MP Marge Dočteno a tvůj tatínek má super přístup
.
Stěžovací vlákno
Jéžiš, tak budu držet všechny palce, aby to dobře dopadlo!
MP Marge Drzim tatinkovi palce..!
A soucítím se všemi, co se týče starostí s rodiči. Ti moji se chovají (zatím) zodpovědně :-). I když, dnes mi otec hlásil, že našel několik respirátorů, tak doufám, že ho to nepodnítí k nesmyslným "akcím"
. Do obchodu fakt nemusí. Tedy z mého pohledu.
A všem oslavencům připíjím na zdraví
.
vsechno nejlepsi a hlavne to zdravi devcata.
ja jsem tedy ve stavu a ve veku, ze uz to vsem preji i kdyz tady zrovna neni epidemie.
ja to budu oslavovat o tyden, nastesti jsem nikdy nelpela na presnych datech oslav, tak za mne klidne i v kvetnu. ![]()
Magráta Ja taky! Ja nikdy na dary nebyla a ted jsem navic v takovym materskym limbu, chci bejt jen s detma v klidu a zdravi;-)
Všetkým veľmi pekne ďakujem za priania. A všetkým pevné zdravie a veľa síl prajem.
Tak jsem právě hovory s matkou na téma, já si klidně pro ty semínka zajdu, když máme ty hodiny pro důchodce zakončila větou, ano, zajdi, ale jestli nakazíš tátu a on umře, tak je to tvoje vina. Překvapeně se mě zeptala a co když umřu já? Tak jsem jí řekla, že zemře díky její blbosti. Snad bude chvíli klid :-).
999 do zitra ![]()
999 Prajem tebe a všetkým ktorí sa starajú o rodičov pevné nervy.
Oslávencom všetko najlepšie prajem, hlavne zdravie :) Ja som to stihla len tak tak.
Kokoska Přesně :-). Než vymyslí další píčovinu.
999 kolik už máš skleniček?:-)
paktofonika Díky, je to fakt náročný. Navíc moje matka nevypadá jako stařenka, představ si herečku Janu Švandovou, ne že ný jí byla podobná, ale stejně mladistvá. Doufám, že argument: umře kvůli tobě děda zabere.
Magráta Já to musím dávkovat, sedmička je pro mě dobrou noc :-).
999 Snáď áno. Určite nie je ľahké jej niečo také povedať, ale komu niet rady...
999 proc by umiral, kdyz ona nosi rousku, ne? A ta chvilka v obchode, kdyz se nebude s nikym bavit, ji nic udelat nemuze, tak co by na nej si tak mohla prenest? ![]()
Reakce moji mamy na povinny rousky byla "a to musim i u nas?"
Kokoska Asi tak. Jsem blbá, že jsem jim roušky včera přivezla. Mohli být doma.
Kokoska Tak pokud bydlí třeba v Uničově...
No nic, ja si melu mantru Se*u na to, jsou stary, jsou stary... " Tata zas porad sleduje TV a panikari, ze kdyby musel s tou jizvou do nemocnice, tak ho bud nikde nevezmou nebo se tam nakazi nebo tam bude lezet opustenej, protoze tam nesmi navstevy. Pritom se to hoji dobre, jen pomalu. 2x denne chce vedet, jak to bude s kontrolama na ocnim a na urologii, jednu ma mit vdubnu a druhou v cervnu. "Nevim, uvidime podle situace" ho nuti tim vic sledovat zpravy. Nevim, co je horsi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.