vsem co bojuji s rodicema, hodne sil! Muj tata(61) si hraje na machra, jezdi do Prahy nekolikrat tydne vlakem do prace na porady, ackoliv by nemusel. Do toho nas nekolikrat denne obesila clankama dokazujicima, ze rousky jsou naprd. Pak se vzdycky rozjede debata, kdy si stezuje ze MUSI denne ujet svych 40km na kole a ubehnout 10 a to v rousce nemuze a kdyz ji mit nebude, urcite ho zastavi policie. Do toho odmita jist, protoze uz mu z treninkoveho planu vypadlo plavani a on musi bejt v kondici. Fakt uz ho podeziram ze ma snad nador na mozku, protoze mu kompletne jeblo.
Stěžovací vlákno
Jennyfor podle toho, co říkali mně, když mi ji vyndali, tak se většinou začíná na dávce 100 mikrogramů denně. A podle výsledků se upravuje.
Nákupní dobu pro seniory se prý vláda chystá změnit na 7-9, což by mohlo asi reálně víc odpovídat zvyklostem starších lidí, ale těch změn je teda dost, to budou zmatky.
A zahledla jsem, ze Marthu Eleftariadu nechtěli pustit do obchodu, protože vypadá mladě. No toto! ![]()
711990 memu muži taky vypadlo z tréninku plavání a strašně trpí, ale jídlo si zatím neupírá :)
Tulipetaky triatlon?
on si samozrejme taky nakonec neupre. Jen udela moji mame scenu ze on teda rozhodne jist nebude, protoze by pribral a pak vyzere lednici ve stylu siska salamu atd.
Tulipe trpelivost mi prave uz dochazela, obcas to je jak s malyma detma. A mam pocit, ze oni byli v podstate vzdycky takovy, tata katastroficky typ a mama tvrdohlava a panovacna.
viktorka_od splavu Mohučanka Tak já to už konzultovala jinde, prý asi ok, ale je tam ale jedno "ale", který by měl zodpovědět operatér, protože stav mohl vzniknout mechanicky při operaci nebo samovolně před a pak je výklad rozdílný.
Jsem spíš optimista, doufám, že to jenom někdo "přeříznul" (to bylo myslím v Básnícich, ne? :)) a věřím v lepší zitřky.
Jen si teď vzpomínám, jak jsem se synem na pozim debatovala na téma: Až mi to vyndaj, tak už budu doživotně muset brát prášky a budu na nich životně závislá a co když spadnu s letadlem na pustej ostrov jako Tom Hanks a nebo přijde apokalypsa? a kluk říká: mami, co blázníš, teď, v jednadvacátým století, ve střední Evropě? :)
SunEclipse Díky, já jsem to taky tak nějak dohledala na těch internetech a už dneska ráno jsem si vzala ty padesátky dvě. Sama sobě lékařem :)
rozarka ja jsem totez, duchodkyne, matka, tchyne, babicka ... ty moje stiznosti ber s rezervou, jde o hodne stare lidi, kteri jsou uz trochu mimo, jejich svet je maly a nektere veci nepobiraji. Jen jak se to s nima opakuje denne porad a porad, vysvetlujes, pecujes, delas co muzes a oni si jedou to svoje, je to ubijejici.
Nákupní dobu pro seniory se prý vláda chystá změnit na 7-9, což by mohlo asi reálně víc odpovídat zvyklostem starších lidí, ale těch změn je teda dost, to budou zmatky.
me to naopak asi povzbudilo, pokud uz vlada nema nic jineho na praci nez denne probirat na zasedani vlady oteviracku pro seniory, tak to urcite znamena, ze uz jsme z nejhorsiho venku ![]()
Ellen Ježíš, diky moc, dokonce doktor, co býval 10 let můj soused v domě, že mne to nenapadlo, to bude nejlepší řešení! No to je nápad, já úplně zapomněla, že je vlastně endokrinolog. Díky
MP Marge dočítám později, také držím palce, ať je tatínkovi brzo dobře, i tomu jeho kamarádovi. Ach jo. Smůla teda. On to ale určitě zvládne!
7-9? Tak to si zas spousta pracujicich nekoupi snidani ![]()
neumíte si představit, co to udělalo za paniku mezi prodavačkami.
každá z nich si to vyložila jinak, některé chtěly důchodce v jiné hodiny vyhánět, některé je tam zas nechtěly pustit, omg. a jestli to zítra bude jinak, už mě klepne, protože prakticky nedělám nic jiného, než zmateným lidem, kteří každý slyšel jinou přesvědčivou pravdu o čemkoli kolem koronaviru, vysvětluju pořád dokola, co zrovna platí. více než sto lidem, každému jindy. já už asi nemůžu. protože taky pořád telefonuju, už prakticky ztrácím hlas. ještě týden a už jen šeptám.
sice jsem popsala přehledné manuály na všechno, od toho, jak si mýt ruce, přes to, jak si nasadit roušku, až po to, jak desinfikovat podlahy, ale nestačí to. stejně všichni pořád chodí s teoriemi, které slyšeli nebo četli a musím je přesvědčovat, že to tak není. uuufff.
Jennyfor drzim palce. to je strasne.
Opravdu je výborný, má o mě velkou zásluhu. ![]()
Podle mě s tebou rozvážně promluví, uklidní a poradí.
Vsem drzim palce! Masakr teda s rodicema a zdravotnima komplikacema, snad to dopadne. MP Marge tatinkovy preju brzke uzdraveni.
A vsechno nejlepsi vsem oslavencum! Vecirek tady klidne, se pridam. Mam narozky v kvetnu a nevidim to teda vubec.
Maminka nema moc cas si zavolat, i kdyz nema otevrenej obchod a sedi doma, protoze sije rousky a je perfekcionista, tak jsou promakany. Nikam nastesti teda nechodi ani jeden.
Lamicka moji mati se holubi snazili zahnizdit v muskatech opakovane. Pomohlo zapichani tycek do kvetinacu a vsechny vetvicky jim vyhazovat. A taky jsem nasim koupila na wishi plastovyho havrana. Vsechno dohromady to docela pomaha![]()
MP Marge Tatínek to zvládne! Ale chápu, že se bojíš, je to nepříjemné, být tak daleko...držte se oba dva...
999 Ty jsi pěkně drsná
Ale máma zasloužila! Prej pro semena
Jako bych slyšela tu moji....naštěstí bydlí se ségrou v jednom domě.
A jinak všem hezké narozeniny v rámci možností, připiju si s váma na dálku s radostí, na konci ledna jsme si přivezli z Itálie zásoby vína až do léta....a obávám se, že jsme to množství hodně podcenili. ![]()
stes pokud to dělá babiš, jsem ochotna to pochopit. pokud to dělá who, ptám se, jestli je ta organizace vůbec k něčemu, tohle je podle mě úplný amatérismus.
A who to potvrdila? Já ještě snad předevčírem četla zprávy, kde naopak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.