Sweet Potato Já jsem je nechala v neděli propadnout. Ty alespoň dostaneš zpět peníze ![]()
Stěžovací vlákno
Ne že by mi to vadilo.. V ty skole je tak krásně, když tam nejsou ti haranti ![]()
Nám psal ředitel už v neděli, že kdyby něco, plánují on-line výuku.
Rodiče si prý mají vzít ošetřovné, říká Vojtěch.
Mateřské školy nezavírají.
Sweet Potato aha, diky. My jedny na pristi tyden a na konci brezna jsou Struny detem, mam vstupenky na 3 predstaveni ![]()
continuity My v pátek nepustili dítě na Blunta. (My jsme letos vůbec Rotschildové, co se týče zaplacených a nezkontumovaných akcí. Nějakých pár lístků už vůbec neřešíme.)
my chtěli jít v Olomouci na For Model... Co kroužky? Po dvou měsících nemocí jsme se chystali zas s dcerou na plavání. Bazény zavřou taky?![]()
Sweet Potato nam uz tento tyden poslala pani ucitelka ucivo. Maji skluz uz kvuli lednove chripce, ve tride byly tehdy 3 deti a tyden se neucilo.
Lamicka Zrovna lístky na kulturu se asi budou vracet, ale všechno jsme pořizovali dlouho dopředu, balili pod stromeček, těšili se...)
Sweet Potato no prave, me ty penize ani nemrzi, ale mame to jako kazdorocni tradici. Vsichni jsme se tesili na Pisliky s Trojanem.![]()
Dadoo Ty bys to mohla vědět. U nás na SŠ proběhlo to případné opakování ročníku...což mi tady víceméně bylo vysvětleno, že to nejde. Včera jim zase učitelka řekla, že si volno nahradí o letních prázdninách. Myslíš, že je tohle vůbec možné nebo je to jen koza, co je neustále stresuje?
Sweet Potato My jsme včera koupili poslední součást kostýmu (paruku) na maškarní (pro dospělé). To se naštěstí bude dát použít jindy. Vstupné vrátí.
Pinot Noir A co jste letos vymysleli?
Sweet Potato Cikáni jdou do nebe ;)
Renusatko podle mě toto teď nikdo neví. Hrozně závisí jestli ty školy budou zavřené dva týdny nebo dva měsíce. Jestli dopadneme jak Itálie, nebo to zvládneme líp.
Pak se to bude řešit. V půlce dubna jsou navíc přijímačky. Takže nějaké řízení/ planovani bude muset nastat. Buď se povede distanční vzdělávání nebo se to bude muset řešit jinak.
Pinot Noir ❤️
Sweet Potato jo je to fakt vtipne, skolky jedou dal jako by se nechumelilo...
Renusatko No to bych zrovna videla jako dost pravdepodobne, ze vyuku protahnou do letnich prazdnin. Zalezi, jak dlouho nechaji skoly zavrene. 14 dni v poho, kdyby mesic, tak uz bude problem. Koneckoncu, kvuli spartakiade se taky koncivalo o 14 dni driv, i 3 tydny uhelnejch prazdnin pamatuju.
Ne že by mi to vadilo.. V ty skole je tak krásně, když tam nejsou ti haranti
Kolikrát já si toto říkala. ![]()
moora continuity No tak to spíš u nás konkrétně vidím na opakování toho ročníku. Už teď má hodně zameškáno kvůli nemocem a o prázdninách odjíždí (pokud už to v té době půjde) do zahraničí na celé dva měsíce. Je to placená stáž do Ameriky, takže to bych asi nerada rušila.![]()
rasaNori Ono je to ale pochopitelné. Co by si všichni ti rodiče počali?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.