Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:22

barbucha viktorka_od splavu No právě! Nikdo nežije bezstarostně a většina to nemá snadný. Tak já nevím, co blbne. Asi to bude vrozené, vytáčela mně od malička. Akorát teď to obvykle flegmaticky přejdu, pokud se toho nenashromáždí víc, tak jako dneska.

Tak díky

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:24

viktorka_od splavu :-D Hele jako nektery akce nejsou spatny! Jako mliko a mouku neresim, fakt nekupuju do zasoby pet slunecnicovych oleju o dve kacky levnejsi, ale neco jo, treba zradlo pro kocky, presnidavky:-D Nebo veci, co bych nekoupila vubec, ale v akci jo, treba boruvky me napadaj, ty kupuji jedine akcni! Pro ne si v ty akci i dojedu:-D....

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:26

Karja tak nezastírám že jsem byla v pokušení koupit v lidlu overlock za dva litry.. naštěstí ho neměli

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:27

viktorka_od splavu No vetsinou volaji distributori...takze ty ti nic nevyridej, nedaj, fakt lepsi ze sebe udelat chudaka z ubytovny;-).

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:28

viktorka_od splavu No tak akcni v Lidlu musis jedine pres lidlshop:-D....coz mi napada, utery v cudu a ja se nepodivala co maji od pondeli????:-D

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:29
Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 11. února 2020 23:40
Reakce na Myrtila:

slniecko Jsi mi pripomnela, ze jsem na obdobu tehle otazky odpovedela, ze mne je to jedno, protoze jsem se dobre vdala  To bylo fakt na blbou otazku blba odpoved, zavodni lekar ze me tahal, jak nas v praci plati. 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 00:13

Mohučanka KonečněTady jak pisete o tech sestrach, ja se obavam, ze v nekterych pripadech je to proste "zla". Mam brachu a je bozi, ale setkala jsem se s timhle chovanim u nekterych "kamaradek" v minulosti a z toho co jsem byla schopna vypozorovat to vzdycky byl nekdo, kdo nebyl (minimalne v dobe popichnuti) spokojeny s tim jak sam zije, vetsinou s vic vecma. To servirovani radoby komplimentu, ktery ale kompliment vubec neni me vytaci do bela, protoze je to navic jeste pasivne agresivni. Treba prani k narozeninam stylem vsechno nejlepsi jak se tesis na pristi rok na..... (dosad si cislo pro ne neprijemne del libosti), to samozrejme nekde verejne, soc media apod. Nebo radoby pochvalne kecy o veku tehdejsiho pritele co samo pochvalne nebyly, a v zapeti obracene o nekom jinem (neni moc starej, jsi prece na mladsi ze). Me na tom vadi hlavne ta pasivni agresivita a ukapavajici medovy jed, jinak je mi tech dotycnych spis lito, protoze to skoro vzdy vyvera z blbych pocitu co maji v souvislosti sami se sebou.

Takze se vsadim, ze se obe dve mate skvele, proste je to s.re imho. Tady se tomu rika "mean streak". 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 00:15
Reakce na Mohučanka:

barbucha viktorka_od splavu No právě! Nikdo nežije bezstarostně a většina to nemá snadný. Tak já nevím, co blbne. Asi to bude vrozené, vytáčela mně od malička. Akorát teď to obvykle flegmaticky přejdu, pokud se toho nenashromáždí víc, tak jako dneska.

Tak díky

​No nezije, jasne ze ne! Jenze to je i povahou proste ( u nekterych). 

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 00:17

KonečněTady Hele a neprida jeste segra, ze nakonec ten sunt musela stejne vyhodit protoze hruza? Taky uz jsem zazila. Rekla jsem ze kdyz si priste koupi dotycna neco jinyho nez co mam ja bude v cajku.

Mela jsem takhle v prvni praci v CZ kolegyni, koupila jsem si sako o obedove pauze a ona vystrelila a za 20 min prisla ve stejnym. Ja valila bulvy nejvic, byla to spoluzacka ze zakladky nahodou. Vtipny. Neskrome si myslim, ze me sluselo vic teda ( a ty ostatni veci taky haha) 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 12. února 2020 06:55

Mohučanka to je klasika. Potreba stale trochu ovladat mladsi sestru a mit aspon malinko pod kontolou jeji zivot. To tak nekdy ty starsi sestry maji, znam z vlastni zkusenosti. :) 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. února 2020 07:07

0zero7 Jsi mi pripomnela situaci z lonskyho leta. Kamosku zacal na fb oznacovat nejakej kluk, zak kdyz jsme spolu pak jely na hory, tak jsem na ni vybalila, jestli ma pritele. Tak kapla bozskou a ja jsem se zacala radovat s ni, protoze to vypadalo fakt nadejne a po dlouhy dobe si nasla nekoho s kym ji je fajn... a ono z ni vypadlo, ze jsem jedna z mala, kdo z toho mel uprimnou radost, protoze rada ji ejch kamaradek a znamejch ji od toho najednou zacala zrazovat a hledat na nem mouchy... jako by jim vyhovovalo, ze deiv byla dlouho singl a ted jim vadilo, ze je stastna

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 07:24

razorblade na facku!

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 12. února 2020 07:27
Reakce na 0zero7:

Treba prani k narozeninam stylem vsechno nejlepsi jak se tesis na pristi rok na..... (dosad si cislo pro ne neprijemne del libosti), to samozrejme nekde verejne, soc media apod. 

​V tomhle bych asi nic zleho nehledala, me takhle preje kamoska kazdorocne, taky je o rok starsi a vetsinou k tomu doda o co je na vysi o ten rok ode me:D a co me podle ni ceka

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 07:46

rasaNori no tohle melo konotaci jeste, nechtela jsem to psat na plnou hubu. Jedna kamaradka mela 39 a ta druha ji prala a jak se tesis na tech big 40 to bude ale neco! Netreba zminovat kulatiny rok dopredu Myslim. Tam to bylo celkem dost jasny.  

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 07:46

rasaNori Jakoze kousavy. To co pises je Myslim v pohode uplne :)

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 12. února 2020 08:05

0zero7 to je jasny, ze rejou lidi, kteri maji nejakej problem sami se sebou. Spokojenej clovek nema potrebu prudit.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 12. února 2020 08:07

rasaNori mne poslal exmanzel prani k 59. narozeninam ve zneni Preju ti k nedozite sedesatce ...

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 12. února 2020 08:45

Kokoska šiš tak to už je hodně velká sociální neobratnost

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 12. února 2020 09:29

Kokoska debil ( promiň)