razorblade Myslím, že respirátor mezi hodně lidi je rozumný.
Stěžovací vlákno
Garfie Asi jo.
Ale v praci fakt strasi uz leta, v tom jsem zcela nevinne...
Poslyš, ten portál do naší ložnice ale radši uzavřu! Co kdyby něco přeskočilo ![]()
Já se těším na pokračován! Ta minulá paradebata byla skvělá!
MP Marge určitě tady jednu chvíli nějaká taková diskuse byla, pamatuju si historku o klonování kuchyňského náčiní - ale v seznamu ji nevidím, možná to bylo jen vrámci nějakého běžného vlákna
to byla jedna z nejlepsich historek, co jsem kdy slysela, a autorkou byla DanielaS jeste na MP
Korsičanka To prej bývá lepší...:-)
Hlášení z béčkového ócéčka:
Divné šero. Temné výlohy. Ticho, žádná hudba, jen hlášení, jak mají lidé nakupovat a jak kašlat. Za výlohou HM jedny hezké šaty.
Otevřená "vinotéka", to mne teda překvapilo. A co mne vysloveně zaskočilo, byl stoleček a dvě slečny, nabízející "zaručeně originální" parfémy, wtf?
Pochválila jsem prodavačce v pekařství veselou roušku. Potěšilo ji to. Dozvěděla jsem se, že ji ukradla dceři. A že to nařízení je strašná kravina.
Gatita Duch - replikátor!![]()
Sweet Potato presne, to byla senzacni historka, cetla jsem opakovane;)
Sweet Potato Sloh vyloženě na 1
Ovšem prodavačka a slečny na zabití!
Gatita Sweet Potato Dejte někdo pls odkaz na tu ducharskou historkou. Už se tu zmiňuje opakovaně a mě na mp nějak minula .
Dnes zaslechnuto, dvě lékařky. Jak to u vás vypadá? Druhá, asi gynekoložka: šílený, pochopíš, že dnes přišlo asi deset ženskejch bez objednání, že je svědí? Chápeš to, korona virus, všichni se nemocnici vyhýbají a ony přijdou, že je svědí...
Nekecám, slyšeno na vlastní uši :-).
Mirka Díky, já už jsem se taky poradila a budu navyšovat postupně. Léků s nižším obsahem mám ještě dost, a praktická doktorka mi poslala erecept na ty stovkový.
Tak to snad bude dobrý. A těch 14 dnů, než mi naberou krev, se prý dá dát v pohodě i s blbým dávkováním. A na radu zdejší členky jsem už objednaná u odborníka, i když i tam mají nouzový režim.
999 Ty máš dnešek zajímavej
notna To ti těžko někdo bude hledat. Ale na mp bylo tenkrát založeno strašidelné vlákno, tipuju, že to bude v něm. A to vlákno nebude megadlouhé.
Poslyš, ten portál do naší ložnice ale radši uzavřu! Co kdyby něco přeskočilo
Portal ![]()
No, hele, ono to muze preskocit i pres Parfumanii! Kdyz uvazis, ze se tady siri nemoci, tehotenstvi i potravni moli, tak proc by se nemohly sirit paranormalni aktivity!?
Korsičanka Jsem ráda :-). Byla jsem do obchodů vyslána matkou třikrát, nákup, semínka a víno. Tak jsem ráda za každou srandu ;-).
MP Marge
Já se těším na pokračován! Ta minulá paradebata byla skvělá!
Coz o to, skvela byla, ale ja mam podobne debaty mnohem radsi, kdyz jsem pekne v bezpeci doma, kde se nic nedeje, nez kdyz mi potom nekdo septa po chodbach v praci ![]()
Dneska jsem tam zase do pulnoci a se stejnou kolegyni, tak uvidime.
Jo, a beru si s sebou svoje pendulum, jestli mi odkyve nejakou pritomnost paranormalnich aktivit v hornim patre.
To be continued!
999 TGIF co?
dobrej ho mas!
notna Historku nenajdu, ale projděte si vlákno https://www.modnipeklo.cz/diskuse/strasidelne-historky-3700/
myslím, že to Daniella psala relativně na začátku :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.