Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 20:55

Sweet Potato podle toho, co jsem četla, who ještě včera tvrdila, že brufen ne. a dnes, že ano.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 20:56
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:02
Reakce na razorblade:

Lamicka moji mati se holubi snazili zahnizdit v muskatech opakovane. Pomohlo zapichani tycek do kvetinacu a vsechny vetvicky jim vyhazovat.

​to mi připomnělo, že máme v práci v areálu na venovních lampách takokový dráty (jak postel pro fakýry) a na tom si spokojeně seděj holubi

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:03

Jiná Realita 
Ach jo.

Já pořád říkám, že nás ten nadbytek informací zahubí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:04

Sweet Potato no uznej, že od někoho, kdo by měl být přední zdravotnickou autoritou, to je totální faux pas...

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:08

Jiná Realita To tedy. Mohou se objevovat nová zjištění a opravy vědeckých omylů, ale sakra ne ze dne na den.

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:18

Kdyz ona ta hypoteza ohledne brufenu neni uplne zcestna, ale proste delat epidemiologickej zaver z maly kohorty pacientu (ze ktery nejspis vzesla i ta brufenova hypoteza) bylo proste predcasny. Na druhou stranu s tim rychlym prubehem nemoci po vas nekdo porad chce rychly a jasny stanoviska. Moudrejsi budem fakt az cela epidemie skonci, s takovejma drsnejma soudama bych asi byla opatrna, no.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:24

Sweet Potatoa to má who třeba toto. kam ty miliardy na "připravenost na pandemii" asi tak šly? skoro by si člověk řekl, že ví, proč se who tak moc dlouho kroutila nazvat to pandemií. protože by se přišlo na to, že připravená není. když vypukla, byla who k ničemu...tedy vlastně, bohužel ještě házela klacky pod nohy.

škoda, že současná situace nepochybně nepovede k zeštíhlení tohoto přebujelého molochu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:31

Lama_z_Lana  já ne. máš organizaci, která má dělat přípravu na globální pandemii. stojí to fakt hodně, hodně moc peněz. pandemie přijde. kde je ta organizace? co konkrétního udělala? státy samy zoufale dělají to nebo ono, lidi si doma šijí roušky, někdo zkouší karanténu, někdo něco jiného, někdo nedělá nic.

who mezitím ujišťuje, že nebyl prokázán přenos z člověka na člověka. potom začne házet nesmysle, protože...vydávání nějakých stanovisek je jediné, na co se tam někdo zmůže. nějaké plány, kdo, co a kam, kdy, kolik, kde to vzít, kdo o tom rozhoduje? jak bude proudit pomoc, nebo jestli se mají uzavřít hranice, zakázat létání? co kdyby to nebyl covid, ale nějaký rychlý mor? který nepočká měsíc, než se do toho obuje.

je orgán přímo zřízený pro tento případ. je to něco jiného, než když naše vláda vydává nějaká zmatená stanoviska o nakupování pro důchodce. tam se tím zabývají roky stovky lidí. možná i tisíce, kdo ví. je to jediná náplň jejich práce. a teď měli ukázat její plody. pokud neukázali, k čemu je celé to jejich pandemické odvětví.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:35

MP Marge Přeju tatínkovi hodně sil, určitě to zvládne. Asi jsem zapomněla historku, jak k tomu s tím kamarádem přišli?

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:35

Lama_z_Lana Hele, muze se vyprodat Paralen? Kamoska mi psala, ze si mam nakoupit, zadnej doma nemame, I detsky dochazi a vzhledem k tomu, ze se to u nas rozlejzla, x lidi ted ceka na vysledky testu a ze Paralen jedinej muzu pri kojeni, mam koupit dve baleni ,,kdyby nahodou,,? - teda nechce se mi do lekarny....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:38

Karja může, protože ten od pirátů dnes v rozhovoru chytře vykládal, že některé léky možná brzy dojdou. můžeš čekat nájezd na lékárny. hádám, že zítra už tam nic nebude.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:40

Karja nevím, jak u vás, ale v Praze jsem paralen nekoupila už před tejdnem

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:40

Karja u nás už je vyprodanej:-( 

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:46
Reakce na Karja:

Mama v praci fasovali rousky, jednorazove, kazdej dostal 10, ze to maj prej na 10 dni:-D Hahahahahahaaaa. Dobry no.

​My jsme předevčírem taky fasovali. Dostala jsem dvě, z protekce!

MP Marge 

Začínám si myslet, že je jen dobře čapnout to teď v zárodku. Protože - v případě obtížnýho průběhu - se na tebe aspoň dostane místo ve špitále. Ne že bych vám to přála... ale i tak, zdravotníků je zatim dost, to jest zatim eště všichni nelehli (díky laskavé péči státu)... a lůžek taky.

999 

Ahoj, já jsem barbucha...

Před chvílí jsem prošla kolem puštěný televize a k smrti mě vyděsilo zaslechnutý prohlášení vo zákazu prodeje chlastu. Milostpán mě uklidnil, že je to jen někde v nějaký obci... No šla jsem si hned nalejt!

Jinak teda dneska nejsem v nejlepším rozmaru... byla jsem kupovat v Bille "dárky" zřítelnici k velikonocům. Aspoň její oblíbený bonbóny jí pošlu Smutnej příběh toto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2020 21:48

Karja nevěš hlavu, u nás už opět je. Ale s nákupem neotálej.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:49

Hm. Já mám zítra taky narozeniny, kulaté. Číslo teda nic moc. Takže žádné oslavy teď, a na květen jsme měli naplánovanou velkou rodinnou oslavu, protože těch různých narozenin kulatých se sešlo letos víc... a už se s ní pomalu začínám loučít.

Tak jsem si k těm svým narozeninám nadělila týden volna (zatím pořád chodím do práce) a začínám doufat, že pak třeba se podaří, pokud bude třeba home office. To by byl taky dobrý dárek.

No a když se holt nezadaří, tak to oslavíme příští rok. To už snad půjde...

Pokud se bude slavit tady, na dálku připíjím všem.

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:52

Jiná Realita Já jsem se vyjádřila primárně k tý brufenový problematice, protože tam si na základě nějakejch svejch znalostí a zkušeností dokážu udělat názor.

Na to další ti fakt neumím odpovědět, neb nejsem epidemiolog a protipandemický plány WHO nastudovaný fakt nemám, tudíž tady házet rychlý soudy od klávesnice nechci.

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 19. března 2020 21:54
Reakce na stes:

Tak slavna vlada prisla na to, co jsme tu rikaly vcera... Cas pro duchodce je nevyhovujici. Boze muj, to je banda diletantu toto. 

​Jako ne že by to nebyla banda diletantů... ale doprdele už dva dny sleduju na internetech řev důchodců, který šílej, že nemůžou do Lidlu v sedum ráno pro nějaký slevy! 

Opatření kvůli hygieně rozumim, ale že si to v podstatě vymrčela jedna skupina obyvatelstva, který je nějaká dezinfekce u prdele, to mi teda trhá žíly dost. 

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 19. března 2020 22:00

barbucha Nikdo jim to v těch 7 nezakazoval.

Ale lidi, co si chtěj cestou do práce koupit snídani/svačinu/oběd, maj teď smolíka.

A na pozítří to vláda šoupne na 15:30 až 17:30 popozítří na 11:28-13:28...