Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:28

dynda ja nad temi posloupnostmi  a manipulacemi premyslim taky, ale nakonec nic extra nemenim, z hlediska kontaminace se nechovam zcela dusledne, takze... ale to se proste neda...  :)

Jinak pocitam s tim, ze se jednou nakazim, ale taky bych nerada, aby to skrze me bylo pro nekoho fatalni :(

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:29

Karja 

Ono je to asi i tím, jak nikam nechodím, tak se v tom necítím. Jako že kdybych chodila denně do práce, tak bych asi dělala stejná opatření a po čase bych věřila, že fungují. Takhle je pro mě ten kontrast mezi prostředími větší.

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:29

MP Marge promin, jasne, ze je to strasidelny, ale mne uz prijde jak z jineho zivota a tim padem "normalni" vsechno , co se netyka tohohle srabu. Doufam, ze to skonci driv, nez zacnem povazovat za normalni rousky na ksichte.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:31
Reakce na Kokoska:

MP Marge promin, jasne, ze je to strasidelny, ale mne uz prijde jak z jineho zivota a tim padem "normalni" vsechno , co se netyka tohohle srabu. Doufam, ze to skonci driv, nez zacnem povazovat za normalni rousky na ksichte.

​Jasne, chapu. To vis, ja jsem dlouholeta fanynka The Walking Dead, takze za me nejake rousky porad jeste dobry

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:32

dynda ja se snazim chovat zodpovedne, ale pricetne zas :D cili respirator si hned v aute sundam tak, ze za strany si ho natahnu na hlavu jako celenku (na krku me tlaci). a taky celou dobu, co jsem v aute nebo venku nosim gumovy rukavice (to je fakt ekl, obdivuju lidi, kteri je musi nosit v praci, mam v nich fakt mokro), ktery po prichodu domu opatrne stahnu a hodim do kose a ruce umeju mejdlem. rukavice nosim i v aute, z volantu a radici paky jsem holt udelala kontaminovany veci, ktery, az se nejak dostanu k desinfekci, pak vycistim. ale zatim to nemam vycistit cim, savem to fakt matlat nebudu, takze bez rukavic chodim vylozene jen u sebe doma nebo na navsteve.

vic pro to fakt udelat nemuzu, takze to, jestli to chytnu nebo ne, castecne nechavam i na stesti. :D

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:35

dynda Mám to stejně, když jsem jela k té zubařce (autobusem+nákup), tak jsem měla přesně naplánováno, kdy si nasadím rukavice, kdy je vyhodím, kde budu mít pytlík na první roušku, jak doma odhodím druhou, že na muže zazvoním, aby mi otevřel a nemusela jsem sahat na klíče a kliky... Uf, radši jsme jinak pořád doma, děsné manévry. Kdybych musela denně, asi bych to měla zautomatizované (a nebo bych to tak nepřeháněla ).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:37

Tulipe 

Že? V těch domácích podmínkách to bude vždycky takové domácí. Jako neřešíme sterilní prostředí a tak, ale bohužel je to něco mrňavýho, co není vidět...

Taky si říkám, že celej ten cirkus nepůjde držet do nekonečna, ale buď se dočkáme léku, očkování, zázračného vymizení viru díky počasí, nebo se to bude muset pustit a nechat volný průběh. Ale bylo by fajn, kdyby tou dobou bylo jasné, jak se bude všechno řešit. Mě děsí, že těch nemocných v nemocnicích ještě není moc a zdravotnictví už se pomalu hroutí. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:41

Není to stížnost, ale když je o tom zrovna řeč :-) Dnes jsem byla v Glóbusu a tam bylo spousta lidí s respiratory. Řekla bych většina. Pak hodně v lidí v jednorázových rouškách. To vůbec nevypadalo na nedostatkový zboží. Docela mě to zmátlo.

A zrovna si postěžuji, že jsem do toho Globu musela Uz jsem tomu odvykla. Ale rohlík mi už několikrát vyházel půl košíku, než jsem došla k pokladně. Tak jsem objednávku vzdala.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:41

razorblade 

No, a těch rukavic nemám moc, tak je musím šetřit, ty vyvařit nepůjdou. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:45

notna 

Zajímavý, ty respirátory. Já bych si ho teda šetřila na horší časy.

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:47

999 To byl vtip dne - corona, nebo přechod

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:48

dynda Jsem si říkala , že jsem asi něco prosvihla, že už jsou asi normálně dostupný ke koupi.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:48
Reakce na Garfie:

999  ty přechodná corono!! 

A mimochodem, zatímco nad Litovlí létá vrtulník a drony, o kousek dál, u lesa na Svatém Kopečku...oni nám ten zákaz vycházení nakonec dají a dobře nám tak! 

​Drony!!!

Ako je na tom Amazon s tým nápadom rozvozu dronmi? Neplánuje to teraz niekto rozšíriť?

To by bola sakra pomoc!

continuity ak niekto niečo také bude vedieť, tak ty!

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:49

Korsičanka Viď, co je horší :-).

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:49

MP Marge počuj, si si istá, že tých duchov nejako neprevláčaš so sebou ?

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:51

999 Já nevím, nemám ten důležitý orgán pro přechod už od 34 let

Online Mirka
4003 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:52

Jennyfor Snad už víš všechno, co potřebuješ (moc tu teď nebývám), ale když jsem začínala brát Letrox, tak jsem měla dávkování postupně navyšovat cca po týdnu o 20 mg i tak mi nebylo dobře, tak si myslím, že začít brát okamžitě poměrně velkou dávku není dobré. Léky máš? Nebo způsob, jak si je obstarat?

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:55

notna Tak to jsou možná ty lidi, co roušky vykoupili-a konečně je začali nosit!! :-)

Online Mirka
4003 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:56

Dadoo Upřímnou soustrast, moc mě to mrzí. Jsi statečná, obdivuhodná dáma.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. března 2020 17:56
Reakce na slniecko:

MP Marge počuj, si si istá, že tých duchov nejako neprevláčaš so sebou ?

​Tak mozny je vsechno

Ale v praci fakt strasi uz leta, v tom jsem zcela nevinne...