rekl, ze je pan ve strednim veku a uz ma rad svuj klid. Malem jsem smichy vypadla z lanovky, jenze on se nesmal.

Offline Garfie
28535 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 08:32

Lamicka ale víš co je hrozný? Ono na tom něco bude, já tohle co popisuješ u muže taky docela pozoruju, s dětma má čím dál menší trpělivost...a třeba kamarádce je 50, je vdova a není schopná si najít trvalého partnera, po pár rande se ukáže, že všichni ti chlapi nejraději sedí doma před telkou!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 16. ledna 2020 08:48

Minuly tyden mmi jednou (zcela cizi) pani bbylo receno, ze dama ve strednim veku jako jsem ja uz by nemela nosit tak dlouhe vlasy. Je mi 28, takze vasi manzele/partneri se mozna nepletou