Kokoska O mňa sa nebude mať kto starať a aktualne to beriem tak ako to je. Že mi to v 90 bude ľúto je možné.
Stěžovací vlákno
Garfie nasi se pristi rok stehujou do Olomouce:D
continuity Já taky, soustavně. Musím se na to vždycky pekelně soustředit a stejně občas jedu blbě
Ale já jsem náplava, tak mě uklidňuje, že to mají i pražáci.
coralline mně pomohlo tam pár let pracovat. ![]()
Jinak bych si to pletla dodnes.
notna místopis je slozitej, já mám doma Pražáka a ten si plete Náměstí Republiky a Národní třídu.
Hlavně je nejhorší, ze tam jsou otočený strany metra! Sjedes ze schodů a jdeš na autopilota a občas blbě! (Chodila jsem 5 let do školy krz republiku a iks let do práce krz Národní a peklo)
Potrefenáhusa naposled jsem takto vlétla do metra na Staroměstský s detma, bylo už pozdě večer, akorát přijelo. No všimlo si to dítě, co se to právě učí.![]()
A na Stodůlkách to pletu, co tam jezdím.
Potrefenáhusa continuity jak jako otočený?? Můžete to víc rozvést? Pod pojmem otočený si představuju Hlavák a Vyšehrad. Tady cítím zas nějakou zajímavost, které jsem si doteď nevšimla :)
rasaNori Tady je to fajn
bram Ze na republice zamířim cestou domu po sjeti eskalatorem doprava, kdežto na národní musím doleva
takova zrada jako Vyšehrad a hl.n. (Nástupiště po krajích a ne uprostřed) tam není
711990 Potrefenáhusa ajooo, tak tohle už znám. Zajímavý je, že když jsem se přistěhovala, přišlo mi úplně nepochopitelný, proč se manžel (rodilej pražák) přesunuje v metru do různých vagónů. Vždyť je přeci fuk, že vystoupím na opačné straně nástupiště než jsou eskalátory, no tak udělám pár kroků navíc. Teď už to samozřejmě dělám taky a ještě mě dokáže votrávit, když se v průběhu jízdy rozhodnu, že vystoupím třeba na Muzeu a jsem na blbé straně soupravy.
bram No to jo!!!
notna místopis je slozitej, já mám doma Pražáka a ten si plete Náměstí Republiky a Národní třídu.
Haha,mna sa minule pani na Náměstí Míru pýtala, že kde je Palladium :)
Boze me tak chybi Praha, ale muze tam nedostanu![]()
Garfie no oni maj vizi jaro leto podzim na chate, a na zimu byt v Olomouci. A tak me to je jedno, ja jim to preju, jen mi bude u nas chybet perlorodka (aka mati).
rasaNori To je ale hezká představa, jako anglická šlechta, na léto venkovská usedlost, na zimu sezóna v Londýně! ![]()
Garfie no ovce by meli:D
paktofonika Minule jsem s někým mluvila na téma: sejdeme se na Miráku. Ta osoba si z toho pokoušela dovodit oficiální název, první pokus zněl: Mírové náměstí.
To mi ještě připomíná, že existuje i generační posun. My říkali Pavlák, teď jedině Ípák.
continuity To by mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdybych si s Nebrňákem dávala sraz na Osmecu.
Isca když nevím, tak se zeptám toho, s kým se domlouvám, ne? Tato se mnou řešila kam má dojet, ale sraz měla s někým jiným .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.