Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 20. března 2020 16:44

Lufťáci, co mají chalupu pod náma přijedou z krajskýho města každý den ráno v 9 a večer v 17 odjíždějí zpátky. Nechápu, proč neseděj na zadnici tady nebo tam, tohle praktkujou už dva týdny.

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 20. března 2020 16:48

MP Marge prosim, napis, o co jde, nebo kam jsi to napsala! Potrebuju si konecne precist neco normalniho

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 16:52
Reakce na jinx:

MP Marge doufam, ze jo! Co se tam deje? 

​Predstav si, ze barak je byvalej klaster! Ne takovej, jako klasterni budovy vetsinou zname my - tohle je relativne moderni budova, nijak zvlast velka - byvala to jakoby "pobocka" vetsiho radu. Kolegove me upozornili hned prvni den, ze nekteri z nich tam videli/slyseli fakt divne veci. Klienti taky. No a vcera jsme s kolegyni v hornim patre, kde jsou loznice, klienti jsou v posteli, vsude ticho - kolegyne vstala, ze udela "room check", tj. ze projde chodbou a nakoukne do kazde loznice a posviti tam baterkou, abychom se ujistili, ze nikdo nechybi. Nacez se vracela smerem ke mne a najednou vyjekla, uskocila a podivala se do strany, a v tom okamziku nekde nekdo rekl takovym vyraznym septem "I'm coming". Slysely jsme to obe. Ja napred myslela, ze to byl jeden z kluku, ze stal v loznici za dverma a zaseptal, aby kolegyni vystrasil,  ale vsichni spali jako zabiti. A kolegyne potom vysvetlila, ze duvod, proc zajecela a uskocila byl ten, ze se ji neco otrelo o rameno a kolem ucha ji zavanul studenej vzduch. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. března 2020 16:52

Dnes bol super deň. Do prace som isla autom, mam to hrozne rada, pustila som si obľúbenú hudbu, v praci som nemala cas na zle myšlienky, tak vysmiata autom späť, zapla som parfumaniu, k tomu správy a zase som tam, kde som bola....

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 20. března 2020 16:54

MP Marge mám husí kůži:-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:00

Sweet Potato ja se priznam k noseni respiratoru p3, kdyz jdu hodne mezi lidi. mame to v praci nakazany na pracovni akce nosit. a i kdyz si to snazim setrit, tak ten jeden nosim uz od uterka a obavam se, ze ho mam uz tak profunenej, ze kdyby na me nekdo nakazenej prsknul, tak to chytnu hned. Jeste mam jeden p3 nepouzitej a furt si rikam, ze treba jeste bude hur, tak ho nenosim. na nakup ale chodim v jednorazovy rousce, kterou uz taky nosim asi dva dny, protoze cekam, at mi usije neco mati

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:01
Reakce na Kokoska:

MP Marge prosim, napis, o co jde, nebo kam jsi to napsala! Potrebuju si konecne precist neco normalniho

​No tak to nevim, jestli zrovna toto se pocita jako "normalni"

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:02

MP Marge jste asi nemely dovreny okno

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:03

razorblade Vsechna okna byla dovrena, to musime kontrolovat - bezpecnostni narizeni. Navic v te casti chodby, kde kolegyne byla, zadne okno neni.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:05
Reakce na Magráta:

MP Marge mám husí kůži:-)

​Ja mela taky, ale chudak kolegyne asi deset minut brecela, jak byla vydesena - pry ten pocit, ze ti nekdo sahne na rameno a ty se podivas a nikdo tam neni, neni vubec hezkej! 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:07

MP Marge určitě tady jednu chvíli nějaká taková diskuse byla, pamatuju si historku o klonování kuchyňského náčiní - ale v seznamu ji nevidím, možná to bylo jen vrámci nějakého běžného vlákna

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:07

Garfie No dobry no a vis kdo na tom bude nejvic bitej? My z tech prdeli, kde nepotkas ani nohu I bez zakazu vychazeni. Ja ted byla s kocarkem na poli a nevidela ani nohu. Jo jeden kluk delal v truhrarne s rouskou.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:12
Reakce na SunEclipse:

MP Marge určitě tady jednu chvíli nějaká taková diskuse byla, pamatuju si historku o klonování kuchyňského náčiní - ale v seznamu ji nevidím, možná to bylo jen vrámci nějakého běžného vlákna

​To bylo myslim jeste na MP. O tom klonovani psala uzivatelka, ktera zije v Italii. Pak se na to zalozilo specialni vlakno. Nemuzu si ted vzpomenout, jak se jmenovalo...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:14

razorblade 

Já si s těmi ochrannými prostředky připadám jak slon v porcelánu. Ne ve smyslu, že by mi nějak překážely, ale takový to tak, teď mám na sobě potenciálně kontaminovanou rukavici a roušku, mám jednu "čistou" ruku, bude čistá, když s ní sundám tu druhou rukavici z druhé ruky? Kterou rukou mám teď sáhnout pro gel? Kdy je nejlepší sundat roušku? Když ji sundám v autě, položím ji na podlahu u spolujezdce. V kufru nechávám někdy zboží někdy jen tašku, ve které jsem to přivezla a čekám, že za ty dva dny tam cokoliv pochcípá. Jak moc kontaminovaný mám auto? Když už konečně projdu domů, někde utopím tu hadrovou roušku, svleču oblečení, vrchní vrstvu hodím do pračky, umyju se, ale stejně pořád mám divný pocit, když mám sáhnout na ty čisťounký dětičky (zapatlaný od jídla sice, ale...).

Asi jsem pošahaná. Mně by bylo hrozně líto, kdybych nakazila celou rodinu, když se tak snažíme a nikam nutně nemusíme, takže nechodíme, narozdíl od milionů jiných lidí. Prostě mi přijde důležitý teď i zůstat mimo, nepřekážet. Samozřejmě chci zůstat zdravá, abychom nebyli nemocní, ale taky proto, abysme někde nezacláněli po doktorech a v nemocnici, kam se budou dostávat lidi, kteří tam ven museli a proto se nakazili. 

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:19

dynda Ja si myslim, ze se to zase takhle neprenasi, vetsinou to bude pres ty kontakty a nacpany prostory. Ale pokud na nakupech neolizujes kosiky, tak asi v pohode.

Jinak kamaradka volala kamosovi, co je nakazen a dobry, maji jen drobne priznaky, ale kdyz jsem se ji zeptala, co kontakty, tak prej tak 200 lidi, on vymetl kde co jeste pred tou zavirackou, prej dal snad 50 telefonatu, ale vsichni se citi dobre, zrejme to chytil az doma od zeny a to uz byl doma. Takze tady vidim tu smysluplnost uzavirek. 

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:20

MP Marge Ja si na ni nedavno vzpomnela, kdovi jak se ma! Ten nick byl nejakej slozitej ne? 

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:22

MP Marge ted urcite jo

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:25
Reakce na Karja:

MP Marge Ja si na ni nedavno vzpomnela, kdovi jak se ma! Ten nick byl nejakej slozitej ne? 

​Ja myslela, ze to byla Daniela nebo tak neco, ale muzu se mylit - ony tam byly z Italie dve. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:25
Reakce na Kokoska:

MP Marge ted urcite jo

​Tak jestli se jeste neco stane, tak zase napisu

Offline Karja
44718 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:26

MP Marge Jo, Daniela, ty ses ale hlavicka!