999 ale ne, zatim je ta jejich oblast celkem dobra.
Stěžovací vlákno
A uz konec, uz si stezovat nebudu. Ale je fajn, ze mam kde ![]()
Kokoska Přesně, beru to taky tak, kdo chce, ať to radši přeskakuje. Nám se aspoň trochu uleví :-).
Kokoska prijde mi, ze mas obrovskou trpelivost, to obdivuji... i kdyz asi skripes zubama pri nekonecnem uklidnovani tech jejich starosti :) tak vydrzte zdravi!
a zaroven mi jich je lito, v tom veku musi byt takove zmeny tezke
Jak to tu čtu, padají na mě chmury. Jsem důchodkyně, matka, tchyně, úplně mi spadlo sebevědomí, připadám si jak hmyz
dzizisketa já měla mít malé narozeninové setkání ve vimotece včera a vlastně jsem to zapomněla zrušit, ale vono to každýmu došlo asi, že jo.. jen jsem se teda cítila blbě, že jsem je neobeslala
rozarka To si nemůžeš brát osobně. Nejsou všichni důchodci stejní přeci. Moje máma i tchýně jsou hrozně fajn a vycházíme spolu velmi dobře. Obě jsou teď doma a chovají se rozumně.
co tu nasáváte?! já makám na zahradě :)
Tak já jen trochu upustím.
Lepší dobu na operaci jsem si vybrat nemohla. Samotná akce proběhla skvěle, o tom žádná, ale následně propukla apokalypsa a je to náročný. Včera jsem měla absolvovat kontrolu u ošetřujícího lékaře, vyndání stehů a dozvědět se výsledek cytologie, což bylo to, co mě zajímalo nejvíc a podle čeho se mělo rozhodnout, co dál.
Tak po příchodu do nemocnice jsem zjistila, že všechny ambulance jsou do odvolání zavřené, stehy mi tam pak vyndala "vrátná", jinak bych si to asi tahala doma pinzetou a když jsem chtěla vědět výsledky cytologie, přišlo takové dítě (doma jsem podle jména našla, že rezident, 3 měsice diplom), přečetla nález horem dolem a řekla, že tomu nerozumí, může to být ok ale také to může být blbý. Mám se zeptat ošetřujícího lékaře.
Na dotaz, jak ho seženu, mi dala pevnou linku, na které prý ale není. Bodejť, bylo to do místnosti, kde jsme právě seděli, jsou to ty ambulance a není tam nikdo.
Dnes jsem se pokušela dovolat na endokrinologii, kde by mi měli předepsat vyšší dávkování léků, když uz tu ŠŽ nemám vůbec. Nikdo to nebral. Odpoledne jsem zastihla telefonicky svou praktickou doktorku ze stejné budovy, která mi sdělila, že je u nich všechno zavřený, nemají roušky. A poslala mi mejlem žádanku na odběry, aby se zjistilo, jakou dávku toho Letroxu mám brát. Ale mám tam jít až za dva týdny, do té doby je laboratoř zavřená, nejsou roušky.
Zatím to mám brát tak podle odhadu, abych se cítila dobře.
Asi si taky otevřu tu flašku.
Tak slavna vlada prisla na to, co jsme tu rikaly vcera... Cas pro duchodce je nevyhovujici. Boze muj, to je banda diletantu toto.
rozarka já bych si to tak nebrala. "Můj" důchodce (brzy 90), když jsem mu volala, tak mu sdělil, že je zcela spokojený ve své slonovinové věži a se studenty se domluvil, že budou udržovat kontakt mailem nebo po telefonu ![]()
(Zásobuje ho dcera.)
Jsou prostě rozumní a nerozumní ve všech věkových kategoriích...
Moje tchýně s tchánem jsou v pohodě, nepanikaří, vytáhli stroj a šijou roušky. Nabídli jsme se s nákupem, nechtěli, ale že by se nabídli, že nám taky ušijí, když mě znají, že jsem levá, to ne. Nestěžuju si. Hlavně že se cítí dobře!
Jiná Realita já makala předtím, tak teď můžu nasávat. Blbý je, že jsem chtěla i cvičit ![]()
rozarka Neber si to osobně, sama víš, jak se chováš. My ty naše matky taky milujeme, jen někde potřebujeme upustit páru. A kde jinde, než tady :-),
rozarka to si tak neber. Ze sa tu stazujeme na niektorych, neznamena, ze su taki vsetci.Len tych dobrych nespominame. Moja mama a otec sa spravaju zodpovedne. A určite sa nezodpovedne chova aj kopec mladsich ale s tymi teraz nie som vobec v kontakte tak nemám ich ako ohovorit ![]()
Jennyfor sis to je desny:-( kdyztak ten nalez by ti tu ale nekdo vylozit urcite umel, aspon neco. drz se
Jennyfor držím moc palce. Věřím, že bude všechno v pořádku. Dva týdny by snad u té štítky/dávkování Letroxu neměl být nepřekonatelný problém..aspoň něco takového jsem pochopila z výkladů mojí paní dr.
Jinak teda to, že ti doktoři nemají roušky, to je prostě úplně neskutečné ![]()
rozarka Hlasim, ze vsechny tri bbabicky jsou zodpovedne a sedi soma na zadku, maximalne na zahradu. Nejvetsi problem co mame je, ze tta jedna co nesmi smazeny v utery snedla kousek smazaku a blbe ji je jeste dneska.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.