notna Já nemluvím o naší ředitelce, to vlastně ještě vůbec nevím, jedno dítě je nemocné (to dostalo od spolužáků sms, že se zítra nejde do školy), druhé ještě nepřišlo :-) od školy nevím osobně nic, informace nejsou ani na stránkách.
Ale moje sestra učí na jednom z největších učilišť ve městě a dozvěděla se to ode mě (a jejich vedení od ní), dvě hodiny poté, co to Babiš oznámil na tiskovce. A další kamarádka, starostka obce, která je zřizovatelme dost velké ZŠ a školní jídelny se to taky dozvěděla z médií, prý "jako všichni" mi napsala na dotaz. Stránky ministerstva, kde se snažili získat informace zkolabovaly. Tak existují miminálně e-mailové adresy, na které by mohlo ministerstvo rozeslat aspoň základní informaci. Tak myslím, že ten váš byl spíš aktivní :-)
Jinak proti zavírání škol nic nemám, doufám, že to tak nevyznívá. Ale myslím, že by spíš měli uzavřít velké výrobní fabriky plné zaměstnanců s nižším hygienickým standardem.
Sweet Potato Mně by asi stačilo oznámit to souběžně :-) Ministerstvo školství asi má e-maily na všechny školy?