Sweet Potato dnes jsem byla na apokalyptický nákup (rozuměj - nakoupit si do zásoby šunku v plechovkách a petržel) taky v OC. tyjo, to bylo fakt divný. všude byla dost tma. a v tom marketu bylo asi tak dvacet prodavaček a vybalovačů a tři zákazníci včetně mě!
Stěžovací vlákno
Manžel se chtěl sám ostříhat a teď je úplně dohola ![]()
![]()
Mohučanka než nás zas pustí ven, tak to v pohodě doroste. ![]()
Pozor, nedělám paniku, ale dostala jsem ted informaci, že se mobilizuje armáda, protože prý od neděle by mohla být vyhlášena totální karanténa, čili zákaz vycházení. cca na 2-3 dny minimálně.
není to jisté 100%, ale aktivita armády prý této možnosti nasvědčuje.
Myslím, že připravit se na to asi musí, ale vyhlásit to nakonec nemusí. Záleží na vývinu situace.
A protože mám prázdnou lednici, vyrazím raději zítra na nákup. Po 9. hodině.
Nenadávejte mi, neplaším, ale fakt doma nic nemám.
Dadoo takto: nakup si v každém případě, tím se nic nezkazí. Ja udržují zásoby na vyšším levelu už měsíc a zatím se mi to tedy spis vyplatilo, když tak koukám do regálů v naší samosce.
Co se týče zákazu vycházení: na 2-3 dny to nic nepomůže, pokud to bude delší, bude to mega průser. Co by ale mohli udělat, je zákaz vycházení na pár dní a pak nám jako udělat dobře a trochu to uvolnit. To je takový komunisticy manevr, celkem bych tomu i věřila.
A on by totalni zakaz znamenal, ze se nesmi ani na nakup potravin? To si myslim, ze ne, ne, vsak to ani v Italii nemaji ...
?
Dadoo continuity jak vůbec při zákazu vycházení funguje výroba jídla a zásobování?
jakože - člověk nesmí do obchodu a chleba mu přiveze armáda, která ho bude rozdávat dům od domu?
Jiná Realita v číně to tak bylo, ale jestli jde něco takového realizovat u nás v celém státě to dost pochybuju
MP Meri no pokud to znamená do nejbližší samosky a zpět, tak to muzou zakázat rovnou. V té naší už nemají téměř nic vyjma čaje a velikonočních vajec. Regály jsou však umně naaranžovány tak, aby vypadaly zaplněné.
Jiná Realita Ježíš chleba, nám tam jenom kousíček. ![]()
continuity náhodou láďa hruška by z čaje a čokoládových vajec určitě vykouzlil chutnou omeletu a možná i nějaký rafinovaný francouzský recept :D
Dadoo prej to prijde, az bude 1000 nakazenych
Emerald takže ne v neděli ale už zítra?
Jiná Realita já mám z Boha štěstí, že nemusím koukat na každou korunu. Mají třeba vyzrálé maso na steaky (a kromě toho asi 2x kure a 3x žaludky. jinak v tom regálu nebylo fakt nic). Tak jsem koupila kus roštěné na rostbeaf. ![]()
Dadoo Myslis to audio, co koluje, nebo mas nejaky jiny zdroj?
continuity já jsem koupila srdíčka pro kočky. no kdyžtak je sežerem (srdíčka) a kočkám dáme jen granule![]()
Garfie když to takhle napíšeš, musíš rovnou připojit to audio!
V Bavorsku plati od pulnoci velmi omezeny pohyb.Manzel dostal v praci potvrzeni,ze chodi do prace.Pry to budou policajti kontrolovat,ale na nakup se smi nebo na zdravotni prochazku,sport o samote nebo s blizkym se kterym clovek zije.No to nevim co a jak chteji kontrolovat.Boze snad to brzy skonci.
viktorka_od splavu na srdíčka mám výborný recept s portským. ![]()
Nedělala jsem to léta, musim to zas udělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.